LG G Flex

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Brkalx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Brkalx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg'nin bu yeni telefonu sizce bu fiyat edermi ekranı hoşuma gitti ama 720p oldugundan korkularım var. Film izleme amaçlı alıcam o yüzden büyük ekranlı birşey istiyorum. Düşüncelerinizi paylaşırmısınız.

Quadriceps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani benim kesinlikle tecih etmeyeceğim ama sizin isteklerinizi karşılayacak özelliklere sahip bir telefon. Telefonun büyüklüğü canınızı sıkmaz ise işlemci ve ram olarak bence yeterli olacaktır. 720p HD kalitede Film izlemenize olanak sağlayacaktır hiç şüpheniz olmasın IMAX sinemaları gibi Film izlersiniz. 6" çok büyük bir ekran ayrıca çok pahalı eğer bunlar sorun olmaz ise gözünüz kapalı alabilirsiniz.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Film izleyeceksen LG G Flex ile ne uğraşıyorsun hem parasına değmiyor hem de Full HD değil. ( bana göre )
LG istiyorsan LG G2 al bence.
Başka bir marka istiyorsan Note 3 ya da HTC One max.
Ben HTC One max öneririm. Ses kalitesi, ekran boyutu ve ekranı tam filmler için.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cok film izlemek istiyosan nokia lumia 1520 al 6" full hd herşeyi tam batarya desen oda yerinde işini görür bence amaç oysa flexe filan hiç gerek yok flexe verdigin paraya değmez..

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bencei değer. Hd esnek oled ekran la şarj süresi normal hd ekranlara göre 2 kat daha fazla gider. 0.2 milimlik kavisli yapısı sayesinde görüntü daha net. Arka taraf kesinlikle çizilmiyor. Telofonun ½35 oranında esnek. Benim param olsa hemen gidip alıcam ama yok :(
.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lumia serisi alsan filmleri direkt telefona atamazsın, bir de bilgisayardan convert gerek.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Çok gereksiz bence onun yerine Lumia 1520 alman daha mantıklı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
2600TL etmez mi? Aslında etmez ama Note 3, Z1 2200TL iken G Flex o teknolojiyle 3000TL bile eder. Ancak ona o para verilmez tabi ki. Ama tam bir film cihazı. Kavisli ekranda film izlemek diğerlerine göre çok daha güzel. 2200TL olsa alınabilirdi.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
LGnin özellikle son cihazları fiyatından dolayı tutuldu ''ÜLKEMİZDE'' .
Bütçesi fazla olan kişinin alacağı ilk 3 cihazdan biri Lg olmadığını mobil alanda herkes biliyor burada... :dirol:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Pahalıysa iyidir mantığı güden bir millet soyulmaya mahkumdur her zaman.. :) G flex'i pahalı yapan üzerinde barındırdığı ve hiçbir cihazda olmayan teknolojilerdir. İlk esnek batarya, sadece ekran değil tamamiyle kavisli esnek donanım. Nano teknolojili hasarı belli bir düzeye kadar yok eden arka kasa vs. Sony bi su geçirmezlik ekleyip üstüne 400 lira koyuyorsa LG'nin bunu yapmasını hor göremeyiz. :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sony sadece pahalı ürün satmıyor. Pahalı ve kaliteli ürün satıyor zaten g2 kullananların büyük bir oranıda bütçesi yetseydi eğer zamanında note 3 z1 iphone gibi cihazlara yöneleceklerini fazlasıyla söylemişlerdi :))
Ha şu da var esnek ekranlı cihaz alacağıma gider su geçirmez cihaz alırım daha iyi :))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dünyada 7 milyar insan ve 7 milyar farklı zevk var. Sen bunlardan sadece 1 tanesisin. :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Evet 2 milyon satış rakamı da sadece bir grafik ;)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sony sadece pahalı ürün satmıyor. Pahalı ve kaliteli ürün satıyor zaten g2 kullananların büyük bir oranıda bütçesi yetseydi eğer zamanında note 3 z1 iphone gibi cihazlara yöneleceklerini fazlasıyla söylemişlerdi :))
Ha şu da var esnek ekranlı cihaz alacağıma gider su geçirmez cihaz alırım daha iyi :))

