LG G2 safe mode açılıyor.

arbede59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonum 1 aylık teknosadan alınma ve 4.4.2 yüklü.Arkadaşımdan gelen çağrıyı cevaplamak istedim ama ben açmadığım halde sesi hoparlöre verdi.Pek önemsemedim herhalde yanlışlıkla dokunduğumu düşündüm ama 2 ve 3 gelen çağrılardada aynı şekilde olunca telefonu kapa-aç yaptım yapmaz olaydım telefon simkartın pin kodu isteme ekranında kalıyor ve hiçbir dokunmatik çalışmıyordu.3 veya 4 defa kapa açtan sonra pin kodunu girdim bu defada alt solda safe mode yazısı çıktı masaüstü falan hiçbirşey yoktu.Şarjım 100/80 doluluktan 2 saat içinde 100/20 düştü telefon acaip şekilde ısındı.Zor bela hard format atabildim çünkü power tuşuna kapanması için basılı tutuyorsun fakat restart atıyor.Bir şekilde denk getirdim ve hard format attım.Şu an herhangi bir sıkıntı yok.Tecrübesi olan arkadaşlara sormak istiyorum durduk yerde telefon neden böyle birşey yapmış olabilir.

zfemx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normal bir durum değil tabikide ama sorunu halletmişsin root ve rom atma olaylarını biliyorsan ana kart yanmadıktan sonra telefonu her türlü kurtarırsın sana tavsiyem lg türkiye yazılımını sitesinden indir pc suit ile yeniden yükle temiz bir kurulum ile telefonun cillop gibi olur merak etme :)

arbede59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sıkıntı yok arkadaşım formattan sonra LG tool ile sitesine bağlanıp tekrar yükleme yaptım.Maşallah tıkır tıkır çalışıyor ama işte insanoğluyuz içimize kurt düşüyor neden yaptı diye.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sıkıntı yok arkadaşım formattan sonra LG tool ile sitesine bağlanıp tekrar yükleme yaptım.Maşallah tıkır tıkır çalışıyor ama işte insanoğluyuz içimize kurt düşüyor neden yaptı diye.

Her zaman söylüyorum Elektronik Mağzalarından telefon almayın diye. Şu ana kadar kaç kişi teknosadan almış hepsinde bir sıkıntı var. Avea Vodafone Turkcell gibi oparatörlerden satın alın ama kücük dükkanlardan değil büyük bayilerinden falan.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] saçmalama be... oparatörler kazıkçı... biz senin gibi zengin değiliz...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Vikings saçmalama be... oparatörler kazıkçı... biz senin gibi zengin değiliz...

Oparatörler kazıkçı olabilir fakat ürünlerinde hiç bir problem cıkmıyor. Hem faturalı hattımın üzerine aldım telefonu benim için güzel bir ödeme seçeneği. Benim zengin olduğumu nerden cıkarttın anlamadım ? telefonu ben cıktığında almıştım o zamanlar her yerde fiyatı 1600 ile 1800TL di daha ucuzunu bulamıyordun zaten. Böyle veletlere cevap vermemek bile gerekirde napalım.