Lg g2 ilk şarj

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Biliyorum, bunun için konu açılmaz ama herkesin fikrini almak istiyorum. Bugün LG G2 cihazı elime ulaştı. Sizce hemen açıp şarj uyarısı verene kadar kurcalamalı mıyım yoksa açmadan önce şarj edip öyle mi açmalıyım? Ben aslında hemen açacaktım fakat kullanım kılavuzunda ''İlk kullanımdan önce şarj edin.'' diye bir yazı gördüm. Sizce ne yapmalıyım?

qqngpq.png
[/URL][/IMG]

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Biliyorum, bunun için konu açılmaz ama herkesin fikrini almak istiyorum. Bugün LG G2 cihazı elime ulaştı. Sizce hemen açıp şarj uyarısı verene kadar kurcalamalı mıyım yoksa açmadan önce şarj edip öyle mi açmalıyım? Ben aslında hemen açacaktım fakat kullanım kılavuzunda ''İlk kullanımdan önce şarj edin.'' diye bir yazı gördüm. Sizce ne yapmalıyım?

qqngpq.png
[/URL][/IMG]

Kafama gore takıl önemli değil o

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Sorunu anlamadım ama yani li-poly olduğundan %10 ile 100% arasında kullan ama nasıl kullanirsan kullan ;) bi tek sabaha kadar şarj etme ve 0% yi bekleme yeter :)
ben benim ch@t527'ye kulaklığını takıp sabaha kadar radyosu açık şarj ediyorum zararlı mı? dün gece 03'te taktım şuan da takılı ...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
ben benim ch@t527'ye kulaklığını takıp sabaha kadar radyosu açık şarj ediyorum zararlı mı? dün gece 03'te taktım şuan da takılı ...

Hocam birçok konuda Samsung Chat ve The-Grudge den bahsediyorsun ve artık yeter yahu. Senin kafaya ulaşmak için ne 10 şişe vodka içmek yetmez harbi diyorum

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hocam birçok konuda Samsung Chat ve The-Grudge den bahsediyorsun ve artık yeter yahu. Senin kafaya ulaşmak için ne 10 şişe vodka içmek yetmez harbi diyorum

Katılıyorum. Nerdeyse her yorumunda şunu görüyorum '' ch@t527 '' :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Onlarda durum farklı yani onlarda pek bişi olmaz sadece 8-10 saat şarj etme 6 saat yeter :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Arkadaşlar herşeye karşı çıkmayın adam düzgünce soru soruyor dışlamayın
abartıyorlar yatarken müzik çalsın istiyorum chat527 artık bu işe yarıyor imei silindi yaptırmaya fırsatım olmadı 6saat olaynada bişey yapamam aynen devam.