Kendi adıma konuşuyorum. Bende G2 kullanıcısıyım. Dediğin gibi parasal nedenle bu telefonu seçmedim. Demiş olduğun markaların telefonları bana itici geliyor. Kalite diyorsan o başka. Sen kullanıcı memnuniyeti ve kullanıcı pazarının istediği özelliklerde üretmez isen kullanıcı gidip o cihazı neden alsın :)

Son olarak. Başka marka veya modellerde telefon kullanan kitle var. Sen bu saygızlığın ile onları rencide ettiğinin farkındamısın ?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Anlayan anladı kalite deyince akla hangi firmaların geldiği ortada ;)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kendi adıma konuşuyorum. Bende G2 kullanıcısıyım. Dediğin gibi parasal nedenle bu telefonu seçmedim. Demiş olduğun markaların telefonları bana itici geliyor. Kalite diyorsan o başka. Sen kullanıcı memnuniyeti ve kullanıcı pazarının istediği özelliklerde üretmez isen kullanıcı gidip o cihazı neden alsın :)

Son olarak. Başka marka veya modellerde telefon kullanan kitle var. Sen bu saygızlığın ile onları rencide ettiğinin farkındamısın ?
Büyük bir oranı dedim tamamı demedim lafı kendi anlamak istediğin yöne çekmezsen sevinirim ha bu okudukların hoşuna gitmiyorsa söylediklerimle ilgili telefon tavsiyeleri başlığı altında birçok kullanıcı yorumu mevcut...

Büyük bir oranı dedim tamamı demedim lafı kendi anlamak istediğin yöne çekmezsen sevinirim ha bu okudukların hoşuna gitmiyorsa söylediklerimle ilgili telefon tavsiyeleri başlığı altında birçok kullanıcı yorumu mevcut...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Anlamaz. :) ona göre sadece sony kullananlar akıllı tercih yapıyor. Yaptığı üstü kapalı hakaretleri de saymıyorum bile..

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@LittleMonster Ben lafı anlamak istediğim veya art niyetle cevaplamadım. Sen nasıl anlamak istiyorsan öyle devam ediyorsun.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
@LittleMonster Ben lafı anlamak istediğim veya art niyetle cevaplamadım. Sen nasıl anlamak istiyorsan öyle devam ediyorsun.
Rencide ettiğimi söylersen bende tabiki cevabını veririm ayrıca yukarıdaki cümlelere bakarsan rencide cümleleriyle arasındaki farkı anlayabilirsin sanırım.
Hepsi deseydim herkes bu sebepten dolayı şu şu cihazı bu nedenle alıyor o zaman haklıydın ama dikkat ettiyseniz nedenini anlattım ülkemiz için genelleme yaparsakda tablo bu şekilde zaten.
Öte yandan benim fikirlerime saygı duymayan diğer kişi nedense her konuda olduğu gibi bu konuda da ben yorum yaptıktan saniyeler sonrasında yorum yaptı ve beni iğleneyerek çeşitli sözler söyledi bu durumda rencide edilen taraf ben oluyorum

Anlamaz. :) ona göre sadece sony kullananlar akıllı tercih yapıyor. Yaptığı üstü kapalı hakaretleri de saymıyorum bile..
Sana en iyi cevap bu konuda verilmiş bence ;)

http://forum.shiftdelete.net/lg/361265-iste-lg-g2'nin-4-4-kit-kat-de-ki-performansi.html

