Lg g2 ve discovery elite

tomysawyer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Discovery elite diyolar aklım karıştı G2 istiyodum baya heycanla halende istiyorumda ne dersiniz Elite de beklenen kalite olmayabilirmi ?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Önce çıksın. Sonra birileri kullanmaya başlasın. En sonunda bir şeyler söylenebilir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Piyasaya çıkmadan bir şey diyemeyiz. Kağıt üstünde G2'den daha iyi görünüyor. Ancak bir videoda hiç de o kadar akıcı değildi GM Elite.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Beklemek lazım tabıkı. Bence fıyatta bıraz düsmelı g2 bu fıyatlardayken pek satmayacaktır sonucta lg nerde gionee nerde

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elite bu ay sonuna kadar piyasaya çıkacak. Öncelikle cihaz çıksın bizde tekno marketlerde bir inceleyelim. İzlenilen videoda akıcı olmamasının sebebi " log " kayıtlarının tutulduğu bir yazılım sürümü kullanmasından kaynaklanıyor olabilir. Cihazın piyasaya sürelecek sürümü yazılım açısından kesinlikle daha iyi olacaktır. Kağıt üzerinde Android piyasasının en güçlü telefonu olarak gözüküyor. Ama yapılacak en sağlıklı davranış inceleme videolarına aldanmadan cihazı bizzat incelemek , mümkün ise G2 ile karşılaştırma yapmak olacaktır.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Discovery elite diyolar aklım karıştı G2 istiyodum baya heycanla halende istiyorumda ne dersiniz Elite de beklenen kalite olmayabilirmi ?
Arkadaslar larında dediği gibi bi ciksin sonra kullanılsın snra karar ver

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Discovery Elite, G2 ile aynı fiyatta olursa gider G2 alırım. GM'nin bataryası bozulsa, ekranı bozulsa.. Nerede bulacaksın?

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Maceraya gerek varmı dıye bi dusun al LG G2 4 4 lük telefon...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
GM 'yi Çok Kalitesiz Buluyorum Açıkçası G2'yi Al Tavsiye Ederim bi Eksiklik Hissetmessin .

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim bildiğim kadarı ile General Mobile telefonlara KVK bakıyor. Yani garanti ile ilgili bir problem olmaz gibime geliyor. Burada önemli olan tasarım ve malzeme kaliesi çünkü telefon bu donanımla gelirse gerçekten G2 den iyi bir donanıma sahip olacak. Bakalım GM yazılımcıları arayüzü nasıl hazırlamışlar. Ve ne kadar yazılım desteği sağlayacaklar. Discovery modeli pek çok iyileştirme güncellemesi aldı. Eğer elite e de bu şekilde destek sunarlarsa bu telefonu bu fiyata almamak ayıp olur :)

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şunları bir izleyin gerçekten kendliğinizden karar vericeksiniz

tomysawyer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bildiğim kadarı ile General Mobile telefonlara KVK bakıyor. Yani garanti ile ilgili bir problem olmaz gibime geliyor. Burada önemli olan tasarım ve malzeme kaliesi çünkü telefon bu donanımla gelirse gerçekten G2 den iyi bir donanıma sahip olacak. Bakalım GM yazılımcıları arayüzü nasıl hazırlamışlar. Ve ne kadar yazılım desteği sağlayacaklar. Discovery modeli pek çok iyileştirme güncellemesi aldı. Eğer elite e de bu şekilde destek sunarlarsa bu telefonu bu fiyata almamak ayıp olur :)

O özellikleri vestelde alıp bir telefona koysa almamak ayıp olurmu :) yani marka farkıda burda etkiler ? sanırım ve elitede knock on var milletden alıp telefon yapıyo dicem samsung fanboyları gelicek lg de samsungdan dicek sanırım

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Gm elite de b/g/n destekliyor sadece diye okudum biryerde inş. doğru değildir. Ayrıca infrared yok. Pil az ama 24 saat kullanım süresi var diyorlar. Usb host oluduğu belirsiz. Yok ise çok kötü olur. Güncelleme olur diyorlar. Doğrudur ama g2 ois olsun müzik kalitesi olsun ekran kalitesi olsun diğer sensörlerle infraredle daha iyi duruyor. Pili daha iyi. Tek eksiği arayüz diyor bazıları. Onuda rom ile halledersin. Bence g2 daha iyi gm eliteden.

tomysawyer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gm elite de b/g/n destekliyor sadece diye okudum biryerde inş. doğru değildir. Ayrıca infrared yok. Pil az ama 24 saat kullanım süresi var diyorlar. Usb host oluduğu belirsiz. Yok ise çok kötü olur. Güncelleme olur diyorlar. Doğrudur ama g2 ois olsun müzik kalitesi olsun ekran kalitesi olsun diğer sensörlerle infraredle daha iyi duruyor. Pili daha iyi. Tek eksiği arayüz diyor bazıları. Onuda rom ile halledersin. Bence g2 daha iyi gm eliteden.

