Lg g2 Dagıtımı başladı

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,643
Neden hafızayı bu kadar kısıtlı tutuyorlar anlamıyorum çokmu maliyetli birşey 2008 yılının n96 sında bile 16gb hafıza + sd kart vardı

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
16 gbye para verilmez.
üst düzey oyunla telefona film atıp izlemekle işi olmayanlara yeter bence.

şahsen ben müzik ve ufak çaplı oyunlar ve uygulamalar dışında pek birşey yüklemiyorum.s2 kullanıcısıyım 16+8gb var ama 16 bile yeterli oluyor.

özet:kişiye göre değişir :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

şahsen ben müzik ve ufak çaplı oyunlar ve uygulamalar dışında pek birşey yüklemiyorum.s2 kullanıcısıyım 16+8gb var ama 16 bile yeterli oluyor.

Telefona film atıp izlemenin tadı Pc yok bana göre :)

16 gb alınmaz tabi, en az 32 olmalı :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33

Bende üst düzey oyun yok nerdeyse, 16gb kadar fotoğraf ve vidyo var telefonda.
Yani normal kullanıcıya bile yetmez.
Bildiğim kadarıyla sistem sayesinde kullanıcıya 16gb boş alan kalmıyor. 32 şart artık.

alsonur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En az 32 gb üretilmeli bence 4 oyun yüklesen 1gb tanesi düz hesap olsun. 300 tane mp3 atsan etti 1gb daha. sadece müzik ve oyun yüklesen 5-6 gb oluyo fotoğraf hd video derken 16 gb yalan oluyor.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bende üst düzey oyun yok nerdeyse, 16gb kadar fotoğraf ve vidyo var telefonda.
Yani normal kullanıcıya bile yetmez.
Bildiğim kadarıyla sistem sayesinde kullanıcıya 16gb boş alan kalmıyor. 32 şart artık.

32gb tabiki çok daha rahat 16 b den ortalama 11 12gb kullanıcıya kalır şahsen bana yeter aradaki 200tl ye değmez benim için.
4-5gb şarkı 1-2 gb uygulama geri kalan alan ise resim vs için.ama birçok kullanıcıya yetmez tabiki o konuda haklısın.

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
biz tenosadan 32GB olan versiyonunu sipariş verdik.teknosadan bugün aradılar.en kısa sürede kargoyla evimize göndereceklerini söylediler.şimdiden sabırsızlandım.bir kaç gün bu heyecanla nasıl bekler insan?

alsonur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende 32 gb olandan alcaktım sonradan nexus 4 almaya karar verdim

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
hayret lg den beklenmeyecek hareket 1 yıl sonra başlarlar diyordum :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
16 gb'ın 4 gb'ı nı sistem kullanır, 11 12 gb alan kalır, bir kaç film, 200-300 tane de müzik attığınızda, video çekmek için filmleri silmek zorunda kalabilirsiniz :D

ismail41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün teknosanın internet sitesine baktım ve g2 nin 32gb versiyonunu göremedim bu konu hakkında bilgisi olan varsa cevaplasın veya 32gb nerde satıldığını bilen varsa acilll bilgi ????????????????????

- - - Mesaj Güncellendi - - -

multi touchsuz telefon mu kaldı 10 parmak bile goruyor vıdeoları gormedın galıba
Senin 32 gb lik versiyon hakkında bi bilgin varmı siyedr yoktu

Yardımınız lazım acillllllll

cm0091

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrica 16gb modelin 6 - 8 gb sistem kullaniyor
-bugun turkcelle gittim cihazi elime aldim ekran parlakligi ve netligi harika otesi fakat biraz kalin bir tlf olmus

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
1000 lira olunca alacağım :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayrica 16gb modelin 6 - 8 gb sistem kullaniyor
-bugun turkcelle gittim cihazi elime aldim ekran parlakligi ve netligi harika otesi fakat biraz kalin bir tlf olmus
nasıl 6-8 gb kalıyor arkadaşım,bendeki telefonda neden geldiğinde 10 gb kullanım alanı vardı öyleyse

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
nasıl 6-8 gb kalıyor arkadaşım,bendeki telefonda neden geldiğinde 10 gb kullanım alanı vardı öyleyse
standdaki ürüne oyun falan kurmuşlardır birde tanıtım programı gibi bişi oluyor böyle alışıyor kendiliğinden ondan 8 gb kalmıştır .

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Telefon dün akşam geldi.hemen telefonu kurcalamaya başladım.Telefonla ilgili görüşlerimi paylaşayım.boyut olarak büyük ama tek elle rahat şekilde kullanılıyor.ekranı oldukça parlak ve net.güneş ışığı altında bile rahatlıkla birşeylere bakabiliyorsunuz.kamerası mükemmel.13MB kamerasında bir kaç foto ve video çektik.oldukça net capcanlı.foto ortalama boyutu 2-4MB civarında.pil kullanımı konusunda ise ekran parlaklığını %40 düşürdük.canlı duvar kağıdı kullanmadım.diğer şeyleri de kapalı tuttum.şu an şarjı%30 civarında.aldığımızda %60 civarındaydı.arkadaki ses tuşunu tek elle rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.arkada diye zorluk çekmiyorsunuz.telefonun bilmediğim diğer özelliklerini de kılavuzundan LG sitesinden bakarak öğreneceğiz.telefon hafızası 32 gb ama sadece 30.8 GB kullanılabiliyor.geri kalanı sistem hafızası diye kullanılmıyor.ses kalitesi çok güzel.çok net canlı çıkıyor.müzik dinlerken birçok ses effektini de kullanabiliyorsunuz.herhangi bir donma takılma yok.çok rahat şekilde çalışıyor.anlayacağınız verdiğiniz paranın hakkını fazlasıyla veriyor.TV'den de wifi bağlantısı yapıp foto ile videolara baktık.oldukça canlı görünüyor.söylediğim gibi bilmediğim birçok özelliği vardır.onları da zamanla öğreneceğiz.ama şimdi kızkardeşim telefona konacak gibi.ne yaparız bilmiyorum.

