LG G2 Açılmıyor

Onursaygi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar LG G2 Telefonuma 4.4.2 rom yüklemek için telefonu rootladım bir sorun çıkmadı sonrasında ise TWRP yükleyip "full wipe" yaptım ve sorunum bu kısımda başladı.
Telefonu bilgisayara bağlayıp download moda alıyorum LG Support Tool , Pc suite gibi yazılımlar yüklü. Fakat Flashtool da ayarları yapıp "Normal web upgrade test" butonuna tıkladığım zaman "Dil ve Ülke"
seçme ekranı yerine karşıma böyle bir hata çıkıyor lütfen yardımcı olun telefon açılmıyor :(
wvv5vr.jpg

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Merhaba arkadaşlar LG G2 Telefonuma 4.4.2 rom yüklemek için telefonu rootladım bir sorun çıkmadı sonrasında ise TWRP yükleyip "full wipe" yaptım ve sorunum bu kısımda başladı.
Telefonu bilgisayara bağlayıp download moda alıyorum LG Support Tool , Pc suite gibi yazılımlar yüklü. Fakat Flashtool da ayarları yapıp "Normal web upgrade test" butonuna tıkladığım zaman "Dil ve Ülke"
seçme ekranı yerine karşıma böyle bir hata çıkıyor lütfen yardımcı olun telefon açılmıyor :(
wvv5vr.jpg

support tool u kapattin mi veya pcyi kapatip tekrar actin.mi

Onursaygi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
support tool açık fakat kapadığım zamanda normal web upgrade test butonuna basınca kendisi açılıyor. Pc yi kapatıp açtım

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
support tool açık fakat kapadığım zamanda normal web upgrade test butonuna basınca kendisi açılıyor. Pc yi kapatıp açtım

support tools u kapat normal veb ugrade test e tikla kirmizi serit dolunca yukleme.baslar

Onursaygi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malesef kırmızı şerit dolunca support tool açılıyor :(

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Maalesef lg yeni önlem aldı. Şuan yapacağınız tek işlem LG mobil support tool ile yükseltme hatası geri yükleme seçeneğini kullanacaksınız. Ve bununla beraber cihaz ilk geldiği stock rom'a dönecek. Yani TR cihazı ise TR 10C'ye dönecek.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Maalesef lg yeni önlem aldı. Şuan yapacağınız tek işlem LG mobil support tool ile yükseltme hatası geri yükleme seçeneğini kullanacaksınız. Ve bununla beraber cihaz ilk geldiği stock rom'a dönecek. Yani TR cihazı ise TR 10C'ye dönecek.

eski versiyon a gecilmiyo mu

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
lg nin yaptığı bir başka ucubelik işte. s800 çipset var onu tıka bunu tıka bakalım nereye kadar gidecekler burası muz ülkesi sanki

Aizack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wvv5vr.jpg

yüklemeye çalıştığın .kdz uzantılı ROM hangi ülkenin ?

Onursaygi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normalde 4.4.2 yükliyecektim fakat olmadığı için orjinal türkiye romunu indirdim

Aizack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye ROM'unda V10C mi kullanıyordun yani demek istediğim Eğer V10C kullanıyorsan ona göre bi araştırma yapayım çünkü samsunglardan elde edindiğim tecrübeye göre stock firmware orjinalini değiştiridiğinde aynısına tekrar dönüş yok. PS3'te de böyle bu durum.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Türkiye ROM'unda V10C mi kullanıyordun yani demek istediğim Eğer V10C kullanıyorsan ona göre bi araştırma yapayım çünkü samsunglardan elde edindiğim tecrübeye göre stock firmware orjinalini değiştiridiğinde aynısına tekrar dönüş yok. PS3'te de böyle bu durum.

lg farkli

Aizack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum dönüş varmış şanslısın dostum ^^
Öncelikle Gizli dosyaları görebilmelisin şu yolu izle yanılmıyorsam böyleydi ;

C:/Program Data/LG diye bir klasör var içinde X olması lazım klasörün adı zaten 1 tanedir. O klasörü sil ve pc'ni yeniden başlat

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
TR 10C romuna dönüş:

LGMobile Support Tool programını açtım download modda bağladım telefonunuz güncel yazdı.
sonra programı kapattım usb çıkardım. programı tekrar açtım usb bağladım. sağ üstteki EK ÖZELLİKLER(A) menüsünden YÜKSELTME HATASI KURTARMA kelimesinin geçtiği bi buton var ona tıkladım. sonra program 2 gb yakın bir dosya indirdi. telefonu hiç çıkarmadım usbden. sonra kurmaya başladı telefona. kurulum bitince telefona harf format attım. Boylece costum romdan kurtuldum ama ne yaptıysam 20A ya geçemiyorum.

Onursaygi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya şu an 4.4.2 dir 4.2.2 dir o önemli değil telefon kurtulsunda :/

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum dönüş varmış şanslısın dostum ^^
Öncelikle Gizli dosyaları görebilmelisin şu yolu izle yanılmıyorsam böyleydi ;

C:/Program Data/LG diye bir klasör var içinde X olması lazım klasörün adı zaten 1 tanedir. O klasörü sil ve pc'ni yeniden başlat
İşlemi bilmiyorum ama klasörün yedeğini al bence dostum silerken :)

Onursaygi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğiniz gibi yapınca böyle bir hata alıyorum
wbdkLb.jpg

Aizack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum TR10C Stock ROM'u indir.
http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2F

Linkten Faydalanabilirsin.
Download moda al R&D Test Tool'a bağla. 3GQCT'i ve DIAG'ı seç
10'C Rom'u seç

Sonra Normal Web Upgrade'den Devam et. Republic Of Korean ve dil olarakta türkçeyi seç

Ama önce dediğim klasörü silmiş ve programları yeniden yüklemiş olmalısın.

V10C'ye dönmüş olacaksın.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
benim dedigimi yap olr,

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu programlar neden herkeste ayrı tepki verir bir türlü anlamış değilim. :)

Onursaygi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese teşekkürler telefonu servise verdim 30 gün yok bide üstüne para alıyorlar :)