LG G2 4.4.2 Kit Kat Güncelleme sonrası sorunlar.

Vikings

Dekan
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
9,621
Reaksiyon puanı
91
Puanları
48
Arkadaşlar öncellikle telefonunuza kurduğunuz Sistem Yani 4.2.2 Jelly Bean sisteminden, 4.4.2 Kit Kat sistemine geçtiğiniz için telefonunuzun tam oturması alışması lazım. Yani Windows xp 'den Windows 7'ye geçmek gibi düşünün. İlk 4 5 gün çok şarz tüketebilir fakat zamanla oturucak ve eskisindende daha sağlam olucak.

Bluetooth arka planda açık gözüküyorsa telefonunuzu pcye bağlayın LG Pc Suite programını açın ve Yükseltme hatalarını kurtar Veya düzelt diye bir seçenek olucak yukardaki kategorilerde ordan düzeltme yaptığınızda Bluetooth arka planda açık kalma sorununuz büyük ihtimalle düzelecektir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam valaha 4.2.2 de daha az yiyodu bakalım 1 2 hafta içinde oturmazsa eski sürüme dönmeye çalıscam dönülebiliyorsa

Evet dönülüyor.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar güncelleme bana da geldi ancak aşırı yavaş iniyor ve en sonunda hata verdi 2 saat bekledim ancak %25 oldu sizce neden?
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet bendede aynısı 1 saatte %10 yüklendi bi ara iptal etmeyi bile düşündüm
 

EXPERT21

Asistan
Katılım
7 Aralık 2010
Mesajlar
197
Reaksiyon puanı
2
Puanları
18
Quick remeto bu uygulama cok sorun cikartmaya başladı kapattigim halde kitkattan sonra basima bela oldu
 

emregun1

Öğrenci
Katılım
6 Ağustos 2013
Mesajlar
9
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
merhaba bende güncelleme mağduruyum fakat benimki biraz farklı ben yükledim ve komple şebeke gitti ayarlardan şebekeye gelince gri yani aktif olmayan bir simge durumunda hiç bir şekilde şebeke araması falan yapamıyorum LG güncelleme için kaç ay beklettin şimdi servise gitmeden çözülmeyecek gibi NOT: telefon tamamen LG Türkiye garantili VE Teknosadan alınmıştır orijinal halinde kesinlikle root ve flaslama yapılmamış orijinal fabrika ayarlıdır siz siz olun güncelleme yapmadan düşünün bu kadar sorun yaşatan bir güncelleme yapılmaz ben pişmanım
 

GrknTksy

Öğrenci
Katılım
3 Mart 2012
Mesajlar
37
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Güncellemeyi 19'unda çıkar çıkmaz yükledim. Hiç bir sıkıntı yok performans eski sürüme göre çok daha iyi ve telefonun her özelliğini kullandım bi sorunla karşılaşmadım. Sizde nasıl böyle şeyler oluyo anlamadım. Evde iki G2 var 16 ve 32 GB sürümleri ikiside stabil sadece rami biraz fazla kullanıyor.

Birde önerim olacak LG teknik servisiyle güncelleme hakkında konuştum ve telefonu kendilerine vermemi temiz kurulum yapacaklarını söylediler. Böylesi daha iyiymiş bilginiz olsun.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
pc suite de gözüküyor guncelleme ama bu sorunları duyunca bi türlü karar veremedim yüklesemmi yüklemesemmi
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.4.2 güncelledim ve şuan söyleyebilecegim artıları telefon bana göre dahada hızlanmış, eksisi ise gercekten beyaz arkaplanlı bir resmim vardı ama telefona atınca komple beyaz olan yerler siyah oluverdi :D
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bugun yükledim tam bir facia özenerek aldigim telefon gitti başka telefon geldi sanki alttan ustten karatı oluştu ekran parlaklıgı döştü sradan bitelefona dönüştü inanamıyorum ya telefonu kırasim varrrrrrrr böyle rezillik olmaz.....
 

Vikings

Dekan
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
9,621
Reaksiyon puanı
91
Puanları
48
güncellemeden sonra navigasyon kayboldu ne yapmam lazım ?

Navigasyon gitti fark ettimde Haritalar diye bir uygulama var ona girdim ordan navigasyon olarakta kullanılabiliyor.

Gideceğin yerin yol tarifini falan çıkartıyor işte hangi tarz yollardan gitmek istiyorsan ayarlıyorsun falan. Haritalar galiba navigasyon yerine geçmiş.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bn 16gb kullanıyorum bende bugun yukledim ama tam olarak ne işe yaradıgını anlamadım dosyalar klasorler hersey aynı kıtkat ne işe yarıyo yardımcı olacak olan varmıı
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok kararsız kaldım ya. Daha iki oldu telefonu alalı. Kurulumu yaptım ilk gün güncelleme verdi. Yüklemedim bekledim sağa sola sordum. Şimdi her açtığımda bana bakıyor. Foruma baktım da herkes farklı şeyler söylüyor. Sonuçta aynı yazılım bu kadar çeşitli sorunların olması bana düşündürücü geldi.
 

