LG G2 Root Yapma

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler 4.4.2 Kit Kat Türkiyeye geldimi geldiyse ben guncelleme yapamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
denedim superuser geldı ekrana ama programı calıstıramadım root gerekıyor dıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
superuser simgesi geliyor ama root gerektiren bi uygulama kurunca telefon rootsuz diyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba
Ben telefondaki kaybolan resimleri kurtrmaya çalışıyorum. G2 root dediler onuda yaptım ama yinede recovery programında taratmak için telefonu bulamıyor. Bu konuda acil yardım rica ediyorum sizden.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vroot programını kurdum fakat program kendini güncelledi iroot diye versiyonunu yükledi ingilizce versiyon, sonra root tıklıyorum "rooting now, please wait" diyor bekliyorum rootlanmasını fakat süre sonunda root failed diyor baya denedim olmuyor ne yapmam lazım telefonum lg l80 diyeceksiniz ki neden g2 konusuna yazıyorsun l80 için konu yok g2 ile root şekli aynı bir yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Kalahur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Towelroot uygulamasını indirin, kurun, çalıştırın ve root olsun ;) kendi cihazımda denedim ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
anlatıldıgı gibi sorunsuz root yaptım menuyede superuser geldi sonra xmodegame den root yok uyarısı aldım sonra root checkerla baktım ordada root yok yazıyor.. yani ne yapmalıyım şimdi?:huh:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba konuyu yeni gördüm dediklerini bire bir yaptım fakat entere basınca root dosyasında dierk basar basmaz kapanyor işlem felan devam etmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar root.bat dosyasında bir kere entere basdım 3 tane bişey çıktı durdu ilerlemiyo yardım cok açil