13 Mayıs 2017 #1 geminid Öğrenci Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 3 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 48 Konum istanbul fabrika ayarlarına geri döndürüm, açıldı sonra kapandı, hiç açılmıyor. Neden olabilir? Yardım edebilirmisiniz.
fabrika ayarlarına geri döndürüm, açıldı sonra kapandı, hiç açılmıyor. Neden olabilir? Yardım edebilirmisiniz.
14 Mayıs 2017 #2 F1kan Profesör Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 3,771 Reaksiyon puanı 1,882 Puanları 293 Yaş 29 geminid dedi ki: fabrika ayarlarına geri döndürüm, açıldı sonra kapandı, hiç açılmıyor. Neden olabilir? Yardım edebilirmisiniz. Genişletmek için tıkla ... Sürekli Lg logosu geliyorsa ana kart yanmıştır. Ama sen yinede garantiye yolla direk
geminid dedi ki: fabrika ayarlarına geri döndürüm, açıldı sonra kapandı, hiç açılmıyor. Neden olabilir? Yardım edebilirmisiniz. Genişletmek için tıkla ... Sürekli Lg logosu geliyorsa ana kart yanmıştır. Ama sen yinede garantiye yolla direk
14 Mayıs 2017 #3 Çevrimiçi Üye Doçent Katılım 14 Eylül 2016 Mesajlar 684 Reaksiyon puanı 125 Puanları 43 Konum Baku Gecmis olsun. Kacinilmaz sondu zaten. Her lg kullanan bir gun garantiye gitmeyi tadacaktir.