Haklı gibisin G2 de 800 900 ram brıakıyo note 2 de 1.7 kullanıyo diye duydum elite o 3 ramdan nekadar bırakıcak oda var

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Discovery Elite çok sağlam bir telefona benziyor.Malzeme kalitesi ve elle tutulduğunda verdiği hisde önemli.Herşey donanım değil.

Gs_Li

Asistan
Reaksiyon puanı
0

XyMoX

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Discovery malzeme kalitesi dusuk. ustune genel problem olan sarj soket yeri arizasi vardi ustunede garanti disi diyor telpa :)
G2 alirdim

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Her iki cihazından da malzeme kalitesi kötü. Fakat elite'i izlediğimde o parlak maviden nasıl tiksindim anlatamam G2 alırım daha iyi.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
O dediğin biraz imkansız çünkü s800a/c ile gelecekmiş ve s600 ile ac standart oldu

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gm discoveryi abim aldi sorunsuz hala su marka tutkunuz yuzunden insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz turkiyeye elitenin siyah ve beyaz versiyonlari gelecek diye duydum lg g2 32 gb i en dusuk 1600 tl ve 2 gb ram ver bu ise ondan kat kat ustun bir cihaz donanim olarak yazilima gelirsek gm su an ustunde calisiyor sikinti olacagini sanmam ayrica garanti telpadan sizene parcasindan bisey olursa adamlar ugrascak zaten gm elite varken lg g2 tercih etmek tamamen bu isi bilmemek demektir ac destegine gelince olmus olmamis farketmez çünkü cogumuzun modemi ac desteklemiyor zaten ustunde yorum yapmaya gerek yok lg g2 nin tek ustun yani pili o kadar eger cok ugrasirim bitiririm pili dersen g2 al diger her sekilde elite üstün

tomysawyer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum oyle diyosubda ben sabahtan aksama kadar mesajlasan biriyim whatsap sms face vs.. GM de gorsellik yok arayuzunde insanin icini bayiyo bunaltiyo optimusda cok fazla gorsellik kisilestirme var bidr ekran lg panel ekran ureticisi adam telefonuna kiytirik ekran koycagni sanmam

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Donanim diyince sadece islemci saniyorsunuz, ses cipiydi kamera sensöruydu mikrofonuydu hoparloruydu ramiydi atilan leğime kadr vs vs her parcanin kaliteli olacagina emin olabiliyormusunuz? Ayrica telpada sabikali bir firma. Tabiki fiyati uygunken elite alinmali ama g2 yada baska bir cihazla ayni yada yakin fiyattan SATILAMAZ. Gm her turlu ucuz olmak zorunda ki tercih edilebilir olsun. Bende ilk intiba olarak begendim ve almayi dusunuyorum ama 1200 lira az para degil o parayi vereceksem yazilim desteginden tut servisine, arayuzune kadar herseyi isterim yoksa 100-200-300 farki neyse daha garanti olani alinir. 600 liralik ve yakin fiyata rakibi olmayan discoveryle bu ayni sey degil.
Arayuzu hic begenmedim gm'den daha iyisinide beklemiyorum acikcasi ama en azindan stok androidde olsa 1-2 sene guncel surumu vermeleri lazim. Zaten hemen herseyi hintli firmadan alip arayuzu kendilerine gore degistiriyorlar kutulayip satiyorlar, varsin olsun onu bile yapmasinlar direk aldiklari gibi satsinlar ama servisi iyi secsinler ve guncellemeyide gionee'den beklemesinler bi zahmet. Pili zaten degistirme sanslari yok hintli telefonu nasil yaptiysa oyle satacaklar mecbur.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
g2 den şaşma kardeş gm elite tamam 3 gb ram vs olacağı söyleniyor fakat bu telefon bozulsa parçası vs yok elinde kalır.ayrıca ün salmış markalardan şaşmayacaksın general mobile ne ya :D hiç düşünmeden g2 ye koş.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
acele etme bi çıksın gör bence discovery elite gayet sağlam internetten sağlamlık testlerine bi bakın.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
General Mobile Discovery'i elime aldığım zaman kötü duruyor.Ama sen dış görünüşüne bakmam diyosan elite al.Yani telefonun donanımı iyi olsunda dışı çööpten olsun diyorsan al elite.Ama tasarım diyosan g2 al .Telefonun tasarımını beğenmeyen çok kişi var ama telefon gayet şık duruyor.Özellikleriylede en iyi telefonlardan biri.Bakalım Gm yazılım konusunda stabil olacak mı ve güncelleme yapacakmı? Eğer bütçen varsa g2 al kullanırsın daha sonra satıp elite alabilirsin .