Lg g2 telefon şarj sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaseka61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar.
Benim telefonum LG G2, yaklaşık 1 ay oldu alalı telefondan memnunum ama son zamanlarda gece şarjı %1-%3 arası gitmeye başladı. İlk 2 hafta böyle bir sorun yoktu.
Format attım. Ama bir işe yaramadı.

Başka bir sorun:

Telefonun şarjı %50 deyse %50 deyken faceye girip 10-15 saniye baktıktan sonra telefonu kapatınca(tuş kilidinden) 5 dk sonra bakıyorum %49 a düşmüş..

Ne yapabilirim ? Lütfen yardımcı olun deli olmaya başladım.

Batarya kalibrasyonu denen bir olay varmış işe yarar mı yararsa hangisini yapmalıyım ? İnternette onlarca değişik kalibrasyonlar var siz hangisini önerirsiniz ?

Şimdiden teşekkür ederim..

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
İlk sorunun cevabı açıkta uygulama kaldığı için gidiyordur menüye girip widgetlere tıkla buradan görev yöneticisine basılı tutup ana ekrana bir yere at sonra ramı temizle de.
İkinci sorunun cevabı ise %49 a düşmesi gayet normal sonuçta internet , internet tarayıcısı gibi programlar açık
Batarya kalibrasyonunu ben söyle yapıyorum işe yarıyo gibi gerçekten bataryayı full şarj ediyorum pil simgesindeki elektrik işareti gidene kadar.Tamamen dolup elektrik işareti gidince telefonu kapatıp yarım saat daha şarja takıyorum ama telefonu açmıyorum yarım saat sonra aç 5 dk bekleyip kullanmana bak :)

yaseka61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. O dediğiniz widget var onu yatmadan yapıyorum ve uygulamaları (facebook,whatsapp) ayarlar - uygulamalardan kapatıyorum ama yinede düşüyor şarjımç İlk 2 hafta %60 da kapatsam da sabah kalkınca %60 oluyordu şimdi %57 oluyor. Dediğiniz kalibrasyon işe yarar mı?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Gece şarjın 1-3 arası hatta 4-8 arası gitmesi gayet normal, faceye bakıp telefonu kapatıp 5 dakika sonra %1 düşmeside gayet normal.

Lütfen böyle konular açmayalım gayet normal şeyler bunlar, bu tarz şeyleri merak ediyorsanız kulübe sorabilirsiniz.

http://forum.shiftdelete.net/lg/341111-lg-g2-kullanicilari-kulubu-707.html

Not: Elinizde ki cihazın bir telefon olduğunu unutmayalım, 10,000mAh batarya ya sahip değil, güçlü işlemcisi güçlü grafik işlemcisi var elbette telefonu biraz kurcalayınca şarjınız gidecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...