Lg g2 ve discovery elite

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Biri KVK demiş biri Genpa. Bu telefon Telpa garantili arkadaşlar. Ayrıca parça bulunmaz ekran bozulsa bulunmaz diyen ve garantiden bihaber olan arkadaşlar sadece yarum yaparak başkalarınıda kandırmayın. Benim telefonun ekranında üzerine ağırlık çökmesi nedeniyle renkli çizgi olştu. Telpaya gönderdim garanti kapsamında 2 haftada tamir edilip ücretsiz kargo ile bana geri gönderdiler. Telpa serviside gayet yardımcı olmaya çalıştı. Ne sorduysam cevap verdiler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kvk değil telpa guvencesiyle telpanın da pek de iyi olduğu söylenmiyor...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Söyle söyleyeyim n11 de 1222 tl ye g2 var ve 222 tl de toplam kupon veriyor yani telefon 1000 tlye geliyor elite lite da 1000 tl isteyen g2 alır isteyen elite lite ama elite alınmaz pahalı

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sizlerin yaptığı ön yargıdır kamerası performansı ek özellikleri ile g2 den daha iyi olan bir cihazı sırf ünlü bir firma üretmediği için bu fiyat pahalı diyorsunuz.Ama bunu bir Samsung veya Sony üretmiş olsaydı gidip hiç düşünmeden 2200 tl verirdiniz öyle değil mi, sonra neden Türkiye de telefon fiyatları pahalı sizin gibiler bu fiyata alırsa yakında eve fiyatına telefon alırız.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sizlerin yaptığı ön yargıdır kamerası performansı ek özellikleri ile g2 den daha iyi olan bir cihazı sırf ünlü bir firma üretmediği için bu fiyat pahalı diyorsunuz.Ama bunu bir Samsung veya Sony üretmiş olsaydı gidip hiç düşünmeden 2200 tl verirdiniz öyle değil mi, sonra neden Türkiye de telefon fiyatları pahalı sizin gibiler bu fiyata alırsa yakında eve fiyatına telefon alırız.
Bence fiyatların pahalı olmasının temel nedeninin vergiler olduğunu düşünüyorum yakından soluduğumuz havadan bile vergi kesecekler
ama dediğinizinde doğruluk payı var :)

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
elite nin 2. Partisi ciksin bende g2 mi satıp elite alabilirim onagore

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
g2 den şaşma kardeş gm elite tamam 3 gb ram vs olacağı söyleniyor fakat bu telefon bozulsa parçası vs yok elinde kalır.ayrıca ün salmış markalardan şaşmayacaksın general mobile ne ya :D hiç düşünmeden g2 ye koş.

Marka herzaman herşey değildir, bunu aklına sok kardeşim.

Marka demek 1000 tl lik ürünü kendi ismini üzerine yazıp 2000tl yazmaya denir bence,

Birde parçası yok demişsin, nereden biliyorsun olmadığını, yetkili servinde vardır.

Aizack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çak bakalım Cyanogen Mod Elite hadi ? :P
Yazılım bakımından her türlü G2

S

SDN Okuru

SDN Okuru
GM türk firması bilip bilmeyen yorum atmış arkadaş türkiye de parça bulunmıcak da nerede buluncak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
elite fiyatı 1400 lira - Lg g2 fiyatı 1600 lira gerçekten bu ikisi arasında bende çok kararsız kaldım

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
G2 tabikide. Elitenin tasarımı yüzünden bile alınmaz. İğne gibi sivri uçları var cebine batıyor. Knock on/off özelliğinide çalmış g2'den bide telefonun ekranı cebinin iç tarafına gelince telefon açılıyor uygulamalara giriyor. G2 her türlü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
GM Elit Aldım Berbat Bir Telefon Satıp G2 Alicam Kamerada vs sıkıntı var