LG G2 Kronik Sorunlar

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar lg g2 32gb almaya karar verdim sizce almalımıyım ve kronik sorunları araştırdım doğrusunu öğrenmeye geldim şimdi okuduklarım
1.Kasa Gıcırtısı
2.Kamera da varmış okuduğum kadarıyla ne olduğunu açıklarsanız sevinirim
3.Dokunmatik ekran algılamama sorunu eğer bu oluyorsa bu fiyata alınmaz diye düşünüyorum okuduğum kadarıyla yoğun kullanımda dokunmatik ekrannı alılayamaya biliyormuş okuduğum siteyi vermek yasakmı bilmiyorum oyuzden paylaşayım yasaksa admin gerekli düzenlemeyi yapar. site=http://www.androidciyiz.net/lg-optimus-g2-kronik-dokunmatik-ekran-algilamama-sorunu.html

ve bi soru daha otg bağlanılıyormu su teknosada falan 10 liralık otg ler ile ps3 kolu bağlanırmı telefona?

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hiçbir sorun olmadı bende ama tabi elektronik eşyalar bir şans meselesi.

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
​hocam şu dokunmatik olayı falan nasıl acaba algılamama gibi sorun varmı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

​hocam şu dokunmatik olayı falan nasıl acaba algılamama gibi sorun varmı

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar lg g2 32gb almaya karar verdim sizce almalımıyım ve kronik sorunları araştırdım doğrusunu öğrenmeye geldim şimdi okuduklarım
1.Kasa Gıcırtısı
3.Dokunmatik ekran algılamama sorunu eğer bu oluyorsa bu fiyata alınmaz diye düşünüyorum okuduğum kadarıyla yoğun kullanımda dokunmatik ekrannı alılayamaya biliyormuş okuduğum siteyi vermek yasakmı bilmiyorum oyuzden paylaşayım yasaksa admin gerekli düzenlemeyi yapar. site=http://www.androidciyiz.net/lg-optimus-g2-kronik-dokunmatik-ekran-algilamama-sorunu.html

ve bi soru daha otg bağlanılıyormu su teknosada falan 10 liralık otg ler ile ps3 kolu bağlanırmı telefona?
28 ocaktan beri dir kullanıyorum hiç bir sorunu yok için rahat olsun bende acabalarla aldım ama içim çoook rahat samsung kullanırdım ve ondan asla şaşmam derdim ama asla asla demiycekmişiz daha güzelleride var mış bu vesileyle öğrendim :D

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
1.Kasa Gıcırtısı

Arkadaşımda var evet arka tuslarin o bölgede gicirtilar var ama bazen her zaman olmuyor dokunmatik sorunu yok ama ekrana 2 kere tıklayarak tuş kilidini acma özelliğinin dokunmatigi tam algilamıyor umuram demek istedigimi anlamissindir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Gıcırtı, telefonu bükmediğiniz sürece olmaz. Yeni serilerde neredeyse bükseniz de gıcırtı olmuyor.
Diğerleri bazı cihazlarda olabiliyor ama genel manada yok. Bahtın karaysa sorunlusu denk gelirse bilemem ama bunlar genel sorunlar değil.
Not: Ekrana çift tıklama (knock-on) özelliği de kusursuz çalışıyor ayrıca.

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ilk çıktığında aldım yaklaşık 5 aydır felan kullanıyorum.

kasa gıcırtısı bastırınca çıkıyor ama kullanırken öyle birşey mümkün değil. kılıfta takınca onu unutuyorsun bile .
otg kablosuna kol bağlayıp dead trigger oynuyorum çok sarıyor :)
dokunmatik ekran sorunu kronik değil şans o şuan şu yabancı siteler haricinde bu sorunla karşlışmadım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu arada OTG kablo uyumludur. 1TB hdd bile bağlıyorum.

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ilk çıktığında aldım yaklaşık 5 aydır felan kullanıyorum.

kasa gıcırtısı bastırınca çıkıyor ama kullanırken öyle birşey mümkün değil. kılıfta takınca onu unutuyorsun bile .
otg kablosuna kol bağlayıp dead trigger oynuyorum çok sarıyor :)
dokunmatik ekran sorunu kronik değil şans o şuan şu yabancı siteler haricinde bu sorunla karşlışmadım

felan değil kardeş doğrusu falan

1.Kasa Gıcırtısı

kardeş en büyük sorun daha güncelleme gelmemiş olması telefon ağustosta çıktı aradan geçti 6 ay hala ortada resmi bir tarih yok 4.2 beni bozmaz dersen piyasada 1000tl civarına 4.2de kalmış telefon dolu onlara bak derim.

