LG G2 Alıcam Nereden Alayım? Lütfen Yardım

Serkankoc41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bemde LG G2 almak istiyorum fakat bu garanti konusunda biraz kafam karıştı.Ben bu http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-d802-optimus-g2-32gb-beyaz-cep-telefonu-fiyati,72670.html sitede LG G2 32GB 1549 lira. istanbul bilişimi aradım telefon bizim karantimizdedir dediler.Açıkçası kafamı biraz karıştırdılar yok telefonların hepsi aynı yerden geliyorlar, aynı servisler bakıyor, kullanıcı hatası olmadığı sürece garanti altındadır vs...dediler.Bende yılbaşını bekliyorum alıcam, sizce acaba nereden almalıyım?Bu italat firma garantili olursa ne olur?Yoksa hiç bulaşmayıp LG Türkiye Garantili mi alsam..Birde Hepsiburada.com. da LG G2 16GB 1450 lira (LG Türkiye Yetkili Servis Tarafından 2 yıl Garantili). burdan alsak olurmu?Sorun Yaşarmıyım? Arakadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum....

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,648
16 lık almayın bence 1600tl civarına distribütor garantili 32lik satan siteler var

ozr_99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hepsi burada LG Türkiye garantisinde veriyor bence gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

DreamBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Way kardsim bnm birisi daha aramiza katiliyo :) bn hafta sonu gitti gdiyor da 1280 liraya gormustm hafta sonlari teknosa da da indrim oluyo bak oralara

Serkankoc41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar sonunda nereden alıcağıma karar verdim.Bugün LG Türkiye yetkili servisini (LG Türkiye Tel:0 212 272 65 43 - 444 65 43) aradım, onlarda satış yapıyorlar ve orada LG G2 16GB peşin 1200 Lira Kredi Kartına ise 1450 lira dediler.Bende ay sonuna kadar bekliyecegim ve sonra alıcağım.Herkese ilginiz için teşekkürler....

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet arkadaşlar sonunda nereden alıcağıma karar verdim.Bugün LG Türkiye yetkili servisini (LG Türkiye Tel:0 212 272 65 43 - 444 65 43) aradım, onlarda satış yapıyorlar ve orada LG G2 16GB peşin 1200 Lira Kredi Kartına ise 1450 lira dediler.Bende ay sonuna kadar bekliyecegim ve sonra alıcağım.Herkese ilginiz için teşekkürler....

Telefonda aradın da, nerden gidip alacaksın? Adres telefon var mı?

Serkankoc41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu numarayı (0 212 272 65 43) ararsan daha iyi anlarsın detayları öğrenirsiniz.Bana delileni ben anlattım sizlere Allah nasip ederse bu ayın sonunda alıcağım bende....

LGSERVİSMERKEZİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba serkan bey lg servisten biri olarak yazıyorum belirtilen telefonun fiyatı 1.600 tl dir.Ancak eski bir LG kullanıcısı iseniz eski cihazınızı alıp yerine farkla bu fiyattan önermiş olabilirler.Belirtilen fiyat gerçeği yansıtmamaktadır.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
G2 degil diğer tum telefonlar dahil, internet sitesi ve elektronik mağzalarindan hiç bişi almayin!

Bunu her zaman soylerim: her zaman avea turkcell gibi buyuk bayilerden satin alin.

onurturan78

Asistan
Reaksiyon puanı
6
merhaba serkan bey lg servisten biri olarak yazıyorum belirtilen telefonun fiyatı 1.600 tl dir.Ancak eski bir LG kullanıcısı iseniz eski cihazınızı alıp yerine farkla bu fiyattan önermiş olabilirler.Belirtilen fiyat gerçeği yansıtmamaktadır.

merhabalar.. http://www.n11.com/lg-g2-d802-32-gb-beyaz-distributor-garantili-P17311254
ben buradan 32gb almak istiyorum sizce garantisi ve imeı numarası olarak kayıtlı veya düzgünmüdür

Serkankoc41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar bende aldım, 16Gb aldım.tıkladım.com 'dan 1315 liraya BAŞARI Garantili aldım.LG Servisin aradım ve BAŞARIYI sordum, kendilerinin baktıklarını söylediler bende bu şekilde Başarı Garantili aldım.Şuan elimde gerçekten süper.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar bende aldım, 16Gb aldım.tıkladım.com 'dan 1315 liraya BAŞARI Garantili aldım.LG Servisin aradım ve BAŞARIYI sordum, kendilerinin baktıklarını söylediler bende bu şekilde Başarı Garantili aldım.Şuan elimde gerçekten süper.

Hayırlı olsun. Herhangi bir sorun olduğunda forumdaki konulara göz atabilirsin yada bizlere sorabilirsin. Gerçekten iyi bir tercih yapmışsın ;)

mustyzk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende kararsız kaldım bizim buradaki telefoncularda kvk garantili 1400 TL , istanbulbilişim garantili 1300 TL ayriyeten istanbul bilişimde ölü piksel vs. de iade mümkünmüş ? (16Gb bahsettiğim)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg nin sitesine girdiginizde nerden alabilirim diye bir kutucuk çıkıyor modellerin üstünde orada teknosa ve turkcell geliyor ekrana sormak istediğim lg sadece buralara mı lg turkıye garantısı verıyor acaba? bende teknolojıxten almayı dusunuyorum orada lg turkıye garantılı yazıyor ama guvenemedim arayıp soracam