LG G2'den İphone 5C'ye Geçiş...

XƎGØ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mantıklı mıdır ? Geçme nedenim aşırı ısınma ve bataryanın çok çabuk bitmesi ayrıca amazondan getirirsem burada kayıt ücreti ne kadar ?

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
1.si amazondan getirtemezin gümrükten geçirmezler parasını versende alamazsın gümrükten.
2.si bence mantıksız ekran boyutu çok küçük gelecektir

XƎGØ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.si amazondan getirtemezin gümrükten geçirmezler parasını versende alamazsın gümrükten.
2.si bence mantıksız ekran boyutu çok küçük gelecektir

Kuzen getiricek hocam ordan, yazmayı unutmuşum

Reaksiyon puanı
16,128
aferin ona girerken vergi var onu biliyor mu? sorarsa bilmezden gel...

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Geç bence. Ekran normal bir telefon için çok iyi bir boyutta. Tercihine kalmış fakat burda Android ve iOS faktörüde önemli.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sarj ve isinma demissin ama lg g2 nib sarji iphone 5c ye gore 2,5 kat daha uzun gidiyo isinma konusuna bisey diyemiycem

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Lg g2 normal şartlarda aşırı ısınmaz ve şuan piyasada bulunan çoğu telefonlardan daha iyi pil performansına sahip.

Bence garantisi var ise bir kere garantiye getirmeni söylerim pil ve anakart değişimi yaparlar muhtemelen ayrıca bana kalırsa lg g2 hem daha kullanışlı hem daha çok iş gören bir telefon bence.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Android'i seviyorsan tabiki g2. Hangi işletim sistemi ona karar ver.

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lollipop güncellemesinden sonra hiçbir tekleme, donma veya uygulamadan atma gibi sorunla karşılaşmadım. 5.0.2 güncellemesi cidden yaradı G2 ye. Telefon çok stabil. Küçük ekranlı bir telefona geçersen birdaha çok ararsın söyliyim. O zevki alamazsın bi kere. Full hd ekranda video izlemek mesela.

XƎGØ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lollipop güncellemesinden sonra hiçbir tekleme, donma veya uygulamadan atma gibi sorunla karşılaşmadım. 5.0.2 güncellemesi cidden yaradı G2 ye. Telefon çok stabil. Küçük ekranlı bir telefona geçersen birdaha çok ararsın söyliyim. O zevki alamazsın bi kere. Full hd ekranda video izlemek mesela.
Hocam bazen aramaları göstermiyor telefon adam 10 kez aramış beni haberim bile yok.Doğruya doğru hiç kasma takılma olmuyor ama ısınma sorunu beni cidden soğuttu ve güncellemenin geç gelmesiyle daha nexus ya da iphone dışında telefon almam dedirtiyor bana

Kungiman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tercih meselesi ama sarj olarak LG G2 daha iyidir

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
XƎGØ;3653772 dedi ki:
Hocam bazen aramaları göstermiyor telefon adam 10 kez aramış beni haberim bile yok.Doğruya doğru hiç kasma takılma olmuyor ama ısınma sorunu beni cidden soğuttu ve güncellemenin geç gelmesiyle daha nexus ya da iphone dışında telefon almam dedirtiyor bana

Aramaya bişey diyemem fakat güncelleme konusunda çokta kötü sayılmaz. Daha 5.0 görmeyen milyonlarca telefon var ki, bunların bir kısmıda üst seviye cihaz. G2 de ise 5.0.2 var. O konuya çok takılma bence. Fakat ısınma konusunda haklısın. Özellikle havalarda ısınınca telefon aşırı ısınıyor. Elime almak istemiyorum. Bunun çözümüde kılıf kullanmak.