XƎGØ
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Mantıklı mıdır ? Geçme nedenim aşırı ısınma ve bataryanın çok çabuk bitmesi ayrıca amazondan getirirsem burada kayıt ücreti ne kadar ?
1.si amazondan getirtemezin gümrükten geçirmezler parasını versende alamazsın gümrükten.
2.si bence mantıksız ekran boyutu çok küçük gelecektir
Hocam bazen aramaları göstermiyor telefon adam 10 kez aramış beni haberim bile yok.Doğruya doğru hiç kasma takılma olmuyor ama ısınma sorunu beni cidden soğuttu ve güncellemenin geç gelmesiyle daha nexus ya da iphone dışında telefon almam dedirtiyor banaLollipop güncellemesinden sonra hiçbir tekleme, donma veya uygulamadan atma gibi sorunla karşılaşmadım. 5.0.2 güncellemesi cidden yaradı G2 ye. Telefon çok stabil. Küçük ekranlı bir telefona geçersen birdaha çok ararsın söyliyim. O zevki alamazsın bi kere. Full hd ekranda video izlemek mesela.
XƎGØ;3653772 dedi ki:Hocam bazen aramaları göstermiyor telefon adam 10 kez aramış beni haberim bile yok.Doğruya doğru hiç kasma takılma olmuyor ama ısınma sorunu beni cidden soğuttu ve güncellemenin geç gelmesiyle daha nexus ya da iphone dışında telefon almam dedirtiyor bana