LG G2 download mode rooted yazısı

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Stock rom telefonunuzun romu değildir. Yani telefon Türkiyeden almışsanız Türkiye hariç stock rom atarsanız download modda rooted yazar fakat bu rootlu olduğu anlamına gelmiyor cihaz tamamen rootsuzdur '' eğer root atmadıysanız ''.

LG Pc Suite ile yükseltme hatalarını geri yükle yaparsanız telefonunuzun IMEI kayıtlı romu indirir Rooted yazmaz, unroot yazar.

haydarsagirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normal stock roma dönünce yine rooted yazıyordu rootlu olmadığı halde bazı yerlerde rom atarsan geçeceği yazıyordu o yüzden rom attım fakat gene aynı stock roma dönsem düzelirmi ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://www.youtube.com/watch?v=CB1fDR0UakU neyse halledebildim ilkinde şarj etmeyi seçtim 2. aşamada ise mtp seçtim ve unrooted yazıyor rootlu olmasına rağmen ,yinede saol cem

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://www.youtube.com/watch?v=CB1fDR0UakU neyse halledebildim ilkinde şarj etmeyi seçtim 2. aşamada ise mtp seçtim ve unrooted yazıyor rootlu olmasına rağmen ,yinede saol cem

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şimdi benim cihazım rootlu ve cloudyg3 2.0 versiyonu yüklü.

fakat ben orjinal haline dönmek istiyorum cihazım almanyadan geldi...

lg pc suite baglayarak yükseltme hatalarını geri yükle kısmına tıklarsam cihazım orjinal 4.4.2 kitkat haline dönermi ?

lütfen acil lazım ?

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vikings buna bi cevab ver hala beklemedeyim ?

dark3n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

lg pc suite baglayarak yükseltme hatalarını geri yükle kısmına tıklarsam cihazım orjinal 4.4.2 kitkat haline dönermi ?

lütfen acil lazım ?
Evet, son sürüm orijinal resmi rom yüklenir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru

lütfen acil lazım ?

Merhaba bende bu şekilde döndüm ilk imesi sordu sonra bağladığımda sormadı yüklemeye başladı rom u sonrasında cihazda eski cloudy e ait lg açılış ekranı kalmıştı ve ekran görüntüsü habire kayıyordu şu an ana ekrandada kayıyor görüntü. lg mobile support ile dönmeye çalışıyorum bataryanız dolu değil diyor ama bataryam %95 de

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap:selam bende cakma rom 5,0,2 yukledım gerı donmuyor orjınal yuklerken 49da kalıyor hata verıyor komle coktu bılen vermı