gilendi

Öğrenci
Katılım
17 Kasım 2008
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
arkadaslar 16 gb kulanıcısıyım 4.4.2 geldi kurdum ufak tefek hatalar var onlarad sanırım bu sürüme tam uygun degil sarj olayına gelince aynı bir iki defa takılma oluyor oo kadar
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ekranın üzerindeki kararma dogal bir şeymiş android 4.4.2 nin ara yüzü bu şekildeymiş lg nin tanıttığı android 4.4.2 videosuna da baktım video da ayni şekilde görünüyor.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkdaşlar bana bir yardımcı olun ne olur lg g2 kullanıcısıyım hangı guncelmeyı yükleme lazım
 

frost2121

Asistan
Katılım
11 Mart 2014
Mesajlar
149
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Arkadaslar merhaba. 4.4.2 orjinal turkiye romunu yukledigime pisman oldum. Antutu degerlerim 4.2.2de 33000 bile gorurken simdi 28000 zor goruyorum. Asil mesele o degilde 4.4te ekranda bazen dokunmatik algilama yavasliyor. Ve bazen menu-geri-ayar tusu kayboluyor onun yerine siyah bir cubuk geliyor. 4.4 yukledikten sonra hard format atmistim temiz kurulum olsun die. Acaba bu sorunlarla sadece ben mi karsilasiyorum ???
 

beratfur67

Asistan
Katılım
22 Kasım 2013
Mesajlar
442
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Merhaba.

Şu anda link vermek yasak olduğundan kendim burdan anlatıcam. Araştırdığım internet ve forum sitelerinde 32 GB olan 2 part G2lere 4.4.2 kit kat LG nin pc yazılımı ile indirilebiliniyormuş ve 16 gb kullananlar 20 nisanı bekleyeceklermiş.

Ekranın üst tarafında Bir karartı varmış çoğu kişi bunun ağırızalı olduğunu çoğu kişi gayet normal olduğunu tartışıyorlar.

LG Türkiye'nin sayfasında 4.4.2 yi LG nin pc yazılımı ile almış kullanıcıların şarz tüketimi cok olduğunu söylüyorlar ve araştırdığım sitelerde Bluotooth kapalı olmasına rağmen arka planda açık ve şarzı yiyor olarak gözüküyormuş ve bunu kapatamıyormuşuz. Bu yüzden çok şarz yiyormuş.

Bence kimsenin yüklemesini önermem bu olaylar netleşinceye kadar.
o yukarısındaki karartı normal kitkat özelliği
 

cengawer42

Öğrenci
Katılım
23 Nisan 2014
Mesajlar
23
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
şarj performası çok kötüleşti
farklı 4.4.2 sürümleri denedim hepsinde de bluetooth şarj yiyor
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben nexsus 5 kulanıcısıyım lg kamera bakımından orta bi telefon olasada g2yı yolda bırakabilecek kapasıtesi var aga 4.4.2 var it gibide calısıyor ben 1 sorunla bile karsılasmadım g2 de kulandım 4.2 de gordugum kadarıyla s5e bile kafa tutacak kapasiteside vardı smdi ise yol gozuktu g3u bekliyoruz gorecez kulanıcalardan yorumları beklerim...
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben de güncelleme yaptıktan sonra telefon çok yavaşladı bildiğiniz takılıyor resmen yani, dokunmatik algısı yavaşladı telefon en adi dokunmatiklerle aynı oldu şu an format atacam tekrar devam ederse servise götürecem...
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Uzun zamandır beklediğim güncelleme sonunda geldi güncelleme yapalı 10 gün kadar oluyor ve söylediğiniz çoğu sıkıntı ile hiç bir şekilde karşılaşmadım. Öncelikle cihazım 32 gb kendi telefon üzerinden güncelleme yaptım. Sadece söylenenler gibi ilk zamanlar şarjı eskiye göre çok hızlı tükeniyordu ama son 1-2 gündür eski haline dönmeye başladı. Hatta şuan %8 şarjı kaldı batarya kullanım süresi ise 40 saat 34 dakika ve benim için gayet yeterli bir düzey. Benim eksik gördüğüm tek taraf karşıdan arama geldiğinde zil çalıyor ama arama cevaplama ekranı 1-2 saniye ekrana geç düşüyor nedenini bulamadım bir türlü.
Bu - lerin dışında cihazın performansı hızı kesinlikle eskiye göre çok iyi kamera açılışı vs çok daha hızlı, sistem oturdukça herşeyin çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
 

Subserosa

Asistan
Katılım
25 Nisan 2014
Mesajlar
112
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Avrupa cihazları için D80220D-EUR güncellemesi gelmiş ve Knock Code eklenmiş. Kitkat'ın aramanın ekrana geç düşmesi eksisi de ortadan kalkmış.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g2nin 16gbını 4 aydır kullanıyordum çokta memnundum taa ki bu 4.4.2 gelene kadar güncellemeyi bi yükledim tel adi dokunmatikler gibi oldu algısı yavaşladı, oyun desen hiç oynanmıyor. sizinde bahsettiniz şarj sorunu, bluetut açılması, ekranın donması alt çubuğun kaybolması durumu var. hatta bazen telle konuşurken bile donup kapanıyor! acil buna bi düzeltme yapmaları lazım berbat etmişler...güncellemeyi beklemekten başka ne yapabilirim arkadaşlar?
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sony xperia z1 de de bu tarz problemler vardı, 6-7 tane ek güncelleme çıkardılar. Acaba lg de bu tarz güncellemeler yapacak mı?
 
Üst