LG G2 Telefon Açılmıyor... ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ydemir95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ydemir95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm arkadaşlar telefona rom yükledikten sonra telefona rest attım ve teleofn hiç açılmıad download mod ve recovery modada yani telefon açmak istediğim hiçbirşey olmuyor telefnu şarja takınca şarj göstergesi gelmiyor led ışığı yanmıyor lütfen yardım edin ?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Selamun Aleyküm arkadaşlar telefona rom yükledikten sonra telefona rest attım ve teleofn hiç açılmıad download mod ve recovery modada yani telefon açmak istediğim hiçbirşey olmuyor telefnu şarja takınca şarj göstergesi gelmiyor led ışığı yanmıyor lütfen yardım edin ?
Ne yaparsan yap en ufak tepki vermiyorsa geçmiş olsun anakartı yanmıştır büyük ihtimal.

ydemir95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne yaparsan yap en ufak tepki vermiyorsa geçmiş olsun anakartı yanmıştır büyük ihtimal.

Hocam bilmiyorum ama zannetmem mesela teli usb bağlayınca bağlantı noktalarında Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM4) bu yazıyor

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Hocam bilmiyorum ama zannetmem mesela teli usb bağlayınca bağlantı noktalarında Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM4) bu yazıyor
Telefonu usb ile bağlayıp ses arttırma tuşuna basılı tut bakalım download moda geçebilecek mi eğer geçerse ordan orjinale dönersin.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Hocam girmiyor girebilsem rom atıcam
Garantisi varsa yolla telefon kendi kendine birden kapandı yaz belki şansına yenisini yollarlar ben birinden s3 neo almıştım proğram atacam diye internete bağladım telefon güncelleme yaparken kapandı bir daha da hiçbir tepki vermedi yolladı garantiye ona yenisini yolladılar.