LG G2 Mini İndirme sorunu

zeromaniak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar, öncelikle okuma zahmetine giricek arkadaşlara teşekkür ediyorum.
sorunuma gelirsekte tam olarak ne zamandır var bilmiyorum lakin bayramın oldugu hafta telefonum internetten download yapabiliyordu.
olayı biraz daha açarsam google play dahil olmak üzere tarayıcılardan da indirme yapamıyorum
play store da "indiriliyor" yazıyor bekliyor onun dışında tarayıcıda aynı şekilde %0 da bekliyor. Mp3 programları yada video programlarınıda denedim çalışmıyor lakin twitterdan resimleri direk kaydedebiliyorum. Programların güncellemesi geldi ben güncelleyemiyorum fabrika ayarı demeyin en son tercih olsun o lütfen şuan eski donanımı tekrar yükleyecek zamanımda imkanımda yok. önerilerinizi bekliyorum

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hard reset büyük ihtimal sorunu çözebilir.

Bilgisayar yedeğinizi alın yani fotoraflar müzikler videolar şarkılar vb, hard reset atın ve sorun halen devam ediyormu bakın eğer devam ediyorsa Lg Pc Suite programı ile Yükseltme hatalarını geri yükle yapmanız gerekiyor.

zeromaniak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bencede durum öyle çözülcekte şuan eve yeni geçtik wifi felan yok programları tekrar güncelleyemicem veri bağlantısıyla yüklerim sorun değil aslında ama boşuna hız düşümü olcak diye yapmıyorum ve ayrıca
Whatsapp taki konuşmaları tekrar geri getirebilirmiyim ? resetten sonra ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
bencede durum öyle çözülcekte şuan eve yeni geçtik wifi felan yok programları tekrar güncelleyemicem veri bağlantısıyla yüklerim sorun değil aslında ama boşuna hız düşümü olcak diye yapmıyorum ve ayrıca
Whatsapp taki konuşmaları tekrar geri getirebilirmiyim ? resetten sonra ?

Bildiğim kadarı ile whatshapp'ı tekrar yükleyince mesajlar geri yüklensinmi diye uyarı veriyor ben hep hayır demiştim ama tamam dersek büyük ihtimal geri geliyordur.

zeromaniak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlgin için teşekkür ederim dostum bir iki güne bir şey bulamazsam hard reset e gidicez artık yapcak birşey yok :/
buna başka çözüm getirebilicekler varsa yardımcı olabilir mi acaba ?

il.ya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlgin için teşekkür ederim dostum bir iki güne bir şey bulamazsam hard reset e gidicez artık yapcak birşey yok :/
buna başka çözüm getirebilicekler varsa yardımcı olabilir mi acaba ?
Telefonun sistem klasörlerinde biryerde host dosyası olması lazım şuan hatırlayamadım klasör yolunu, onu yedek alın ilkden sonra silin, bir ihtimal düzelecektir.
Düzelme olmaz ise yedeğinizi geri yükleyin.

zeromaniak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Biraz geç oldu ama anca boş zaman bulabildim problemi lg backup la çözdüm giden şeyler oldu ufak tefek ama önemli eşyleri koruyor diyebilirim ve fabrika ayarı yaptım çözdüm teşekkürler okuyup yorum yazanlara