LG G2 Yardım

Scarface28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar LG G2 32Gb modeline sahibim şarj ederken şarj aletinden bir cızırtı sesi geliyor.Çok yüksek değil hafif bi cızırtı kulağımı yaklaştırınca net olarak duyuyorum fişten çektikten sonra 1 dakika kadar şarj aletinden cızırtı gelmeye devam ediyor.Kullanan arkadaşlar da acaba böyle bir problem var mı sizce bir sorun olabilir mi?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hiç birşey demiyorum geçmiş olsun.

Scarface28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazdım zaten cevap bekliyorum.aynı durum başkalarında var mı merak ettim

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sarj aleti orijinal mi? Bu cizirti sorunu benim eski telefonda da vardi, ama kafaya takilacak bir sorun degil.

Scarface28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
orjinal kutusundan çıkan şarj aleti

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hayır bende yok. Garantiye verin. Bulunduğunuz şehirde LG Yetkili Servis varsa oraya götürün.

Scarface28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırım sadece bende var başta prizlerde de geliyor aynı ses.telefonu alalı 2 hafta oldu telefonla ilgili bir sıkıntı yok sadece telefonun bataryasına zarar verip vermemesi konusunda endişeliyim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
sanırım sadece bende var başta prizlerde de geliyor aynı ses.telefonu alalı 2 hafta oldu telefonla ilgili bir sıkıntı yok sadece telefonun bataryasına zarar verip vermemesi konusunda endişeliyim

Prizde bir sorun olabilir mi? Her prizden mi geliyor aynı ses? Adaptörü prize taktığınızda gevşek mi duruyor? çok hafif çekmenizle hemen çıkıyor mu?

dipteyim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de şimdi fark ettim. Benim G2'de de var. Ancak kulağıma götürdüğümde duyduğum çok ince bir ses. Garip doğrusu.

anillhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de söz konusu aynı durum/problem ama ben farkettiğimde çok da aldırış etmemiştim bünyesindeki elektriği direk iletmediği bir kısımını depo ettiği gibi uyduruk bir bahaneyle : ) Ha ne yapıyorum kullanmadığım zamanlarda prizden çıkarıyorum

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar LG G2 32Gb modeline sahibim şarj ederken şarj aletinden bir cızırtı sesi geliyor.Çok yüksek değil hafif bi cızırtı kulağımı yaklaştırınca net olarak duyuyorum fişten çektikten sonra 1 dakika kadar şarj aletinden cızırtı gelmeye devam ediyor.Kullanan arkadaşlar da acaba böyle bir problem var mı sizce bir sorun olabilir mi?

Böyle birşeyi ilk defa görüyorum biraz daha araştırıp zararlı olup olmadığını öğrenin. Garantiye gönderin isterseniz.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Sanırım Sizin Evinizde Voltaj ile ilgili Bir Problem Var Sarj Aletinden Gelen Ses Buna Bağlanabilir.

Scarface28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonu servise götürdüm servisteki arkadaş sesin normal olduğunu çalışırken parçalardan gelen bir ses olduğunu herhangi bir sorun yaratmayacağını söyledi bilginiz olsun.