Lg g2 knock code

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler bayanlar bişey sorcam ben g2 me 4.4.2 kitkat almanya vodofone romunu attım okay sorun yok knock code özelliği felan gelcekmis te nasıl gelicek acaba bendeki güncelleme ota ile demide nasıl yani bi cözemedim geldi diyolar yok

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
beyler bayanlar bişey sorcam ben g2 me 4.4.2 kitkat almanya vodofone romunu attım okay sorun yok knock code özelliği felan gelcekmis te nasıl gelicek acaba bendeki güncelleme ota ile demide nasıl yani bi cözemedim geldi diyolar yok

Telefonuna 4.2.2 Türkiye romunu yükle sonra otadan sana 4.4.2 kit kat güncellemesi gelecek onu kurucaksın ondan sonra artık kesin bir süresi yok belki 1 ay belki 2 ay sonra knock code gelince indirirsin otadan.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonuna 4.2.2 Türkiye romunu yükle sonra otadan sana 4.4.2 kit kat güncellemesi gelecek onu kurucaksın ondan sonra artık kesin bir süresi yok belki 1 ay belki 2 ay sonra knock code gelince indirirsin otadan.
peki bunun orjinal romunu nerden bulurum ve nasıl yüklerim

karakrall9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelleme merkezinden güncelleme varmı diye arattır zaten ordan güncelleme paketi görünecek ordan indirir otomatik olarak 4.4.2 gecisi kendi yapar

cihan1927

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg G2 Knock Code özelliği bugün güncelleme ile gelmiştir. Yazılım güncelleme bölümüne bakabilirsiniz. Lg g2 Vodafone dan alınma brighstar garantili. Hayırlı olsun.