Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu anlık öyle bir bilgimiz yok lg den bir acıklama gelmedi güncelleme gelince zaten ayarlardan görürsün sabret biraz bende sabırsızlıkla bekliyorum 4.4.2 kitkatı
knock code videosunu ancak izleyebildim. ve yorumum direk olarak şudur ki lg kullanıcıyı değil kendisini kurtarmış
bir lg g2 kullanıcısı olarak (tek sorun olan kameranın bazen aptallaşması haricinde) çok mutluyum telefonumla. ancak şu andaki knock on özelliği bazen işlev görmüyordu. bunun nedeni de kullanıcının çok hızlı bir şekilde knock yapması idi.
LG akıllıca bir hamle ile; kullanıcıyı ister istemez yavaşlamak zorunda bırakmış
Bende G2 kullanıcısıyım ve şuana kadar kullandığım en iyi ve en hızlı telefondur diyebilirim. tasarım olarak ön ekran tarafı çok şık ama arka tarafı pek şık değil biraz düz bir arka kasa. Ama yani genel olarak muhteşem bir telefon ve sadece en kötü yanı berbat bir kamera uygulamasına sahip olması kamerasını hiç beğenmiyorum. kamera dışında süper ve inşallah android kitkat la beraber kamerayı düzeltip mükemmel kusursuz bi telefon olur diye umuyorum.
Knock code, ( bana göre gereksiz, çünkü onunla uğraşana kadar güç tuşuyla açarım. Yani güç tuşunu pasif yapmıyorsa bir anlamı yok.)
G2'deki Knock-on özelliğinin geliştirilmiş halidir. Ekranı 4'e böler ve bu 4 kare ile maks 8 dokunmaya kadar kendinize kilit kombinasyonları oluşturursunuz. Dediğim gibi o kadar kombinasyon yap, adam gelsin güç tuşuyla açsın. Güç tuşu pasif olmuyorsa bu kilidin bir anlamı kalmıyor.
Bu arada G2 KitKat ile bu özellik GELMEDİ arkadaşlar.
telefon süper olmak üzereydi, ancak sağımda solumda bir amoled ekran gördüğüm anda psikolojim bozuluyor. True IPS vs. gibi hikayelerle kandırılmamalıydık bana göre...Dipten siyah katkılı her resim, duvar kağıdı amoled ekranda muhteşem ötesi görünürken burada aynı resim umuma açık güneşli bir panayır alanı gibi duruyor. Ekran büyüklüğü, pil ve işlemci hızını bir kenara not edip bu cihazı almıştım ama ekran başlı başına bir karar konusu olamaz mıydı? Hem Lg yi hem kendimi kınıyorum