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Otg mhl acaba tabancı siteler derken takılmamı oluyor algılamama

MolvadaGama

Asistan
Reaksiyon puanı
2
3 aydır kullanıyorum telefonu, yazılanların hiç birisi ile karşılaşmadım. Söylentiler değil, en doğru bilgiyi kullanıcılardan alırsınız.
Bu arada TV bağlantısı olarak'da Slimport destekliyor LG telefonlar.

http://slimportdirect.com/products/sp1003

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
2 ay'ı aşkın bir süredir kullanıyorum. Kamera da kronik bir sorun hissetmedim. Kamera ile ilgili tek şikayetim, akşam çekilen fotoğraflardaki performansı gün ışığında ki ile çok farklı. Dokunmatikte ise hiçbir sıkıntı yaşamadım ki telefonun normal üstü sürelerde ve yoğunlukta kullanıyorum. Gıcırdama sesine gelince; Telefonu gıcırdatmak için sıkıştırınca gıcırdıyor ama normal kullanımda gıcırdama yok. Ama eğer diyorsanız ki ben durduk yere telefonu elimde sıkıştırıp gıcırdatıp sonra da bu sesten rahatsız olacak kadar fantastik bir adamım gidin özel titanyum-aluminyum alaşımı ile kaplanmış anormal telefonlar alın kendinize.

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tv için değil kol bağlamak için dedim tv için bende biliom slimport olduğunu

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kasa gıcırdaması bende ses azaltma tuşunun hemen altında oluyor oda arada bastırma ile dokunmatik algılamama konusunda ise ben silikonlu koruma filmi ile kullanıyorum telefonu ekran üzerinde hemen hemen 1mm'lik kalınlık olmasına rağmen dokunmatikte sıkıntı yok gayet başarılı.

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
10tl lik otg ne 7,5tl lik otg vatandan aldim + 6tl lik ps2 koluyla gta sa oynuyorum 😎😎

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
google play store dan program indirirken çok problem var

Ne sorunu varmış? Ben niye sorun yaşamıyorum?

Cidden merak ediyorum artık. Bu kadar millet sorun yaşıyor da ben niye hiçbirini yaşamıyorum. en sonunda telefonu sorun yaşamıyorum diye vericem garantiye. :P

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende 7 aydır kullanıyorum şarja takınca oyun oynarken gıcırdama olur eğip bükünce olur gıcırdama klavyesinde sürekli durdu hatası ve yazım zorluğundan SwiftKey kullandım kamerası 13 MP kalitesinde değil bence özellikle akşam çekimlerinde güncellemeden sonra telefon daha fazla ısınıyor daha fazla şarj harcıyor arada kamera bağlantısı kurulamadı hatası veriyor ve oyunlarda bazen anlık takılmalar oluyor.Bunlar tabi ufak tefek şeyler ama benim sinirimi en çok bozan şey diğer firmalar yeni bir yazılım özelliği gelince güncelleme ile diğer telefonlarına da verirken LG nin bu konuda bencil davranışıdır.Mesela g Pro 2 çıktı ondaki yazılımlar 4.2 ile g2ye gelmedi.Kısacası illa 5 inç telefon alınacaksa fiyatı için alınır.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende 7 aydır kullanıyorum şarja takınca oyun oynarken gıcırdama olur eğip bükünce olur gıcırdama klavyesinde sürekli durdu hatası ve yazım zorluğundan SwiftKey kullandım kamerası 13 MP kalitesinde değil bence özellikle akşam çekimlerinde güncellemeden sonra telefon daha fazla ısınıyor daha fazla şarj harcıyor arada kamera bağlantısı kurulamadı hatası veriyor ve oyunlarda bazen anlık takılmalar oluyor.Bunlar tabi ufak tefek şeyler ama benim sinirimi en çok bozan şey diğer firmalar yeni bir yazılım özelliği gelince güncelleme ile diğer telefonlarına da verirken LG nin bu konuda bencil davranışıdır.Mesela g Pro 2 çıktı ondaki yazılımlar 4.2 ile g2ye gelmedi.Kısacası illa 5 inç telefon alınacaksa fiyatı için alınır.

