LG g2 yardım

555burak555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar LG g2 kullanıyorum telefonumda 20c sürümü yüklü telefona root atmak istiyorum forumda böyle konular var ama 20c sürümü Yeni çıktığı için uyumlu olup olmadığını bilemedim bana 20c sürümünü nasıl rootlayıp saf Android yapacağımı anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler (bu konularda biraz cahilim biraz sade bir dille anlatırsanız güzel olur)

obfrau

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LGExtract veya Framaroot kullanarak yapabilirsin

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1- Öncelikle iroot25 dosyayı indirin
2- İndirilen dosyayı klasöre çıkartıyoruz.
3- Usb Hata ayıklama modunu aktif hale getirip telefonu bilgisayara bağlıyoruz.
4- PC bağlantısı sağlanınca, bağlantı türünü ”telefonu şarj edin” olacak şekilde ayarlıyoruz.
5- Zip ten çıkardığımız dosyanın üzerine geliyoruz Shift e basılı tutarak ve farenin sağ tuşuna tıklayıp komut penceresini burada aç diyoruz.
6- Komut satırına aşağıdaki satırları kopyalayıp yapıştırıyoruz.
adb devices
adb reboot recoveryrecovery
komutu yazınca telefon kapanacak ve recovery modda kendisi açılacaktır.
7- Telefon recovery ekranında açıldıgında “apply update from adb” seçeneğine ses tuşlarıyla gelip power butonuyla seçiyoruz.
8- Sonrasında cmd ekranına aşağıdaki kodu yazıp enter’a basıyoruz.

adb sideload kk_root.zip

9- Yükleme işlemi bitince telefonda reboot seçeneğini seçip yeniden başlatıyoruz.

NOT: Tüm sorumluluklar size aittir. telefonunuzun garanti dışına çıktığını bilin ve ona göre rootlayın.

555burak555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Usb Hata ayıklama modunu nasıl aktif hale getiricem birde rootladıktan sonra saf androidi nasıl kurabilirim ilginiz için teşekkür ederim

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Usb Hata ayıklama modunu nasıl aktif hale getiricem birde rootladıktan sonra saf androidi nasıl kurabilirim ilginiz için teşekkür ederim
şu an telefonunuz zaten en güncel yazılımda. Saf android ten kastınızı çok anlamadım ancak hiç bir şey yapmanıza gerek yok. hatta rootlamanıza bile gerek yok. Rootlarsanız saf olmaktan yani garantiden çıkar. bence hiç uğraşmayın en temizi zaten şu an telefonunuzdaki 20c yazılımıdır.

555burak555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saf android derken nexuslardakini kastettim öncelikle telefonda gereksiz çok uygulama var ve şarzı durup dururken gidiyor telefonu rootlayıp saf android yapan kişiler şarzın daha az gittiğini ve performansın arttığını söylediler