tomysawyer
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Discovery elite diyolar aklım karıştı G2 istiyodum baya heycanla halende istiyorumda ne dersiniz Elite de beklenen kalite olmayabilirmi ?
Arkadaslar larında dediği gibi bi ciksin sonra kullanılsın snra karar verDiscovery elite diyolar aklım karıştı G2 istiyodum baya heycanla halende istiyorumda ne dersiniz Elite de beklenen kalite olmayabilirmi ?
Benim bildiğim kadarı ile General Mobile telefonlara KVK bakıyor. Yani garanti ile ilgili bir problem olmaz gibime geliyor. Burada önemli olan tasarım ve malzeme kaliesi çünkü telefon bu donanımla gelirse gerçekten G2 den iyi bir donanıma sahip olacak. Bakalım GM yazılımcıları arayüzü nasıl hazırlamışlar. Ve ne kadar yazılım desteği sağlayacaklar. Discovery modeli pek çok iyileştirme güncellemesi aldı. Eğer elite e de bu şekilde destek sunarlarsa bu telefonu bu fiyata almamak ayıp olur![]()
Gm elite de b/g/n destekliyor sadece diye okudum biryerde inş. doğru değildir. Ayrıca infrared yok. Pil az ama 24 saat kullanım süresi var diyorlar. Usb host oluduğu belirsiz. Yok ise çok kötü olur. Güncelleme olur diyorlar. Doğrudur ama g2 ois olsun müzik kalitesi olsun ekran kalitesi olsun diğer sensörlerle infraredle daha iyi duruyor. Pili daha iyi. Tek eksiği arayüz diyor bazıları. Onuda rom ile halledersin. Bence g2 daha iyi gm eliteden.
kardeşim GM sevdasını bırak. GM daha dün türkiyeye gelen marka LG G2 Al .Discovery elite diyolar aklım karıştı G2 istiyodum baya heycanla halende istiyorumda ne dersiniz Elite de beklenen kalite olmayabilirmi ?
ilk verdiğin linkteki discovery2şunları bir izleyin gerçekten kendliğinizden karar vericeksiniz
O dediğin biraz imkansız çünkü s800a/c ile gelecekmiş ve s600 ile ac standart olduGm elite de b/g/n destekliyor sadece diye okudum biryerde inş. doğru değildir. Ayrıca infrared yok. Pil az ama 24 saat kullanım süresi var diyorlar. Usb host oluduğu belirsiz. Yok ise çok kötü olur. Güncelleme olur diyorlar. Doğrudur ama g2 ois olsun müzik kalitesi olsun ekran kalitesi olsun diğer sensörlerle infraredle daha iyi duruyor. Pili daha iyi. Tek eksiği arayüz diyor bazıları. Onuda rom ile halledersin. Bence g2 daha iyi gm eliteden.
Discovery elite diyolar aklım karıştı G2 istiyodum baya heycanla halende istiyorumda ne dersiniz Elite de beklenen kalite olmayabilirmi ?
elife e6 değil e7 gelcek bkz. http://shopping.indiatimes.com/mobiles/gionee/gionee-elife-e7-16gb-white-/43772/p_B2454240?SEARCH_STRING=gionee%20elife%20eGm elite dediğiniz telefon şu an var zaten .http://shopping.indiatimes.com/mobiles/gionee/gionee-elife-e6-black-/43772/p_B2256245
Saçmalama servis bakıyor Genpa Garantili oluyorDiscovery Elite, G2 ile aynı fiyatta olursa gider G2 alırım. GM'nin bataryası bozulsa, ekranı bozulsa.. Nerede bulacaksın?