Telefonda bu sorunları yaşıyorsanız hard reset sorununuzu çözebilir ya da pc suite ile yükseltme hatalarını geri yükle diyip sıfırdan yazılım kurun. Bahsettiklerinizin 1 tanesini bile yaşamıyorum. Knock code özelliği de daha sonra gelecek. Sanırım G Pro 2'yi biraz satmak istiyorlar o yüzden G2'ye bu özelliği vermiyorlar hemen.

Diğer firmalar diyorsun da mesela Note 3'teki S Note ile Note 2 ya da Note 1'deki S Note aynı mı? tabi ki değil. Bu politika her firmada var. Hiçbiri babasının hayrına telefon üretmiyor neticede.

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonda bu sorunları yaşıyorsanız hard reset sorununuzu çözebilir ya da pc suite ile yükseltme hatalarını geri yükle diyip sıfırdan yazılım kurun. Bahsettiklerinizin 1 tanesini bile yaşamıyorum. Knock code özelliği de daha sonra gelecek. Sanırım G Pro 2'yi biraz satmak istiyorlar o yüzden G2'ye bu özelliği vermiyorlar hemen.

Diğer firmalar diyorsun da mesela Note 3'teki S Note ile Note 2 ya da Note 1'deki S Note aynı mı? tabi ki değil. Bu politika her firmada var. Hiçbiri babasının hayrına telefon üretmiyor neticede.
Yorumun için teşekkürler hocam bugün deneyeceğim vaktim olursa inşallah işe yarar.Hani doğrudur illa her yazılım gelecek diye bişey yoktur ama en azından şeffaf Widget gelseydi iyiydi hani ona bile razıydım çünkü görünüm önce geliyor bende zaten şu telefonun ön tarafı bitiriyor beni ilk defa 7 ay bir akıllı telefonu kullanıyorum :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Telefonu şarz'a takınca gırıcırdamamı oluyor?. Oyun oynarkendemi gıcırdama oluyor ? Ben böyle birşeyi daha hiç bir lg kullanıcısından duymadım. Eğer bu dediklerin gerçek ise telefonunu garantiye yolla değişim talebinde bulun. Yahu arkasındaki kapak çıkmadığı için yanı telefona sabitlediği için ve kapak sert olduğu için telefonu ortadan bükmeye çalıştığımızda her plastik gibi gayet normal bir şekilde gıcırdama yapıyor. Fakat oyun oynarken telefonla konusurken cebindeyken bunların hiç biri olmuyor ya. Kabaca telefonunun kasasına abanmadığında yüklenmediğimde böyle bir sesin durup dururken cıkması imkansız arkadaşım.

Reaksiyon puanı
10,327
samsungda plastik kullanmasına rağmen bu gıcırtı şikayetleri neden hep lg için söz konusu oluyor?
umarım bu sorun g3'e miras kalmaz! :)

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
telefonun üstüne çıkıp debelenince gıcırdama yapması normaldir. ellerimizle kullanalım arkadaşlar mümkün olduğunca.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dokunmatik ekran algılamama sorunu 20 kişide 1 görülen bir sorun. Telefonumda dokunmatik sorunu mevcuttu. Yetkili servise yolladım cihazımı. 1 aylık bir sürecten sonra LG Türkiyeden orjinal ekran temin edip cihazın ekranını değiştirdiler. Dokunmatik sorunu çözüldü. Gıcırdama benim cihazımda da mevcut, en ufak bir sıkmada gıcırdıyor. Can sıkıcı bir durum.

