LG G2 gelecek ( Paralel ithalat için gelmiş olan ) güncelleme hakkında bilgiler

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba.

Knock - Code,
Çağrı geldiğinde siyah ekranda bekleyip gecikme giderilmiş,
Kulaklık Cızırtısı Giderilmiş,
Isınma Sorunu Düzeltilmiş,
[Net değil ama]Sanal Tuşları İstediğiniz Uygulamada Gizleyebiliyorsunuz.

G2 için; Almanya,İtalya,Baltık Ülkeleri,Hollanda ve İngiltere Güncelleme aldı. ( 20 D )

Yeni güncellemeyi almamız için tahmini süreyi hesaplayalım:

Şimdi Kore'yi pas geçiyoruz,KitKat güncellemesini ilk alan ülkelerden birisi kim ? Kanada.
Peki biz Kanada'dan kaç gün sonra Kit-Kat aldık? yaklaşık 40 Gün.
Şimdiki güncellemenin 43 ile 49 mb arası bir güncelleme olduğunu biliyoruz,bu da önceki güncellemeye göre çok küçük bir rakam yani küçük bir güncelleme,doğal olarak bu da ülkelere göre düzenlenme çalışmalarını ne yapacaktır ? Çabuklaştıracaktır.

Sonuç : En Geç 1 Ay içerisinde bekliyoruz.

Program versiyonu D80220c-EUR-XX olan Sayın paralel ithalat G2 severler;
Knock Code güncellemesi geldi.
Güncelleme merkezini kontrol edin.
Güncellemden sonra program versiyonunuz D80220d-EUR-XX olacak.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
D80220a-HKG-XX

Henuz gelmemis sabirsizlikla bekliyorum. Geldiği zaman root'u kaldırıp yukleyecegım.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
D80220a-HKG-XX

Henuz gelmemis sabirsizlikla bekliyorum. Geldiği zaman root'u kaldırıp yukleyecegım.

Root olduğu zaman ota'dan güncellemeyi göremiyorsun diye biliyorum. Hatta LG Pc Suite'de bile gözükmüyor diye biliyorum.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu root'u nasıl kaldırabilirim ? Gelen aramalarda ekran geç gözüküyor, bu güncellemeye ihtiyacım var.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu root'u nasıl kaldırabilirim ? Gelen aramalarda ekran geç gözüküyor, bu güncellemeye ihtiyacım var.

Telefonunu hangi ülkeden almış isen o ülkenin romunu indirip flashtool ile telefonuna yüklediğin zaman root otomatik kalkacaktır. Eğer ki bu yeni gelen güncellemeli kitkatlı falan rom varsa yüklediğin zaman hepsi hazır halde olucaktır. Eğerki eski bir romsa yeni gelen özellikleri telefonun yazılım güncelleştirme yerinden indiriceksin.

Site bu : http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Buraya giriyorsun telefonu hangi ülkeden almışsan onun romunu burdan indiriyorsun.

Ardından bu konuya gidiyorsun :http://forum.shiftdelete.net/lg/362407-[rehber]-lg-g2-4-4-2-kitkat-surum-yukleme.html

Bu konudaki gerekli tüm programları indiriyorsun. Sadece ilk başta verilen Almanya romunu indirmiyorsun o sana verdiğim linkten hangi ülkeden gelmişse telefonun onun romunu indiriyorsun veya Türkiyenin yada Almanyanın romunuda indirebilirsin. Verdiğim sitedeki tüm romlar orjinaldir. Sadece hangi ülkeden aldıysan onu kur dememin sebebi OTA'dan güncelleme geldiği zaman gör diye. Mesela ben telefonumu Türkiyeden aldım fakat Almanyanın romunu kurdum farz edelim. Türkiyede bir güncellenme yayınlandığı zaman ben telefonumda göremiyorum ve indiremiyorum. İndirmem için Türkiye romuna geri dönmem gerekiyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba

benim lg g2 program versiyonum D80220a-VDF-XX

Almanya Vodafone romunu yüklemiştim sanırım

Bunu Türkiye'ye nasıl çeviririm

syanr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim D80220b-EUR-XX acaba bana nezamn gelir güncelleme

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bana d80220h eur xx almanya demişlerdi ama hala gelmedi. acaba hangi ülke. hiçbir forumdada d80220h görmedim.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
D80220C-AME ye lolipop ne zaman gelir

I

ibrahim0987

SDN Okuru
Merhaba ustadim bende d802 fcc znf.

D80220c hkg xx. Var lolipop guncellemesi nasil yapabilirim