LG g2 mi s4 minimi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

coc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni telefon alıcam g2 özellikler bakımından daha iyi geliyor ama s4 minide dış görünüşü güzel kafamda LG g2 var ama tavsiyede ihtiyacım var :):helpsmilie:

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
İkisini arasında kıyaslama yapıp da gidip s4 mini al diyeni döverler :)

Neden mi lg g2 ?
- Kamerası kat ve kat daha iyi.
- İşlemcileri arasında dağlar kadar hız farkı var. (Hem hız, hem çekirdek sayısı çok daha iyi g2 nin)
- Rami daha fazla, samsung touchwiz e 1.5 gb ram yetersiz zaten.

daha sürüyle sayarım.

Abartmıyorum senin ki Doğan la Honda Civic kıyaslamak gibi olmuş :) LG G2 al keyfine bak.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
G2 ile s4 miniyi karşılaştırmak çok değişik olmuş tebrik ediyorum öncelikle arkadaşı ve yazıma başlıyorum. G2 bir amiral gemisi s4 mini bir ara model ayrıca millet s4ten bile memnun değilken sen bide minisini düşünüyorsun cidden ateşe barutla gidiyorsun yani g2 mi z1 compact mı desen tamam da s4 mini nedir yahu g2ye hakaret sayarım tek artısı hafıza kartı s4 mininin onun dışında hiçbir artısı yok ayrıca g2 çok daha şık bir telefon.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
s4 mini almak için tek sebebp kendinde demişsin eğer tasarımsa yavaş olsada olur diyosan al diğer türlü karşılaştırmanın hiçbir mantığı yok s4 le kıyaslasan yine g2 derler.

coc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkisini arasında kıyaslama yapıp da gidip s4 mini al diyeni döverler :)

Neden mi lg g2 ?
- Kamerası kat ve kat daha iyi.
- İşlemcileri arasında dağlar kadar hız farkı var. (Hem hız, hem çekirdek sayısı çok daha iyi g2 nin)
- Rami daha fazla, samsung touchwiz e 1.5 gb ram yetersiz zaten.

daha sürüyle sayarım.

Abartmıyorum senin ki Doğan la Honda Civic kıyaslamak gibi olmuş :) LG G2 al keyfine bak.
Sağol ������

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cevabı arkadaşlar yeterince vermiş, ama bu konunun yeri burası değil diyen hiç olmamış :hammer:

ColdKillzKrp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s4 mini s3 ile kıyaslanan bi telefon ve oyun grafik konusunda s3 daha üstün kalıyo.Lg g2 de s3den daha iyi olduğuna göre g2 diyorum ben.

gameboy18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni telefon alıcam g2 özellikler bakımından daha iyi geliyor ama s4 minide dış görünüşü güzel kafamda LG g2 var ama tavsiyede ihtiyacım var :):helpsmilie:

Hocam ben desire 500 kullaniyorum s4 mini yerine g2ye -cok olmasa da- rakip olabilir düşün yani.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
S4 mini al derim ben (Tamam vurmayın :D )

Tabikide G2 al iki tel kıyaslanmaz bile