Lg g2 32 gb siyah

oguztop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir ay beklemem sonunda LG G2 32 GB siyah cep telefonuma kavuştum. Bilmiyorum nereden aldığımı söylemek yasak mı değil mi ama 32 gb ve siyah arayanlar için söylüyorum Teknosadan aldım. VE telefon bir harika arkadaşlar. Çok araştırmıştım tüm özelliklerini biliyordum. Bir kaç saattir elimden hiç düşürmedim ve ne kadar doğru karar verdiğimi gördüm. Mükemmel bir telefon tavsiye ederim arkadaşlar :clap:

hsynktn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hayirli olsun kardesim, gule gule kullan. Deneyimlerini paylasirsan sevinirim, ozellikle sarj konusunda yeterli mi?

oguztop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağolasın kardesim. Özellik olarak 3000 mAh yazıyordu. Ben şu ana tüm sensörler, gps, ... ne varsa açtım kullanıyorum birkaç saattir içindeki pili bitirmeye çalışıyorum ama bitmiyor daha da cok var. Daha ilk dolumu yapmadım ama söyle bir inceleme yapılmıs
http://www.youtube.com/watch?v=SbhnAUxA5ZI
33. dakikasında bir tablo yapmıslar ne kadar doğru bilmiyorum ama piyasadaki en iyi pillerden birine sahip olan bir cihaz olduğu kesin :
gps 25 dk, wifi sürekli açık, 50 dk konuşma, 3 saat tam parlaklıkta ekran açık kaldığı zaman 34 saat sonrasında %10-15 lere düştüğü söyleniyor.
Diğer bir şeyde aralık ayında Android 4.4 sürümüne güncelleneceği açıklanmış.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun.Bilgilerin içinde saol.Umarım daha fazlası gelir.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun bende 16gblık siyah modelini kullanıyorum rica etsem telefonu biraz sık böyle bir bak gıcırdama sesleri sanada geliyor mu ?

oguztop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun bende 16gblık siyah modelini kullanıyorum rica etsem telefonu biraz sık böyle bir bak gıcırdama sesleri sanada geliyor mu ?

saolasın, yanlardan da bastırdım kapagın uzerine de basınc uyguladım ama bir ses bir gıcırtı gelmedi bana

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
saolasın, yanlardan da bastırdım kapagın uzerine de basınc uyguladım ama bir ses bir gıcırtı gelmedi bana
Allah allah o zaman benim cihazda mı sorun var biraz sıkınca resmen elimde kalacakmış gibi duruyor.Biri de incelemesini yapmıştı ordan geliyordu gıcırdama sesleri.

oguztop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilemedim belki de ben daha yeni aldığım icin gözümden sakınıyorum :) belki de senin dediğin kadar büyük bir basınç uygulamamışımdır ama birkaç gün kullanayım o zamana kadar öyle bir ses gelirse derim.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sağolasın kardesim. Özellik olarak 3000 mAh yazıyordu. Ben şu ana tüm sensörler, gps, ... ne varsa açtım kullanıyorum birkaç saattir içindeki pili bitirmeye çalışıyorum ama bitmiyor daha da cok var. Daha ilk dolumu yapmadım ama söyle bir inceleme yapılmıs
http://www.youtube.com/watch?v=SbhnAUxA5ZI
33. dakikasında bir tablo yapmıslar ne kadar doğru bilmiyorum ama piyasadaki en iyi pillerden birine sahip olan bir cihaz olduğu kesin :
gps 25 dk, wifi sürekli açık, 50 dk konuşma, 3 saat tam parlaklıkta ekran açık kaldığı zaman 34 saat sonrasında %10-15 lere düştüğü söyleniyor.
Diğer bir şeyde aralık ayında Android 4.4 sürümüne güncelleneceği açıklanmış.

Telefonda merak ettiğim 2 olay var ben yeni alcağım telefonu en az 1-2 yıl kullanırım o yüzden G2 1-2 yıl sonra kasarmı ? Boştaki ram kaç mb ?
Diğer merak ettiğim olaysa şu güncelleme LG malum bu konuda pek iyi değil ama telefonu stabilite konusunda güncelleme lazımki 2 yıl sonra kasmasın güncelleme nasıl olucak 4.4 alıcak diyorlar 5.0 alırmı almazmı nasıl olur ?

oguztop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonda merak ettiğim 2 olay var ben yeni alcağım telefonu en az 1-2 yıl kullanırım o yüzden G2 1-2 yıl sonra kasarmı ? Boştaki ram kaç mb ?
Diğer merak ettiğim olaysa şu güncelleme LG malum bu konuda pek iyi değil ama telefonu stabilite konusunda güncelleme lazımki 2 yıl sonra kasmasın güncelleme nasıl olucak 4.4 alıcak diyorlar 5.0 alırmı almazmı nasıl olur ?

Tahminime göre kesin bir bilgiye sahip değilim bir yerde okumadım ama su an dünyadaki sistem sürekli tüketime odaklı bir sistem ondan telefonlar için ön görülen ömürler 2-3 yıldır diye düşünüyorum ki firmalar yeni çıkardıklarını satabilsinler. samsung kullanıcısıydım simdi bu piyasaya yeni ve güçlü bir şekilde girerek bu piyasada söz sahibi olmak isteyen LG'yi seçtim. telefon donanım olarak cok iyi ama dediğiniz gibi LG su ana kadar telefonlara yeterli desteği sağlamamış olabilir ama bence bu telefonla bunun değiştiğini düşünüyorum.
boştaki ram 950 mb olması lazım bir iki program yükledikten sonra baktım ilk aldığım hiç bir şey kurmadan önceki değeri hatırlamıyorum.
androide gelince ben sizin dediğiniz gibi büyük ve belki de yıllarca sürecek bir güncelleme desteği geleceğini düsünmüyorum. bu lg den kaynaklı bir sey değil genel olarak uygulanan bir sistem. samsungtada htc de aynen boyle. 4.4 kesin olacak belki ondan sonra bir veya iki tane daha gelir diye ümit ediyorum ama 5 olmaz diye düşünüyorum ama insallah olur ne de güzel olur

berkay26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayırlı olsun kardes.bende ılk alanlardanım eylul 26 dan bu yana beyaz 32 gb kullanıyorum..ınanılmaz dahada memnun kalacaksın.şarjınada tam şarj edip tam bitince taktım ilk 2 hafta ınan bana 2 gun gidiyor ustune cıksan bile 1.5 gun...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu telefonun 16 gb olanı var bende ben en son yarım ne oyun felan konuşma mesajlaşmayla 42 saati gördüm bilginie ama parlaklık %50 de

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler 16 Gb lık versiyonunda işletim sistemi dışında bizim kullanabileceğimiz alan ne kadar?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
llg g2de hat üzerinden 3g gorusme olmaması ve extra sd takılmaması kötü

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Öncelikle hayırlı olsun ve 32 Gb çok doğru bir karar bence verdiğin ek paraya asla pişman olmazsın. Kazasız belasız kullan. Tekrar hayırlı olsun

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Öncelikle hayırlı olsun ve 32 Gb çok doğru bir karar bence verdiğin ek paraya asla pişman olmazsın. Kazasız belasız kullan. Tekrar hayırlı olsun

Bencede çok memnun kalınacak bir cihaz. Alanlara hayırlı olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3g var gorunuyor ozellıklerınde hat uzerınden gorusme yapılmıyor mu ? arasıra gerekebılıyor malum aıleden uzakta kalanları gormek ısteyebılırsınız en dogal seydır bende almak ıstıyorum yakında ama 3g hat uzerındn gorusme gercekten yok mu ?