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Senin yazdığın konulara cevap yazamaz mıyım ben? Bu nasıl mantık? :) Tapatalk kullanmıyorsan bilmezsin. Okunmamış mesajlar bölümü var. Birisi mesaj yazarsa oraya düşer. Ben de görürüm ilgi alanıma giriyorsa girer cevabımı yazarım. :) kaldı ki ilk mesajımın seninle hiç alakası yok iken, konuyu açan arkadaşa bir şeyler izah etmeye çalışırken mesajımı sabote eden de sensin bilmem farkında mısın ama? :)
Tartışmak, huzur bozmak istemiyorum. Daha fazla laf vurmazsan sevinirim. :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Tamam arkadaşlar G Flex in satış başarısı engelleniyor bu da 2 milyon satarsa Koreliler bize çok kızar o yüzden bundan sonra G Flex hakkında sadece olumlu yorumlar yapmalıyız
Lütfen herkes subjektif olsun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İsterse rulo yapıp katlanabilir olsun. 720p ekranı var. 1080p'nin yarısı kadar piksel demek bu. Nasıl 1080p'den daha net görüntü oluşturacak? Ucuz bir tercih olarak LG G2 çok daha mantıklı. Paran varsa zaten LG ile uğraşmazsın. Mis gibi Sony Z1 var, Note 3 var, HTC One Max var, Lumia 1520 var... Ama havam olsun diyorsan da LG Flex'ten ötesi henüz yok.

Brkalx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlar için teşekkürler ama seçeneklerim sınırlı 1 senedir turkcell faturalı hat kullanıyorum faturaya ek alıcagım ve telefonum bozludu (galaxy s2). Samsung'dan sıkıldım 3 sene kullandıktan sonra. Turkcelldende alkabilcegim telefonlar belli..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yorumlar için teşekkürler ama seçeneklerim sınırlı 1 senedir turkcell faturalı hat kullanıyorum faturaya ek alıcagım ve telefonum bozludu (galaxy s2). Samsung'dan sıkıldım 3 sene kullandıktan sonra. Turkcelldende alkabilcegim telefonlar belli..

Turkcell şimdi 1 hafta denemeli G2 veriyormuş. Bir bak istersen. Şartlarına göre eğer beğenmezsen 1 hafta sonunda geri iade ediyorsun.

Brkalx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar telefonu aldım. İlk deneyimlerimi paylaşayım.
Artıları
*Batarya neredeyse bitmiyor 1 gün boyunca elimden bırakmadan kullanmama ragmen gece hala %30 daydı.
*Film izlemek cok keyifli
*Arka taraftaki hoperlor tatmın edici.
*Eldeki his inanılmaz. Z1den daha iyi(bence)
*Qslide ve Quikremote özellikleri cok hoş.
Eksi
Yok denecek az ama
*kamera
*ana ekranda uygulama ikonları
*birde bazen sayfa geçişlerinde bir önceki sayfanın izleri kalıyor(telefonmu bozuk diye gidip başka bir g flexde denedım odana da vardı, yeni güncelleme ile düzelir inş.)

Şimdilik dikatimi cekenler bunlar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Artıları
*Batarya neredeyse bitmiyor 1 gün boyunca elimden bırakmadan kullanmama ragmen gece hala %30 daydı.
Eksi
Yok denecek az ama
*kamera
*birde bazen sayfa geçişlerinde bir önceki sayfanın izleri kalıyor(telefonmu bozuk diye gidip başka bir g flexde denedım odana da vardı, yeni güncelleme ile düzelir inş.)

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Yalnız şu bahsettiğiniz sayfalarda iz kalma sorunu bence biraz ciddi gibi duruyor. Cihazınızı değiştirtmenizde fayda var. O kadar para veriyorsunuz ve böyle şeyler oluyorsa bu düzeltilmelidir. Gerekirse başka sıfır kutudan G Flex açtırıp inceleyin.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Artıları
Eksi
Yok denecek az ama
*kamera

Hayırlı olsun kardeşim. Sen onun bunun laflarını dikkate alma cihazını seviyorsan kimse birşey diyemez kafan rahat olsun gerisini dert etme.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kavisli ekran teknolojisi 2014 yılında patlama yaşıcak bence beklemelisin kaporta güzel lakin günümüz şartlarında özellikler ne yazık ki biraz zayıf, beklemede kalıp olanlarıgörmek lazım