ismail41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon dün akşam geldi.hemen telefonu kurcalamaya başladım.telefonla ilgili görüşlerimi paylaşayım.boyut olarak büyük ama tek elle rahat şekilde kullanılıyor.ekranı oldukça parlak ve net.güneş ışığı altında bile rahatlıkla birşeylere bakabiliyorsunuz.kamerası mükemmel.13mb kamerasında bir kaç foto ve video çektik.oldukça net capcanlı.foto ortalama boyutu 2-4mb civarında.pil kullanımı konusunda ise ekran parlaklığını %40 düşürdük.canlı duvar kağıdı kullanmadım.diğer şeyleri de kapalı tuttum.şu an şarjı%30 civarında.aldığımızda %60 civarındaydı.arkadaki ses tuşunu tek elle rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.arkada diye zorluk çekmiyorsunuz.telefonun bilmediğim diğer özelliklerini de kılavuzundan lg sitesinden bakarak öğreneceğiz.telefon hafızası 32 gb ama sadece 30.8 gb kullanılabiliyor.geri kalanı sistem hafızası diye kullanılmıyor.ses kalitesi çok güzel.çok net canlı çıkıyor.müzik dinlerken birçok ses effektini de kullanabiliyorsunuz.herhangi bir donma takılma yok.çok rahat şekilde çalışıyor.anlayacağınız verdiğiniz paranın hakkını fazlasıyla veriyor.tv'den de wifi bağlantısı yapıp foto ile videolara baktık.oldukça canlı görünüyor.söylediğim gibi bilmediğim birçok özelliği vardır.onları da zamanla öğreneceğiz.ama şimdi kızkardeşim telefona konacak gibi.ne yaparız bilmiyorum.

32 gb lik versiyonu alicaktim fakat teknosadan kaldirmişlar sen nerden aldin

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben internet üzerinden ön siparişin başladığı gün siparişi verdim.ayın 25 'inde ürün kargoya verildi diye haberdar ettiler.dün akşam da geldi.stokta sınırlı sayıda diye belirtmişlerdi.stokta bitmiş olabilir.ama teknosa hemen yeni stok açıyor.

32 gb lik versiyonu alicaktim fakat teknosadan kaldirmişlar sen nerden aldin
http://www.teknosa.com/urunler/125071103/lg-g2-32gb-white-akilli-telefon 32GB'lık versiyonu halen stokta bulunuyor.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Bugün Turkcell bayisinde inceleme fırsatı buldum.Telefon dururken bile çok şık ve kaliteli duruyordu.Elime alıp ekranı açtığımda ekranın kalitesi ve renklerin canlılığı müthişti.S3'ten sonra Full HD IPS ekran beni çok şaşırttı.Gerçekten müthiş bir ekranı var.Menüler inanılmaz akıcı.Ekran çerçevesinin kalınlığı neredeyse yok denecek kadar az ve telefonun ön yüzünde ve yanlarında hiç tuş olmaması çok elit bi hava katmış.Eğer yeni telefon alacak olsaydım büyük ihtimal LG G2 alırdım ama su geçirmez telefon alacağıma dair kendime söz verdim.Alacağım telefon kesinlikle su geçirmez olmalı ve büyük ihtimal S5'in su geçirmez versiyonunu alırım.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bugün Turkcell bayisinde inceleme fırsatı buldum.Telefon dururken bile çok şık ve kaliteli duruyordu.Elime alıp ekranı açtığımda ekranın kalitesi ve renklerin canlılığı müthişti.S3'ten sonra Full HD IPS ekran beni çok şaşırttı.Gerçekten müthiş bir ekranı var.Menüler inanılmaz akıcı.Ekran çerçevesinin kalınlığı neredeyse yok denecek kadar az ve telefonun ön yüzünde ve yanlarında hiç tuş olmaması çok elit bi hava katmış.Eğer yeni telefon alacak olsaydım büyük ihtimal LG G2 alırdım ama su geçirmez telefon alacağıma dair kendime söz verdim.Alacağım telefon kesinlikle su geçirmez olmalı ve büyük ihtimal S5'in su geçirmez versiyonunu alırım.

Su gecirmemeye niye bu kadar kafayi taktin kaptan sorun mu oldu geçmişte

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Su gecirmemeye niye bu kadar kafayi taktin kaptan sorun mu oldu geçmişte

Yazları denizde ve havuzda çok vakit geçiren bi insanım.Su altında video ve fotoğraf çekme fikri beni çok cezbediyor.Su geçirmez telefonlar aynı zamanda toza karşıda dayanıklı olduğu için daha az özen göstermek ve tabiri caizse biraz daha hor kullanmak mümkün hale geliyor.Telefon kirlendiği zaman akan suyun altında temizlemek çok pratik olsa gerek ...

ismail41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben internet üzerinden ön siparişin başladığı gün siparişi verdim.ayın 25 'inde ürün kargoya verildi diye haberdar ettiler.dün akşam da geldi.stokta sınırlı sayıda diye belirtmişlerdi.stokta bitmiş olabilir.ama teknosa hemen yeni stok açıyor.

http://www.teknosa.com/urunler/125071103/lg-g2-32gb-white-akilli-telefon 32GB'lık versiyonu halen stokta bulunuyor.
Ben alıcam galiba bu teledonu çok hoşuma gidiyo bugün sipariş versem yarın gelirmi acaba bide şuanda hala akıllı kapak kampanyası devam ediyormu