Lg G2 Desarj sorunu

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kendim bizzat yaşıyorum. wifi açık ve ekran parlaklığı otomatik konumda yaklaşık her 2-3 dakikada 1 seviye düşüyor...

O zaman genelleme yapmaman gerekiyor. Herkesin sarji ayni oraninda azalmaz. Ama 1 veya 2 gidiyorsa ve o dakilar icerisinde surekli ekranin aciksa hic kapanmadan duruyorsa bu normaldir bence.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O zaman genelleme yapmaman gerekiyor. Herkesin sarji ayni oraninda azalmaz. Ama 1 veya 2 gidiyorsa ve o dakilar icerisinde surekli ekranin aciksa hic kapanmadan duruyorsa bu normaldir bence.

kendim bizzat yaşıyorum. wifi açık ve ekran parlaklığı otomatik konumda yaklaşık her 2-3 dakikada 1 seviye düşüyor...

Hayır ben bile aşırı kullanırken bu kadar hızlı düşmüyor. Ya telefonu sorunlu ya da biraz abartıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ben telefonu sarja takiyorum bi yandan da oyun oynuyorum(hangi oyun olursa olsun fark etmiyor) telefonun sarji dolmak yerine azaliyor. Boyle bir sikintisi olan var mi araniz da

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaslar ben telefonu sarja takiyorum bi yandan da oyun oynuyorum(hangi oyun olursa olsun fark etmiyor) telefonun sarji dolmak yerine azaliyor. Boyle bir sikintisi olan var mi araniz da

Şarj aleti orjinal, kutudan çıkan şarj aleti mi? Kesinlikle RR3 bile oynasam çok hızlı şarj ediyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonu alalı 2 gün oldu dün 13 saat şarj dayandı wifi sürekli açıktı toplam 2-3 saat wechat+facebook+twitter+whatsaap gibi uygulamalr kullandım1 saat falan oyun oynadım bikaç fotoğraf falan çektim 13 saat dayanma süresi normal mi . ana şarj %85 falanken tahmin kullanım süresi 24 saat falan yaziyo yardimci olur musun garantiye yollamalımıyım

alihsyin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonu alalı 2 gün oldu dün 13 saat şarj dayandı wifi sürekli açıktı toplam 2-3 saat wechat+facebook+twitter+whatsaap gibi uygulamalr kullandım1 saat falan oyun oynadım bikaç fotoğraf falan çektim 13 saat dayanma süresi normal mi . ana şarj %85 falanken tahmin kullanım süresi 24 saat falan yaziyo yardimci olur musun garantiye yollamalımıyım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Daha ne istiyosun dostum sen de 1 hafta mı dayansın =)

alihsyin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim buraya bakiyorum milletin şarj süreleri baya yüksekacaba sorun mu var diye merak ettim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kardeşim buraya bakiyorum milletin şarj süreleri baya yüksekacaba sorun mu var diye merak ettim

Benimki 9 saat dayanıyor tabi ben telefonun altından girip üstünden çıkıyorum 9 saat boyunca. =) Ancak bu çok normal bi süre. G2 kullananlarla değil diğer cihazlarla kıyaslayın sürenizi. Aynı şekilde Z1 ya da S4 kullansanız kaç saat giderdi onu düşünün. =)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaslar wifi kullanirken telefonunun sarji iyi gidiyor. Fakat aylar sonra g2ye ilk defa internet paketi aldim. Saat 7 evden ciktim %100du ve 2 saat kadar verileri kapattim. Simdi kullaniyorum bu saat oldu %61de. Cok gudiyor sarji galiba yada bana oyle geliyor. Sizde de oyle mi
humyhagu.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hiç kullanan yok yomuş gibi davranma dostum ne olursa olsun g2 bile olsa %100 parlaklık ve uygulamalarda o kadar gitmesi mümkün değil. ayrıca telefonu kullanıyor olsan pil kullanım bilgisinde ilk başta ekran çıkar şarj yiyor olarak. sen telefonu koymuşsun cebine arada bakıyosun bizde öyle yapsak bizimde gider milleti kandırma.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hiç kullanan yok yomuş gibi davranma dostum ne olursa olsun g2 bile olsa %100 parlaklık ve uygulamalarda o kadar gitmesi mümkün değil. ayrıca telefonu kullanıyor olsan pil kullanım bilgisinde ilk başta ekran çıkar şarj yiyor olarak. sen telefonu koymuşsun cebine arada bakıyosun bizde öyle yapsak bizimde gider milleti kandırma.

Ne demek istedigini anlamadim ama milleti kandirdigim yok telefonumu benden daha iyi taniyacagini da zannettiyorum. Ve bir de %100 parlaklik olsa bile o kadar gitmez diyosun ardindan " sen telefonu koymuşsun cebine arada bakıyosun bizde öyle yapsak bizimde gider milleti kandırma" diyosun. Hangisine inanayim dostum ya da Turkce dersi alabilecegin bi yer mi soyleyeyim?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Eğer 3G'de çok yoğun kullandıysan normal ama az kullandıysan anormal. Ama hemen endişelenme. Bazen bende de oluyor. Çok gittiği de oluyor az gittiği de oluyor.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer 3G'de çok yoğun kullandıysan normal ama az kullandıysan anormal. Ama hemen endişelenme. Bazen bende de oluyor. Çok gittiği de oluyor az gittiği de oluyor.