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu şarz'a takınca gırıcırdamamı oluyor?. Oyun oynarkendemi gıcırdama oluyor ? Ben böyle birşeyi daha hiç bir lg kullanıcısından duymadım. Eğer bu dediklerin gerçek ise telefonunu garantiye yolla değişim talebinde bulun. Yahu arkasındaki kapak çıkmadığı için yanı telefona sabitlediği için ve kapak sert olduğu için telefonu ortadan bükmeye çalıştığımızda her plastik gibi gayet normal bir şekilde gıcırdama yapıyor. Fakat oyun oynarken telefonla konusurken cebindeyken bunların hiç biri olmuyor ya. Kabaca telefonunun kasasına abanmadığında yüklenmediğimde böyle bir sesin durup dururken cıkması imkansız arkadaşım.
Telefonu şarja takarken yada oyun oynarken değil şarja takılıyken oyun oynadığında oluyor gıcırdama zaten bende öyle dedim telefonu eğince gıcırdama oluyor yoksa normalde olmaz.Sanırım kasada hafif bir boşluk var mesela discovery kullandım bundan önce taş gibi telefondu onda hiç olmazdı gıcırdama hani sorun etmiyorum ben alıştım artık telefona özelliklerine de lafım yok ancak lgnin yazılım Politikası deli ediyor beni.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
403K seri kullanıyorum kasada tek sorun yok dokunmatik filan gayet iyi bayağıda hayvansı kullanıyorum cihazı tık yok tek kötü yanı bence şu sanal tuşların büyüklüğü :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
403K seri kullanıyorum kasada tek sorun yok dokunmatik filan gayet iyi bayağıda hayvansı kullanıyorum cihazı tık yok tek kötü yanı bence şu sanal tuşların büyüklüğü :)

Bende Xperia z ultra var onda sanal tuşlar daha küçük yapılmış ve ekranı daha büyük kullanabiliyoruz. Aynısı g2 içinde yapılsaymış veya ön dokunmatik tuşlar ayar kısmından onun boyutunu ayarlayabilseydik keşke.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Bende Xperia z ultra var onda sanal tuşlar daha küçük yapılmış ve ekranı daha büyük kullanabiliyoruz. Aynısı g2 içinde yapılsaymış veya ön dokunmatik tuşlar ayar kısmından onun boyutunu ayarlayabilseydik keşke.
Aynen 4.4.2 de bekliyordum böyle bi menü ama yok inş. ilerki güncellemelerde görürüz :)

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1.Kasa Gıcırtısı

kasa cızırtısı normal cünkü gördüğün gibi ekran yanlarla birleşik ve kullanışlı bu konuda bir korkun olmasın normal bişey bu süper telefon kamerasına gelince kamerada sadece bu telefona özel bi sistem var cok güzel ois bi sistem ama bu sistem süper sadece yazılımdan dolayı yani cok az yani cok az bi kasma var o algılama diye bir sorun yok direk algılıyo hic bir problem yok kamera konusunda dediğim gibi o sistem yüzüne kasma var ama yazılımsal bir kasma bir güncelleme ile düzeltilir

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sorularının cevabı:

G2 almalımıyım demişsin eğer g2 kadar bir bütçen varsa alabileceğin en iyi telefon o.

Kasa gıcırdaması: Evet var. Günlük kullanımda, Video izlerken film izlerken oyun oynarken veya cebindeyken yada konuşurken hiç bir gıcırdama yok. Telefonu elinle bükmeye çalıştığın zaman çıt diye ses geliyor cok az bir ses yani rahatsız edici bişi değil dediğim gibi günlük kullanımda hiç bir gıcırdama yok.

Kamerada ne varmış neyi okudun tam bilmiyorumda Kamera olarak odaklanması birazcık geç. Yani eskiden geç ti 4.4 kit kat geldikten sonra biraz düzeltilmiş yani pek tatmin edici değil ama yinede tatmin ediyor. Kamerası gayet iyi Güneşli havalarda yani aydınlık havalarda çekimleri çok güzel. Zaten bir telefonun fotoraf makinası olamaz bir telefonun kamerasından olağın üstü şeyler bekleyemeyiz. Gündüz çekimleri tatmin edici hatta cok cok tatmin edici. Video olarakta çok sağlam.

Dokunmatik ekran algılama sorununa gelirsek. Bu problem her 100 telefon içinden 1 tanesinde ya vardır yada yoktur. Servise yollarsınız gerekli incelemeleri yaparlar duruma göre eğer yazılımsal bişise rom falan atarlar düzeltirler eğer sistemsel bişiyse ekranı ve dokunmatikliği komple değiştirip verirler.

Hangi devirde kaldık telefonu yoğun kullanımda ekran donması vs nerde görülmüş bunlar :D bence anti lgcilerin cıkarttığı bir söylenti.