Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Meraba benim telde veri ağını kapatıp baska bi yere gidince veri ağini istediğin kadar açip kapatayip internet gelmiyor yarım saat nedeni nedir yardim lutfen
Herhalde anlatamadımDD turkcelldenmi teldenmi anlamadım ama telde mobilden İnternet'e bağlanamıyorum sürekli açık kaldığında bişi olmuyor ama kapatıp başka bir yerde açtığımda internet gelmiyor şebeke de full ama ne kadar mobil veriyi açıp kapatsamda ne internet simgesi nede internet gelmiyor sebebini yazabilecek
3 aydır kullanıyorum LG G2 yi ve tek sorunu telefonun "şebeke sorunu" ! telefonu aktif kullanıyorum ama bir bakıyorum ki beni arayanlar ulaşamıyolarmış ! bu sorun genel bir sorun G2 lerde . Net paketi bitmesin diye veri ağını kapatıyorum pat şebeke bir anda düşüyor ve telefona ulaşılamıyor. Sonda veri ağını açıyorum bu seferde ağ akışı sağlanmıyor ! nete girmeye çalıştığımda internet bağlantısı yok diyor ! bazende veri ağını kapalıyken aç dediğinizde aık görünsede akış sağlanmıyor .
İNSAN ÜZÜLÜYOR YENİ TELEFON ALIYORSUNUZ,BORCA GİRİYORSUNUZ,3AY OLMADAN BİR BAKIYORSUNUZ Kİ KRONİK BİR ŞEBEKE SORUNU YAŞIYORSUNUZ VE BU TELEFON YENİ BİR TELEFON ! insanlar bana ulaşamadıktan,ben internete giremedikten sonra bu telefonu napiyim ! umarım güncellemeler ile bu sorun giderilir ...