Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 saat halı saha maçındaydım o yüzden son 3 saatlik değil son 2 saatlik aktif kullanım hali bu. Sabahtan beri google playden uygulama indirdim güncelleme yaptım whatsapp facebook sms konuşma ve 7-8 dakikada oyun oynadım ha birde ekran parlaklığı %52 de benimde pil durumum bu
Deşarj yazıyor tabii, şarj olmuyorsa ne olacak başka.
BU 2 saatte ne yaptığınıza bağlı pilin durumu. Verin bana G2'yi, 2 saat sonunda %30'a da indirebilirim.
Ahanda bu da milletin küfrede küfrede doyamadığı HTC One X'in pil durumu
2 saatte %30'a indirmen imkansız dostum dün %23 ile sabah 7de evden çıkıp akşam 6'da %7 ile eve giren bi cihaz bu. Gün boyu ara ara telefon görüşmeleri yapıldı ve bir kaç fotoğraf ve video çekildi.
Bende yeni aldım bu telefonu iphoneden sonra biraz tuhaf geldi andorid ama şarjı fena değil dün sabah 6 da fişten çektim şimdi %42 tahmini kalan süre 17 saat çok oynamadım birkaç saat internete girdim toplam 30 dk filan telefon görüşmesi yaptım.