Lg g2 ekran sararmasi

aslannturk06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim :)
sizlere sorum yaklaşık 800 900 tl param var ve 2. el g2 veya sony xperia z1 almayı düşünüyorum.
Ben lg g2 almayı düşünüyordum fakat internette gördüğüm lg nin ekran sarartma probleminden dolayı telefondan soğudum .
Siz ne önerirsiniz cevaplarınızı bekliyorum .
İYİ AKŞAMLAR ...

Tron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 ay oldu kullanıyorum g2 henüz sararma diye bişey olmadı bende gördüm bazı kullanıcılar fazla ısındığından sararıyor diyor cok oyun oynadım epey ısındı ama sorun yok

Tron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ikisi arasında g2 öneririm güncelleme aldı zaten suan 5.0.2 lolipop sürümünde

aslannturk06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ShiftDelete nin z1 ve g2 UKT videosunu izledim . İncelediğiniz g2de de sararma sorunu olmuş. Garanti bakıyormuş bu, çok iyi oldu . Sanırım g2 yi tercih edicem :)
Herşey için teşekkürler .

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
benimde aralıkta aldığım telefonda şuan çift tarafında ekran sararması oldu.lg müşteri hizmetlerini aradım imei numarasını istediler.verdim ve bu telefona bakamayacaklarını söylediler.nedeniyse telefonun resmi lg türkiye garantili olmayışıydı.elimde fatura var her şey var.acaba aldığım firmaya göndersem onlar yapabilirler mi.sonuçta imzalı kaşeli garanti belgem var.

Tron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin cihaz disbirütör garantili aldığın yere götür yardımcı olurlar

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
aldığım yer istanbuldayken almıştım, ben şu an trabzondayım.bakalım firmayı arayacam yardımcı olurlar mı.sararma giderek büyüyor.bende tamda g2yi satıp g3 almak istiyodum ama bu şekilde de g2 yi kimse almaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla arkadaşlar ben de de aynı sorun var fazla oyun oynayamıyom artık bu kötü oldu ama yapacak bişey yok artık g4 alırız ondadaolmaz inşallah lg kaliteli bi telfon ama neden böyle bi hata yaptılar anlamadm