LG G Flex

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Brkalx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Evet arkadaşlar telefonu aldım. İlk deneyimlerimi paylaşayım.
Artıları
*Batarya neredeyse bitmiyor 1 gün boyunca elimden bırakmadan kullanmama ragmen gece hala %30 daydı.
*Film izlemek cok keyifli
*Arka taraftaki hoperlor tatmın edici.
*Eldeki his inanılmaz. Z1den daha iyi(bence)
*Qslide ve Quikremote özellikleri cok hoş.
Eksi
Yok denecek az ama
*kamera
*ana ekranda uygulama ikonları
*birde bazen sayfa geçişlerinde bir önceki sayfanın izleri kalıyor(telefonmu bozuk diye gidip başka bir g flexde denedım odana da vardı, yeni güncelleme ile düzelir inş.)

Şimdilik dikatimi cekenler bunlar.
Hayırlı olsun
Sayfa geçişlerindeki bahsettiğiniz problem için fabrika ayarlarına dönüp bir tekrar denemenizde fayda var :)

Brkalx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar arkadaşlar bahsettigim ekran sıkıntısından dolayı telefonu Lg teknik servisine eslim ettim ve kontrol ettigim cogu lg g flexlerde ekran geçilerinde izler kalmıyordu. Teslim alan arkadaşta muhtemelen değişir demişti ancak bugun lg teknik destek sayfasından kontrolunu yaptıgımda cihazın aynı sekilde geri gönderilecegi yazıyor açıklamada şu şekilde;
Cihaz Statusu Değişti: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Tamir Kodu: T6-NDF (Hata bulunamadi)KapanisSonucu: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Not:cihaz merkeze değişim için gönderildi merkezden değişime uygun olmadıgı oled ekran mevcut olan bu modellerde bunun normal oldugu ve tüm bu modellerde hepsinde aynı seyin oldugu söylendi genel bakım yapıldı test ok

Sizce bu normalmi telefon elime ulaştıgında ekranın resmini alıp sizinle paylaşıcam.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
merhabalar arkadaşlar bahsettigim ekran sıkıntısından dolayı telefonu Lg teknik servisine eslim ettim ve kontrol ettigim cogu lg g flexlerde ekran geçilerinde izler kalmıyordu. Teslim alan arkadaşta muhtemelen değişir demişti ancak bugun lg teknik destek sayfasından kontrolunu yaptıgımda cihazın aynı sekilde geri gönderilecegi yazıyor açıklamada şu şekilde;
Cihaz Statusu Değişti: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Tamir Kodu: T6-NDF (Hata bulunamadi)KapanisSonucu: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Not:cihaz merkeze değişim için gönderildi merkezden değişime uygun olmadıgı oled ekran mevcut olan bu modellerde bunun normal oldugu ve tüm bu modellerde hepsinde aynı seyin oldugu söylendi genel bakım yapıldı test ok

Sizce bu normalmi telefon elime ulaştıgında ekranın resmini alıp sizinle paylaşıcam.

Tüketici mahkemesine başvurun. 2600lira para verdiyseniz hakkınızı sonuna kadar aramalısınız ki bu terbiyesizlerin ağzının payını veresiniz. Utanmadan sıkılmadan bir de bu hepsinde oluyor, bu normaldir diye not düşmüşler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok merak ediyorum bu sony Z diyenler bu telefonu kullandımı sony Z kullandım telefon su geçirmezlik ve toz geçirmezlik adına yapılmış diğer herşeyi anksör telefondan farksız hiçbir özellik yok eğer inşaatcı yada dalgıç değilseniz sony bence anksör telefon htc one kullandım 3 ay içinde siyah renk telefonun muhtelif yelerinde beyazlamaya başladı htc yi aradım garanti kapsamına girmiyor dedi beyazlamamsı için kullanmamak gerek sanırım :) satım telefonu 500 tl zarar ile samsung elime sürmem her telefonu problem ama htc telefon olarak gerçekten kalite telefon beyazlama sorunu olmasaydı metal kasa demekki alınmıyacak bu sorunla karşılaşıyor insan LG ye gelince şuan LG g 2 kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım kitkatda yükledim ve şuan LG filex almayı planlıyorum ve bu eğer ihtiyaç olarak görülmüyorsa tamamen zevk meselesi telefon çok şık LG 2 den yola çıkarsak bütün herşey aynı ise problemsiz bir telefon eğil olması ayrı bir şıklık evet pahalı ama bence kendini tamir etme özelliği de göze alınırsa bence anksör sonye ve her telefonu sorun olan samsunga bu parayı vereceğime LG filexi tercih ederim buda benim kendi zevkim tamamen güzellik göreceli bir kavramdır herkezin zevkine saygı duymak gerek htc ile LG arasında benim görüşüm LG kazandı :)

bayramdereli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu cihazı 2 aydır kullanıyorum. Daha önce G2 kullandım.

Bu cihaz fazla göz önünde değil ama dikkate alınması gereken stabil , ekran kalitesi , teknik özellikler , batarya performansı ve kavisli ekranıyla gerçekten iyi bir cihaz.

6 inch ekranı olmasına rağmen tek elle çok rahat kullanılabiliyor.
5,5 inch ekranlı cihazların bile tek elle kullanımı zor iken bu cihazı ve özelliklerini dikkate almanızı öneriyorum.
6 inch ekran sözde büyük gibi geliyor ama kullanımı çok kolay.
Ayrıca kavisli olması sizi yanıltmasın. bu kavis görüntüye ayrı bir güzellik ve derinlik katıyor , cepte taşınmasında da herhangi bir sıkıntı olmuyor.
32 GB depolama alanı size çok rahat yeter ve artar.
Kamerası ve video performası çok iyi.
En son gelen sistem güncellemesi Android 4.4.2 ile sistem çok daha stabil çalışıyor. Kamera ile Ultra HD video çekiliyor ve bu videolar gerçekten inanılmaz.
Fiyat olarak en iyi fiyatı İstanbul Bilişim den buldum ve oradan aldım.
bu fiyata da başka yerden bulabileceğinizi sanmıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben flex aldım kullanıyorum. harika ötesi bir telefon. ekran kalitesi muthiş, poled ekran harikalar yaratıyor. antutu testi yaptım 36.602 puanla htc one m8 i bile solladı ekran dokunuşu ele oturuşu harika.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Müzisyensen htc one , aynı markadan tabletin veya pc in varsa ıphone, kavisli kenara sahip telefonlara antipatik yaklaşıorsan sony, hiç bir özel ilgi alanın yoksa ve az ama herşeyi yapan bi telefon istiyorsan ki ülkemizde genelde herkez bunu istiyor samsung ve son olarak deneysel yaklaşıp keşfetmek için tasarım arıyorsan lg diyorum ben