LG G2 32 gb ve mümkünse siyah

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguztop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oguztop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar piyasada LG g2 32 gb siyah bulanınız alanınız var mı ? Ben almak istiyorum ama bulamıyorum. Beyazını teknosalarda buldum ancak siyahını bulamıyorum. Bazı forumlarda 32 gb daha Türkiye'de satışa çıkarılmadığı kasım ayında çıkacağı yazıyor ama gerçek bir bilgi mi bilmiyorum.

WolWeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bulursan bana da haber ver 16 gb yazıyor ama sana kalan 9 gb müzik aşığı birisi olarak isterse altından olsun 1500 liramı 9 gb için çöpe atmam 32 gb şart :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben lg müşteri hizmetlerini aradım. Verdikleri bilgi Kasım ayı itibariyle tüm telefon mağazalarında 36 gb satışa çıkacağıydı.
Ayrıca araştırdınız mı bilmiyorum ama ben sizinle bilgilerimi paylaşayım...
LG G2 nin yurt dışında birden fazla modeli var. Bizim ülkemizde sadece LG G2 D802 satışa sunuldu. Diğer bir modelinde arttırılabilir hafıza kartı desteği de bulunuyor. Müşteri temsilcisine belli bir süre sonra hafıza kartı desteği bulunan serisi ülkemize gelir mi diye sordum. Cevap ne yazık ki olumsuzdu. Ülkemizde sadece bu seri satışa sunulacak. Eğer yurt dışından telefonu satın alırsak telefonun servise girmesi durumunda garantisi kabul edilmeyip ücret alınacağı bilgisini verdi.
Neden bizim ülkemize de hafıza destekli serisini göndermezsin ki...:hammer: Her şey çok daha güzel olurdu...:closedeyes:

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
turkcell gibi operatörlerde siyah rengi ve 32 gb modelleri var diye biliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım nereden uyduruyorsunuz kart girişli modelini? bir de hayıflanıyorsunuz niye gelmiyor diye. yok öyle bir model. hiçbir yere gelmiyor merak etme. boşu boşuna kendine eziyet etme.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Uyduyorsunuz demeden önce araştır. 444 6 543 LG destek hattı isteyen arasın sorsun. "Yurt dışında LG G2 nin arttırılabilir hafızalı modelleri var. Bizim ülkemize de gelme ihtimali var mı?" diye sor. Sana "Evet böyle bir model mevcut ama ülkemize gelmeyecek" diyecek. Açık ve net.
Neden uydurayım müşteri temsilcisiyle konuştum diye. Onu yapamıyorsan LG sitesinin Amerika, İngiltere ve Kore sitelerine gir. Kore dekinde kesin vardı diğer iki ülkedekini hatırlamıyorum.
Aslı astarı var mı diye araştırmadan uyduruyorsunuz deme. :dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Uyduyorsunuz demeden önce araştır. 444 6 543 LG destek hattı isteyen arasın sorsun. "Yurt dışında LG G2 nin arttırılabilir hafızalı modelleri var. Bizim ülkemize de gelme ihtimali var mı?" diye sor. Sana "Evet böyle bir model mevcut ama ülkemize gelmeyecek" diyecek. Açık ve net.
Neden uydurayım müşteri temsilcisiyle konuştum diye. Onu yapamıyorsan LG sitesinin Amerika, İngiltere ve Kore sitelerine gir. Kore dekinde kesin vardı diğer iki ülkedekini hatırlamıyorum.
Aslı astarı var mı diye araştırmadan uyduruyorsunuz deme. :dirol:
evet kore modelinde var hatta pil desteği bile var :) bencede bilip bilmeden konuşmayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Pil değişen modeli var ancak bikaç ülkede değil bildiğim kadarıyla sadece korede mevcut. Ayrıca 3000mah pille değil, 2610mah pille satışa sunuluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet arkadaşlar hafıza kartı destekli modeli sadece kore modelinde mevcut başka ülkelerde yok sadece korede var türkcel den aldım kontratlı 32 gb 1800 lira