LG G2 Root + TWRP + Custom Rom+ Stock Rom'a dönüş.

555burak555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu anlattığınız rootlama yöntemi d802tr20c sürümü içinde olurmu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ioroot25 dosyasını indiremiyorum "404 not found!" hatası alıyorum...

Linkli yenileyebilirmisiniz.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] linki yenilermisin link hatası veriyo

- - - Mesaj Güncellendi - - -

beyler link hatası veriyo rootta root eden arkadaslar link uploadlayıp atabilirmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonuma cloudy 1.2 rom yükledim..zaten custom rom olduğu için rootlu oluyor..peki TWRP yi nasıl yükleyeceğim..ya da nerden yükleyeceğim?..birde bu romu yükledikten sonra bilgisayarım telefonu görmedi..mobile usb modem ve android mtp devicew hataları veriyor bilgisayar..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben root atmak istiyorum fakat telefonun garanti gidermi yoksa geri düzeltilebilirmi onu öğrenebilirmiyim ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar telefonuma cloudy 1.2 rom yükledim..zaten custom rom olduğu için rootlu oluyor..peki TWRP yi nasıl yükleyeceğim..ya da nerden yükleyeceğim?..birde bu romu yükledikten sonra bilgisayarım telefonu görmedi..mobile usb modem ve android mtp devicew hataları veriyor bilgisayar..

Merhaba,

Cihazınızda custom rom varsa twrp olmak zorunda çünkü G2'ye twrp haricinde hiç bir custom recovery yüklenmiyor o yüzden twrp yüklemeden custom rom yükleyemezsiniz :) kısaca telefonunuzda twrp şu anda var.

Not: Google play storeden quickboot programını indirin recovery'e tıklayın otomatik telefonu twrp modunda başlatır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben root atmak istiyorum fakat telefonun garanti gidermi yoksa geri düzeltilebilirmi onu öğrenebilirmiyim ?

Merhaba,

Root garanti götürüyor diyorlar, rootlu telefonlar servise gidip sorunsuz dönende var uyarı alanda var vs.

Riske girmemek için garantiye yollamadan önce stock roma dönün öyle verin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşra telefon lg logosunda kaldı dowland moda alamıyorum yardım edebilir misiniz

nautilus5187

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba root yaparken sarı metinlerde kaldı klasörü c ye atıp cmd ye cd: c:\ioroot25 yazdım ama Dosya adı, dizin adı veya birim etiketi söz dizilimi hatası veriyor ilerletemedim ne yapmam gerekli?

nautilus5187

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hallettim komut dosyası için klasöre shift e basılı tutarak sağ tıklayıp komut dosyasını aç dedim direk sideload yapabildim öylece.

aliygn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba, twrp recovery yüklü telefona stock rom flashladığımızda twrp silinir mi telefondan ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
merhaba, twrp recovery yüklü telefona stock rom flashladığımızda twrp silinir mi telefondan ?

Stock rom attığınızda telefonu ilk satın aldığınız gibi olur, root twrp vs kalmaz tekrar yüklemek gerekiyor.

FeLonieS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam almanya romunu indirecektim 16 gblik benim telefonum hangisini indireyim sitede kafam karıştı.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Bilemicem 32gblik telefon 16 lık görünmesin sonra ben sölimde
Telefon 16 ise hangisini indirdiğin farketmez zaten.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bende 16lık kullanıyorum ve 16g olmayanları indiriyordum, araştırdım grafikle ilgili bir şey olduğunu anladım yani 16g önerilmiyormuş.

16g yazılmayanlar indirilmesi gerekiliyormuş.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
16 g olduğu için sorun olmaz hepsini kurabilirsin ama 32 lerde 16 gb gözüktüğünü söylüyolar dh de

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bende duydum, 32gb telefonum 16gblik olarak gözüküyor diye ama 16g ile alakası olduğunu düşünmüyorum o cok ayrı bir olay.

Sanırım kurulum yaparken hata olmuştur ondan öyle gözüküyor olabilir.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Kurulumdaki hatadan olacağını sanmıyorum başka bişide olabilir ama xda da biri böyle yazmış
4epa8u4y.jpg

egeboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Telefonum rootlu ve twrp yüklü. Diyelim almanya 20d yüklicem. Costom rom yükler gibi inistaldan flaslasam olur mu? Yada, g3 port roodan orjinal roma dönmek icin bu islemi kullanabilirmiyim?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,
Telefonum rootlu ve twrp yüklü. Diyelim almanya 20d yüklicem. Costom rom yükler gibi inistaldan flaslasam olur mu? Yada, g3 port roodan orjinal roma dönmek icin bu islemi kullanabilirmiyim?

Merhaba,

Orjinal romlar bilgisayar üzerinden yüklenir, telefon üzerinden yüklenen romlar custom yani orjinal olmayan rom dur.

Stock romu yani 20d almanyayı bilgisayardan R&D Test Tool ile yükleyebilirsin, bunun haricinde telefonunuza kayıtlı romu '' hangi ülkeden alınmışsa o ülkenin romunu indirebilirsiniz '' LG Pc Suite ile Yükseltme Hatalarını Geri Yükle yaparak veya LG Mobile Support Tool ile IMEI numaranızı girerek romu indirip kurmasını bekleyebilirsiniz.

egeboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Orjinal romlar bilgisayar üzerinden yüklenir, telefon üzerinden yüklenen romlar custom yani orjinal olmayan rom dur.

Stock romu yani 20d almanyayı bilgisayardan R&D Test Tool ile yükleyebilirsin, bunun haricinde telefonunuza kayıtlı romu '' hangi ülkeden alınmışsa o ülkenin romunu indirebilirsiniz '' LG Pc Suite ile Yükseltme Hatalarını Geri Yükle yaparak veya LG Mobile Support Tool ile IMEI numaranızı girerek romu indirip kurmasını bekleyebilirsiniz.
Cevabınız icin teşekkür ederim.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Benim anlamadığım olay burda cm11 yerine g3 romunu kurabilir miyiz direk yoksa o romun kurulumu farklı mı ? Ben g3 romu kurma konusuna baktım sadece kk basaband tekrar yüklüyoruz diyordu onda takıldım daha telefona hiç rom kurmadım sadece okuyup aklıma takılanlar bunlar.Daha önce discoverye çeşitli romlar kurmustum ancak o çok kolaydı.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Benim anlamadığım olay burda cm11 yerine g3 romunu kurabilir miyiz direk yoksa o romun kurulumu farklı mı ? Ben g3 romu kurma konusuna baktım sadece kk basaband tekrar yüklüyoruz diyordu onda takıldım daha telefona hiç rom kurmadım sadece okuyup aklıma takılanlar bunlar.Daha önce discoverye çeşitli romlar kurmustum ancak o çok kolaydı.

Rom kurulumunu okuyarak değil, okurken yaparak anlayabilirsiniz.

G3 romu kurulumuda aynıdır sadece gapps yüklenmiyor onun yerine kk baseband yüklüyorsunuz diye düşünün.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Rom kurulumunu okuyarak değil, okurken yaparak anlayabilirsiniz.

G3 romu kurulumuda aynıdır sadece gapps yüklenmiyor onun yerine kk baseband yüklüyorsunuz diye düşünün.
Cevap için teşekkür ederim deneyeceğim.Son sorum bu diğer romlar gibi değil dimi telefonla birebir uyumlu yani telefonun eski hiçbir özelliğini kısıtlamıyor değil mi ben discoverye rom atıyodum mesela 3-4 özellik geliyodu yeni ama bazı özellikleri de gidiyordu bu öyle değil sanırım.