LG G2 video çekmeme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gebetto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gebetto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2-3 hafta önce bi firmadan G2 aldım. Aldıktan 3-4 gün sonra cihazın video çekmediğini anladım. Soluğu LG Ankarada aldım :) Yetkili, sorunun donanımsal olabilceğini, cihaz değişimi yapılacaksa 15, küçük bir sorunsa cihaz değişmeden 7 gün süreceğini söyledi. 1 hafta sonra cihazı aldım, yazılım atılmıştı. Video çekiyordu. Herneyse 3 gün sonra cihaz yeniden video çekmemeye başladı. Can sıkıcı bi sorun. Tekrar 1 hafta beklemek istemiyorum :crying:

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi benim de yaşadığım aynı bir problem var fakat kamerayi açtığımda switchi fotoğraf tarafından video tarafına çektiğimde video sekmesine geçiriyorum. Rec tuşuna bastığımda video çekmiyordu. Böyle bir sorun vardı. 2 kere böyle bir problem yaşadım ama telefonu kapatıp açtığımda düzelmişti. Türk aklı işte :D Herneyse senin problemin de böyle bir durum mu ?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bence donanımsal bir sıkıntısı var kamera sensörü + lenslerin komple değişmesi gerek servise açıklayıp değişim talep edin

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Çok denedim acaba sıkıntı yapacak mı diye ama hiç sorun çıkarmadan çekiyor. Siz bence tekrar gönderip değişim talep edin.

Gebetto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bence yazılımsal çünkü yazılım atınca (formatlayınca) düzeliyor biraz süre geçince yine aynı sorun baş gösteriyor ama tabi sorunu çözemediler ikinci kez gidecek acaba değiştirme gibi bir zorunlulukları var mı? Bu arada telefonu açıp kapatınca düzelmiyor :)

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 1 kere denedim video çekmeyi. Arka arkaya yaklaşık 3-4 dakikalık 10 tane video çekimi yaptım hiçbir sıkıntı olmadı. Sorunun yazılımsal veya donanımsal olması sizi bağlamaz 1 kere denediler olmadı şimdi değişim talep edin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende aynı sorunu yaşadım. Ve uzun uğraşlar sonucu Call Recorder isimli programın video çekimini engellediğini buldum. İlgili program sizde de yüklüyse verilerini temizleyip, kaldırın düzelir.