LG G2 mini 'şuan indirilemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz' hatası

8Dokuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar
Elimde G2 mini var. Bir kaç hafta önce Android L güncellemesini aldı fakat güncellemeden sonra ekranda sıklıkla 'şuan indirilemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz' gibi bir hata çıkıyor. Sorunu nasıl çözebilirim (hard reset atmadan). Şimdiden herkese teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayni sorun bn de var lutfen yardimci olabilecek arkadaslar telefinu kasiyor

snysnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aynı şey bende de var lg g2 önemsememiştim ama interneti açtıkça çıkıyor çözüm bulursanız paylaşın arkadaşlar büyük ihtimalle bir uygulamadan kaynaklı ama

snysnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sebep olan bir mesajmış. Fakat hangisi bulmak zor. Tüm mesajları silince düzeldi.

M

mrtkn

SDN Okuru
arkadaşlar bende androidi yeni güncelledim. bana özgü bir sorun ve halloldu. telefonda otomatik olarak yüklenen programlar var bunlardan bir oyun (mortal kombat x), yüklemesini devamlı olarak wifi ve mobil veri açık yada kapalı olsun yükleme hatası veriyordu ve telefon kendiliğinden kapanıyordu. arkadaşlar oyunu sildim ve şu an için bir problem olmadı. sanırım güncellenmede ve arkadaşlarında belirttiği gibi mesajlarda ortaya çıkan bir sorun. telefonda önemli dosyaları olan arkadaşlar bu yönde bir baksınlar son çare format.... not: yükleme çıkmıyorsa wifi açık tutup güncelleme yapılmasının istenmesi

sorunu açıklayabildiğim kadar açıkladım yazdıklarımdan teknik işleri anlayan arkadaşlar yorumlarsa diğer arkadaşlarda faydalanabilir.