LG G2 Bildirimler..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ppeak35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ppeak35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar LG G2 telefonu bugün elime geçti. Sürekli olarak Twitter kullanıcısıyım fakat favori, takip veya retweet bildirimleri gelmiyor veya ben açmadım yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi akşamlar.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Telefonunuzda uygulamaları engellemeye yarayan programlar varsa kaldırın. İnternet paketiniz veya Wifi bağlı iken bildirimlerin gelmesi gerekiyor.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
aynen ayarlardan bildirimleri kapat seçenegi varsa tiki kaldırın düzelir...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonda ek olarak sadece "Battery Doctor" yüklü, uygulama veya telefon ayarlarından bildirimlerin hepsi açık resimli bir anlatım imkanı varsa çok iyi olur..

ppeak35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonumda ek olarak sadece "Battery Doctor" yüklü, Twitter uygulamasından bildirimlerin hepsi açık fakat yine gelmiyor. Resimli anlatma olanağınız varsa çok iyi olur teşekkürler...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
battery doctor tarzı programlar kurmayın. Bu şarjınızı daha çok tüketir aksine. Ben, bizzat Snapdragon'un kendi özel ürettiği BatteryGuru programını kurdum bu bile güya bataryadan tasarruf sağladığını söylerken şarjı daha hızlı tüketiyordu.

batarya programları telefonu güya kontrol altında tutuyorlar ancak bunu yaparken kendileri daha çok şarj harcıyorlar.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
battery doctor tarzı programlar kurmayın. Bu şarjınızı daha çok tüketir aksine. Ben, bizzat Snapdragon'un kendi özel ürettiği BatteryGuru programını kurdum bu bile güya bataryadan tasarruf sağladığını söylerken şarjı daha hızlı tüketiyordu.

batarya programları telefonu güya kontrol altında tutuyorlar ancak bunu yaparken kendileri daha çok şarj harcıyorlar.

Arkadaş çok haklı. Ayrıca CleanMaster gibi programlarda ram boşaltımında hiçbir işe yaramıyor en azında benim kullandığım kadarıyla ama burda programın bir suçu yok android işletim sistemiyle alakalı kapatsanız bile bir sure sonra tekrar başlar.

ppeak35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Battery Doctor öneriniz için sağolun bu arada konu çözüldü bi arkadasımın önerisiyle önce tüm bildirimleri kapattım telefona bi res attıktan sonra tekrar açtıgımda bildirimleri çözüldü tüm destek için teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lg g2'de msj geldi mi titremiyor nasıl ayarlanıyor ?

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar LG G2 telefonu bugün elime geçti. Sürekli olarak Twitter kullanıcısıyım fakat favori, takip veya retweet bildirimleri gelmiyor veya ben açmadım yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi akşamlar.
twitteri uygulama yöneticisinde bildirimler diye bi tik koyma yeri var orası isaretli değilse bildirim gelmez