LG G2 vs Sony Xperia Z1 Yardım!

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bi kaç gün öncede aynı konuyu açtım G2 kararını verdim bu gün teknosaya gitme fırsatı buldum G2 ve Z1 ı inceledim ilk izlenim olarak şunu söyliyeyim cihaz ekranında bariz fark var LG nin de kamerası hoşuma gitmedi bana G2 nin kamerasından çekilmiş fotograflar atarmısınız tam boyutunda ingilizcem kıt oldugu için bulamadım sizce herşey malzeme kalitesinden tutun herşeyiyle karşılaştırırsak hangi model arkadaşlar bu arada 2 sininde dez avantajlarını ögrendim LG de radyo Sony de 20mp de HDR yokmuş ordaki yetkili kamera o kadar iyiki HDR a gerek duymuyor dedi anlam veremedim yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar bi kaç gün öncede aynı konuyu açtım G2 kararını verdim bu gün teknosaya gitme fırsatı buldum G2 ve Z1 ı inceledim ilk izlenim olarak şunu söyliyeyim cihaz ekranında bariz fark var LG nin de kamerası hoşuma gitmedi bana G2 nin kamerasından çekilmiş fotograflar atarmısınız tam boyutunda ingilizcem kıt oldugu için bulamadım sizce herşey malzeme kalitesinden tutun herşeyiyle karşılaştırırsak hangi model arkadaşlar bu arada 2 sininde dez avantajlarını ögrendim LG de radyo Sony de 20mp de HDR yokmuş ordaki yetkili kamera o kadar iyiki HDR a gerek duymuyor dedi anlam veremedim yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Oralarda çalışanların laflarına itibar etmeyiniz. Hepsi olmasada geneli angutun önde gideni. Bir şeyden anlamayan ürünü satmak için bu sizi 10 yıl idare eder gibi salak saçma kelimeler kullanan tipler. Neyse sakinleştim.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Kamera,malzeme kalitesine ve para sorun değilse Z1'i tercih ederdim. Ama fiyatıda fena olmasın ama yine de tam performans alayım derseniz G2.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Olurmu hocam xperia S lerde Ion larda HDR var Z serisinin kameralarında mı olmayacak :)) Bnde Z var HDR modu var yani . Z1 in sensörü optiği lensi diyaframı vs daha da gelişmiş var yani :) . Z1 malzeme kalitesi dayanıklılık , kamera ve güncelleme konusu bakımından daha iyi . Birde avrupa ülkelerindeki bir sony center dan alırsan bildiğim kadarıyla türkiyedeki sony center lar falanda bakıyor garanti kapsamında yani .
Arayüzü birazda touchwizh kopyası Lg g2 nin o yüzden pek sevmiyorum . Birde samsung un tüm sensör özelliklerini alıp kopyalamış nerdeyse arayüze kadar benziyor . g2 bence s4 ün işlemcisi değiştirilmiş hali gibi olmuş pek sevmedim :) Sony daha iyidir uzun lafın kısası

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z1 de 21 mp de HDR modu yok arkadaşlar 8MP ye alıp açabiliyorsunuz gidip inceleyebilirsiniz, gerçektende samsung un kopyası gibi ama şimdi ben bir telefona 1.800 lira verip yanımdaki arkadaşım 4.4 kullanırken benim 4.2 kullanmam alay konusu olur karar veremedim gerçekten.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

kardeşim bak para sıkıntın varsa 1600 tlye g2 en iyisi para sıkıntısı yoksa z1 daha saglam 20 mp kamerası var performansları benzer ama z1 yerine ben olsam note 3 alırdım.

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3 te 4g destegi yok kardeşim ocak ayında turkcell 4g yi açıcak o yüzden samsung serisine bakmıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende z1 var pro kamera bildiğin + çok mükemmel hızlı..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam z1 ve note 3 arasında cok fena kısılıp kaldım mantıklı düşünemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum?

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam z1 ve note 3 arasında cok fena kısılıp kaldım mantıklı düşünemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum?
Sen ne amaçla kullancan note 3 phablet sınıfına giriyor ve donanımsal olarak z1 e yakın ama z1 kamerası suya ve toza dayanıklılığı ön taraftaki ekranın dragon glass arka tarafı gorilla glass 3 olması çok iyi z1 alırsan pişman olacağını sanmam.Note 3 ün albenisi yk tasarım anlamında geriye dönüş var s2 ye benziyor kağıt üstünde 2-3 donanım ekliyor millette koşuyor hemen 2gb ram olsa ne 3gb ram olsa kaç yazar adamların taklitte üstüne yk baktı sony smartwatch 2 tanıttı piyasadan geri kalmamk için gearı erken çıkardılar ama eksikleri ve hatalarla gear alanların %30undan fazlası geri iade ediyor sıkıntılı biraz Samsung alacak arkadaşlar s5 i beklesin çünkü metal farklı bir tasarımla piyasaya gelicek s4 acayip eleştirildi bu sefer adamlar iyi hazırlanıyor güzel sonuç alıcaklar 2014 yılında S5 ve Sony z2 çıkacak bakalm nasıl olcak bu arada Nokia lumia 1520 de can yakacağa benziyor stabil bir işletim sistemine o donanım fazla bile gelirki bide seneye bunun üst versiyonunu düşünün.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kardeşim sen G2 al her türlü kafan rahat etsin. Hepsiburada.com'da kullanıcı yorumlarını oku. Aklındaki bir çok soruyu silecektir emin ol.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sony xperia z1 in pil kapasitesi daha fazla. Mekanik kamera dugmesine sahip.Harici bellek yuvasina sahip. Toz ve su gecirmez. Daha fazla megapiksel. Piksel yogunlugu 441 ppi ile daha fazla.Radyosu mevcut.Dahili stereo hoperloru var.Daha ince. Bu fiyata alinir mi? Dogrusu ben lg ye de samsunga da sonye de bu parayi vermem. Fiyat ve performans olarak kaliteli bir urun ariyorsan nexus 5 i bekle. Pil kapasitesi az diyenler var ama nexus 5in kullandigi islemci ve kitkat ile enerji kullanimi minimuma dusmus durumda. Google kitkat ile androidi bastan yazmis desem dogru olur. Bir de ortalikta donen nexus 5 ozelliklerinden cok farkli bir nexus 5 cikacak karsiniza. Buna emin olabilirsiniz.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
lg g2ninde z1in de + ve - yönleri mevcut.. site ismi vermeyeyim ama iki telin de incelemeleri teknolojik sitelerde mevcut.. lg g2yi izledim 49 dakika.. lumia 1020yi izledim, o telefondan vazgeçtim..