• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lg g2 mi iphone 5s mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inVolVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sadece bu iki telefonu soruyorum ben lg g2 kullanıyorum arkadaş. iphone 5s takas teklif etti arkadaş. sizce etmelimiyim?? şimdi çoğu kişi diyecek bununla ilgili bir sürü konu var ama çoğu güncel değil.telefonda oyun oynarım bazen yüksek grafikli fırsat fotoğraf çekerim internette dolaşirim bu kadar:-D :-D tavsiyeniz nedir??

5s tek geçerim .

Düşünmeden tks et [emoji1] beğenmezsen satar tekrar g2 alırsın üstede paran kalır

Telefonu günde 5 kere şarj etmekten bıkmıştır 😁

Cevaplar icin saolun peki ekran küçüklüğüne sonradan alışır mi malum g2 den geccez :-D :-D

İphone 5S kullanım olarak , hız olarak çok iyi bir telefon yalnız şarjı çok kötü yani hemen bitiyor. Zaten 250 saat bekleme süresi nedir ya ?? :D

Siz en iyisi 5S ile takas ediniz. Olmadı en kötü ihtimal beğenmesseniz bile satıp başka telefon alırsınız.

iphoneye yaklaşma derim. Milletin abarttığı kadar değil bence...

İphone 5S kullanım olarak , hız olarak çok iyi bir telefon yalnız şarjı çok kötü yani hemen bitiyor. Zaten 250 saat bekleme süresi nedir ya ?? :D

Siz en iyisi 5S ile takas ediniz. Olmadı en kötü ihtimal beğenmesseniz bile satıp başka telefon alırsınız.
Mantıkli aslında beğenmezsem satarim piyasası zor düşünlerden zaten :-D peki ekranina sonradan alisiliyor mu onu cok merak ediyorum??

alışırsın bence ekrana. 5s le takas et.

Mantıkli aslında beğenmezsem satarim piyasası zor düşünlerden zaten :-D peki ekranina sonradan alisiliyor mu onu cok merak ediyorum??
5.2 inçten 4 inçe alışman zor olacaktır. ama ihpone 5s gerçekten kucuk ama guzel telefon benim hoşuma gidiyor kullanımıda çok rahat.

iPhone 5S iyi durumdaysa takas edin. Ama G2 ile 5S i takas etmek istiyorsa o cihazda bir sıkıntı olması yüksek bir ihtimal ya da piyasa hakkında hiç bir bilgisi yok.

Bence etmeyin. Şahsi fikrim bu yönde.

Bence deiş beğenmezsen satp 0 G2 alrsn :D

Takas etmeyin. Durup dururken kimse 5S i G2 ile takas etmez. Sikintinin oldugunu düsünüyorum.

Yok telefon sikintili değil zatn telefonu 3 ay once beraber aldik bnde g2 yi aldim ama arkads telfonumu begenmis takas teklif etti banada zatn bir.miktar borcu vardi uzerine para koymadan direk takas yapcaz onun icin :-D :-D

Arkadasiniz telefonunu satip gidip sifir G2 alabilir. Üstüne para bile kalir. Arti sifir ürün sahibi olmus olur.

Arkadasiniz telefonunu satip gidip sifir G2 alabilir. Üstüne para bile kalir. Arti sifir ürün sahibi olmus olur.
Dostum ama bn satip o fiyata 5s alamam 2 mizinde isi goruluyor bu durum da :-D neyse takas edecem anlaşılan

iphone 5s kullanmis birisi olarak lg g2 derim ama bende olsam takas eder daha sonra satar lg g3 alirdim.Bir daha iphone almam buyuk konusmayayim ama dusunmem bile.