• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lg g2 açilmama sorunu

TheLeonidas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Benim bir Lg G2 Telefonum Var Cihazım Bir anda bu hale geldi
Telefonu açıyorum Lg yazısı geliyor Ses geliyor sonra ekran kararıyor LG Yazısı Animasyon İle Gidiyor Telefon Kapanıyor Telefonu Açamıyorum
Telefon Kapalıyken Şarj Makinesine Takıyorum batarya simgesi geliyor üstünde çarpı işareti var ve sağ altında sıcaklık derecesi gösteren bir simge var
Telefon Kapalıyken Bilgisayara takıyorum Download Mode yazıyor birşey dönüyor Ve Firmware Update yazıyor Altta İngilizce yazılar yazıyor

Arkadaşlar Nolur yardım edin Bu Telefonu Çok Seviyorum Umarım Anlamışsınızdır Bilgili Arkadaşlarım Lütfen Yardım edin.
İsterseniz Fotograf Atabilirim :'(

TheLeonidas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Bilen Bilgisi olan yokmu lütfen telefonu kaldırmam lazım :'(

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Bilen Bilgisi olan yokmu lütfen telefonu kaldırmam lazım :'(
çok tuhaf. nedenini bilmiyorum ama bence git servise ver. büyük ihtimalle ısı ile ilgili. bence bugün servise götür olmadı ki bence olur sesini bilene duyur. viking veya başka bir moderatöre özel mesaj atabilirsin ki büyük ihtimalle bu konuyu görür bilen biri.
ek olarak telaşlanma ben de g2 kullanıyorum ve iyi bir yerden aldım eğer teknosa gold bimeks gibi bir yerden aldıysan çözerler. internnetten aldıysan telefonu oralara yollama derim. ama sakın dandik bir telefoncuya da sakın verme.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim ne yapacağımı şaşırdım yaa :/ bana yardımcı olabilecek varmı cihazın donanımsal arızası olabilirmi hiç başına gelen varmı ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

http://forum.shiftdelete.net/lg/362407-[rehber]-lg-g2-4-4-2-kitkat-surum-yukleme.html

Bu konudan kitkat romunu yükleyebilirsiniz.

Telefonu kapattıktan sonra otomatik açılıyorsa download moda almak biraz zahmetli olucaktır ve zamanı iyi ayarlamanız lazım.

Usb kablonuzu elinize alın bilgisayara takın bir ucunuda telefonunuzun ucuna yerleştirin ama içine kadar takmayın, telefonu kapatın kapattıktan sonra çok hızlı şekilde ses açma tuşuna basılı tuturken usb kablosunu direk yerine yerleştirin, download moda girdikten sonrası zaten çok kolay yukarıda ki linkte her şey mevcut, geçmiş olsun.