LG G2 Boş Bir Klasör 10GB Yer Kaplıyor

alphnsny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar stock attıktan sonra karşılaştım bu sorunla. system deki tombstone klasörü (başka bir yerdede olabilir ama adı tombstone) 10.4 gb yer kaplıyor. içi boş, root browser la baktığımda klasörün içinde 10.4gb kullanılabilir alan olduğunu gösteriyor. ayarlardan depolamaya girdiğimde diğer 23gb yazıyor. tıkladığımda system data 23gb diyor, silemiyorum da. cihazım 32 gb ve turkey 10c romunu attıktan sonra karşılaştım bu sorunla. hard reset yapmayı unutmuştum, eski romun kalıntıları olabilir mi?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
TWRP isimli bir klasör olsaydı yedeğiniz diyecektim ama o klasörü ilk defa duyuyorum, siz bir hard reset atın eğer düzelmezse bir şekilde silmeye çalışıcaz.

alphnsny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
TWRP isimli bir klasör olsaydı yedeğiniz diyecektim ama o klasörü ilk defa duyuyorum, siz bir hard reset atın eğer düzelmezse bir şekilde silmeye çalışıcaz.

öncelikle geç cevap için özür dilerim. hard reset attım, üstüne 3 farklı rom kurdum ama hala aynı.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Telefonunzu kaç gb? ve hard reset attıktan sonra içi boş haliyle kaç gb kullanılabilinir hafızası oluyor?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
32 gb ve yaklaşık 7-8 gb kalıyor

O nedir öyle ya, 23-26gb arası boş alan kalması gerekiyor.

o klasörlerin üzerine basılı tutup silemiyormusunuz? silinmiyorsa cihazı rootlayıp twrp yükleyin wipe'ye girip internal storge dahil hepsini işaretleyip wipe yapın %99 gitmesi lazım sonra stock romu tekrar kurun.

Bende böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum ve aklıma bir çözüm gelmiyor.

alphnsny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

o klasörlerin üzerine basılı tutup silemiyormusunuz? silinmiyorsa cihazı rootlayıp twrp yükleyin wipe'ye girip internal storge dahil hepsini işaretleyip wipe yapın %99 gitmesi lazım sonra stock romu tekrar kurun.

onları da yaptım :DDDDDDDDDDD

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum onu bir şekilde kopyalayıp bilgisayarına at. Belki içine bakabilirsen bu şekilde yardımımız dokunur.

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

farklı romlar kurduğuna göre telefon zaten rootludur. root browserla silinmez büyük ihtimalle. es file explorer tombstone dosyasını silip wipe dalvik cache yapın...

edit: es file explorer de silmedi biraz araştıralım mutlaka silmek için bir yöntem vardır....

alphnsny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
farklı romlar kurduğuna göre telefon zaten rootludur. root browserla silinmez büyük ihtimalle. es file explorer tombstone dosyasını silip wipe dalvik cache yapın...

edit: es file explorer de silmedi biraz araştıralım mutlaka silmek için bir yöntem vardır....

5 gün önce falan tombstone dosyası boş yer kaplıyordu. o arada yeni roma geçtim, şimdi tombstone da problem yok. neyin yer kapladığı belli değil. es explorer la bi bakacam şimdi