LG G2 D802 16 GB Hard Reset Atma Yardım !!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun dokunmatiği çalışmıyor hard reset atsam sorun olur mu arkadaşlar

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kesinlikle arkadaşın dediği işlem işe yarıyor
telefonu kapatın
ses kısma + power tuşuna aynı anda basın
lg logosu ekrana gelince ses kısma ve power tuşlarını bırakıp
ses kısma ve ses açma tuşlarına basılı şekilde bekleyiniz.
all erase user all data yazısı ekrana gelene kadar.
daha sonra ses kısma ya da açma tuşuyla yes seçeneğine gelip power tuşuna basın
bir soru daha soracak yine ses kısma tuşuyla yes seçeneğine gelin ve power tuşuna basın

işlem bu kadar kolay gelsin

Ben bu kombinasyonu kullanarak Factory Reset yaptım, arkadaşa teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bir sefer anlatacağım iyi dinleyin. öncelikle cihazı kapatın. ses kısma ve power tuşuna aynı anda basılı tutun,LG logosunu görünce tuşları bırakın;ve ardından ses kısma ve ses açma tuşlarına basın anında faktory reset menüsü gelecektir. işlen bu kadar saygılar hepinize.:thumbup1:

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bir yöntem de ben söyleyeyim belki birilerinin işine yarar.

Eğer Tuş kombinasyonları ile hiç bir şekilde Recovery ya da Download moduna geçemiyorsanız, ayarlardaki geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama özelliğini aktif ederek usb kablosu ile pc ye bağlayın telefonu.

Ardından Android SDK yı indirin ve rardan çıkarın. Android SDK klasörünün içerisindeki "sdk\platform-tools" dizinine gidin ve Shift Tuşuna basılı tutarak klasörün içinde boş bir yere sağ tıklayıp "Komut penceresini burada aç" seçeneğini seçin. Windows komut satırı gelecektir. Komut satırına "adb reboot recovery" veya download moda geçmek istiyorsanız "adb reboot download" yazıp enterladığınız zaman direkmen zahmetsiz bir şekilde cihazı verdiğiniz komuta bağlı oalrak recovery veya download modunda başlatır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aynı problemi yaşıyorum. bende program versiyonu kısmında D80220c tur-xx yazıyo nasıl olucak reset atma işlemi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tlfon bu kombinasyonları uyguladım gücenli moddo açıldı şimdi ne yapmak lazım hard reset için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sa arkadaslar formatı baslattım söylendiği gibi sonra 6 tane sık geldı halledemedım sonra kapattım actım ama lg yazısında takılı kaldı bılen vR MI ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sa arkadaslar tlf format atmaya çalıştım ama bişeler oldu ve tlf nu kapatınca kendı kendıne acılıyor yardım edecek hayır sever var mı :)