555burak555
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
bu anlattığınız rootlama yöntemi d802tr20c sürümü içinde olurmu
bu anlattığınız rootlama yöntemi d802tr20c sürümü içinde olurmu
Allah razi olsun cok tesekkurler[MENTION=392891]crOn[/MENTION] @beratfur67 Yeni link'i rapor olarak yolladım ilgili modaratörler en yakın zamanda düzeltirler.
Burdanda linki veriyim isteyen indirebilir: http://www6.zippyshare.com/v/61238907/file.html
arkadaşlar telefonuma cloudy 1.2 rom yükledim..zaten custom rom olduğu için rootlu oluyor..peki TWRP yi nasıl yükleyeceğim..ya da nerden yükleyeceğim?..birde bu romu yükledikten sonra bilgisayarım telefonu görmedi..mobile usb modem ve android mtp devicew hataları veriyor bilgisayar..
ben root atmak istiyorum fakat telefonun garanti gidermi yoksa geri düzeltilebilirmi onu öğrenebilirmiyim ?
Arkadaşra telefon lg logosunda kaldı dowland moda alamıyorum yardım edebilir misiniz
merhaba, twrp recovery yüklü telefona stock rom flashladığımızda twrp silinir mi telefondan ?
Hocam almanya romunu indirecektim 16 gblik benim telefonum hangisini indireyim sitede kafam karıştı.
Ülkenin yanında 16G yazar bunlar 16GB likler için
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
Merhaba,
Telefonum rootlu ve twrp yüklü. Diyelim almanya 20d yüklicem. Costom rom yükler gibi inistaldan flaslasam olur mu? Yada, g3 port roodan orjinal roma dönmek icin bu islemi kullanabilirmiyim?
Cevabınız icin teşekkür ederim.Merhaba,
Orjinal romlar bilgisayar üzerinden yüklenir, telefon üzerinden yüklenen romlar custom yani orjinal olmayan rom dur.
Stock romu yani 20d almanyayı bilgisayardan R&D Test Tool ile yükleyebilirsin, bunun haricinde telefonunuza kayıtlı romu '' hangi ülkeden alınmışsa o ülkenin romunu indirebilirsiniz '' LG Pc Suite ile Yükseltme Hatalarını Geri Yükle yaparak veya LG Mobile Support Tool ile IMEI numaranızı girerek romu indirip kurmasını bekleyebilirsiniz.
Benim anlamadığım olay burda cm11 yerine g3 romunu kurabilir miyiz direk yoksa o romun kurulumu farklı mı ? Ben g3 romu kurma konusuna baktım sadece kk basaband tekrar yüklüyoruz diyordu onda takıldım daha telefona hiç rom kurmadım sadece okuyup aklıma takılanlar bunlar.Daha önce discoverye çeşitli romlar kurmustum ancak o çok kolaydı.
Cevap için teşekkür ederim deneyeceğim.Son sorum bu diğer romlar gibi değil dimi telefonla birebir uyumlu yani telefonun eski hiçbir özelliğini kısıtlamıyor değil mi ben discoverye rom atıyodum mesela 3-4 özellik geliyodu yeni ama bazı özellikleri de gidiyordu bu öyle değil sanırım.Rom kurulumunu okuyarak değil, okurken yaparak anlayabilirsiniz.
G3 romu kurulumuda aynıdır sadece gapps yüklenmiyor onun yerine kk baseband yüklüyorsunuz diye düşünün.