Yogun kullanmadim en fazla kullandigim 5 dkdir. Zaten kullanmadigim zamanlarda verileri kapatiyorum. Wifi ye alistigim için bana biraz garip geldi. Bakicaz zamanla nasil olacak.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yogun kullanmadim en fazla kullandigim 5 dkdir. Zaten kullanmadigim zamanlarda verileri kapatiyorum. Wifi ye alistigim için bana biraz garip geldi. Bakicaz zamanla nasil olacak.

Arka planda 3G'yi yoğun kullanan bir program olabilir. Aksi halde şarjın gitmesi imkansız.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende de böyle oldu. 3G full açık ve fazla kullanmadım ama sürekli iniyor. Önce inmiyordu böyle. Büyük ihtimalle uygulamalardan kaynaklanıyor. Pil göstergesinde "google play hizmetleri" en çok şarj yiyen uygulama idi. Durdur diyince rahatladı biraz.
yzyguqam.jpg

deryop58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
müzik dinlerken birden bire açılıp kapandı sonra mesaj dili çince olarak değişti. tekrar türkçe yaptım. neden oldu acaba böyle birşey. bilgisi olan var mı acaba??

hkny93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim cihazımda (G2), 1 saat 40 dka full şarj oluyor ve akşama kadar herşey kapalıyken zor dayanıyor. Bu şarj süresinde bi sorun yok mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben lg g2 kullanıyorum alalı 1 hafta falan oluyor . ama alırken cok ovduler sarj cok ıyı dıye telefondan cok memlunum ama sarjı cok cabuk bıtıyor %83 ken 9 saat kaldı dıyor bunu anlamadım nıye bukadar az cok merak edıyorum gerı vermeyı dusunuyorum yardımcı olursanız sevınırım sarjı cok kotu 2 dk da %1 sarj yıyor hıc bısey yapmasamda oyun oynarsam su gıbı ıcıyorum zaten need for speed moswanteed oynuyorum zaman tuttum 5 dakıkada % 8 sarj yedı yardım edersenız sevınırım

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben lg g2 kullanıyorum alalı 1 hafta falan oluyor . ama alırken cok ovduler sarj cok ıyı dıye telefondan cok memlunum ama sarjı cok cabuk bıtıyor %83 ken 9 saat kaldı dıyor bunu anlamadım nıye bukadar az cok merak edıyorum gerı vermeyı dusunuyorum yardımcı olursanız sevınırım sarjı cok kotu 2 dk da %1 sarj yıyor hıc bısey yapmasamda oyun oynarsam su gıbı ıcıyorum zaten need for speed moswanteed oynuyorum zaman tuttum 5 dakıkada % 8 sarj yedı yardım edersenız sevınırım
bende de senin anlattıklarına yakın şarj gidiyordu anormal bence.Ben garantiye verdim 5 gün oldu bekliyorum geri gelmesini.Herkes başka birşey diyor zaten kime inanacağımızı şaşırdık kardeş.Herkesin farklı konuşmasını şarj etme şekillerine bağlıyorum ben.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Kalan tahmini süreye çok itibar etmeyin. Eğer %83'e kadar çok yoğun kullanmışsanız kalan %83'ü de o yoğun kullanıma göre hesaplıyor ve bu kullanımda 9 saat dayanacağını söylüyor. Ama cihazı ondan sonra 1 saat boşta bırakırsanız bu sürenin uzadığını görürsünüz. Mobil veri açık değilse eğer telefon ekranı kapalıyken şarj yemesi normal değil tabi ki. Mobil veri açıksa ve telefonu hiç kullanmıyorsanız şarj yiyebilir ama bu arka planda internet kullanan uygulamalara göre değişir. Çok ya da az olur.
Batarya programları kesinlikle kullanmayınız.
Ağır oyunlar oynarken şarj yemesi çok normal.

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değiştirmek istiyorsan bozuk telefon satmışsınız diyeceksin zaten yasal olarak ayıplı ürünü 1ay içersinde değişmek veya para iadesi alma hakkın var benim teldede aynı sorun vardı para iade aldım kurtuldum 2dkda %1 yiyorsa pilde sorun vardır benimki gibi 2-3 saatte pil ne yaparsanz yapın bitmez

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
peki bunu nasıl yapabilirim acaba

Kullanmadığınız sensörleri kapatın.
Wifi varken 3G kullanmayın.
Ekran parlaklığını %50'de tutun. Benim hep %40 ve yeterli ışık veriyor.
Gereksiz led'leri kapatın. Alarm, arama vs.
Ekranla beraber kayan duvar kağıdını kapatın. Kapatmasanız da olur ama bence kayması gereksiz bir şey. Sabitken cihaz daha stabil çalışır. Ekstra onun için işlem yapmaz.

CanBozdogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen zaten son 3 saatte % 3 kullanmişsin .ekran %100 olsa ilk sirada ekran olurdu ;) .ve %100 ekranda real racing 1 saat oyna gör ne kadar gidiyor ve bizimle paylaş fotosunu lütfen

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben telefonu pil konusunda sıkıntı olduğu için garantiye verdim.Android konusunda bilgilerim sınırlı olduğu için sizden ricam bana telefon tekrar geldiğinde ne gibi ayarlamalar yapmalıyım?Kapatmam gereken uygulamalar vs.Google ile ilgili yapmam gereken ayarlamalar var mı? Bildiğim kadarıyla google en fazla sarj yiyen uygulamalardan birisiymiş.Bu konuda tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler :)