Lg g flex guncellenme sorunu

cevoruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar lg g flex telefonuma bikac gun once guncelleme geldi android diye.yukledim .surekli masa ustunde`durdu ne yazikki calismiyor e posta`uyarisi geliyor.internette donmalar,takilmalar oluyor,ekran parlakligi calismiyor.eski surumde hic bir sikinti yoktu telefonun.rom,root vs yapmadan telefonun eski surumune nasil donebilrim

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Merhaba arkadaslar lg g flex telefonuma bikac gun once guncelleme geldi android diye.yukledim .surekli masa ustunde`durdu ne yazikki calismiyor e posta`uyarisi geliyor.internette donmalar,takilmalar oluyor,ekran parlakligi calismiyor.eski surumde hic bir sikinti yoktu telefonun.rom,root vs yapmadan telefonun eski surumune nasil donebilrim

Hard reset atmayı dene.

cevoruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hard reset dediginiz olayi nasil yapabilirim?telefonun fabrika ayarlarina donsem eski surum gelir mi acaba.teknolojiyle pek aram yok o yuzden yardimci olursaniz cok makbule gecer.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Hard reset dediginiz olayi nasil yapabilirim?telefonun fabrika ayarlarina donsem eski surum gelir mi acaba.teknolojiyle pek aram yok o yuzden yardimci olursaniz cok makbule gecer.

Bilsem yardımcı olmam mı? [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] baksana bi kardeş.

cevoruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O ne demek? Gul gibi telefon kasiyor simdi hayattan sogudum yardimci olacak bi insan evladi yok mu acaba

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ilk olarak yedeğinizi alın.
1.Telefonu kapatın
2.Güç+Ses Azaltma tuşuna basılı tutun.
3.Lg logosu gelince bırakıp tekrar aynı tuşlara basın gelen ekrandan yes e gelerek güç tuşuna basıp bekleyin telefon sıfırlanacaktır
Not:Bu işlem yazılıma göre değiştiği için olmayabilir..

cevoruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yedegi nasil aliyoruz.android eski surum gelir mi boyle yapsam.4.4.2 oldu eskiden 4.2.2 ydi cok da mutluydum.simdi kafayi yedi

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Yedegi nasil aliyoruz.android eski surum gelir mi boyle yapsam.4.4.2 oldu eskiden 4.2.2 ydi cok da mutluydum.simdi kafayi yedi

Muzik resim ve lazım olan ne varsa pc ye kopyala eğer 4.2.2 ye dönmek istiosan rom atman lazm yapcağımız işlem sadece telefonu sıfırlayacaktır

cevoruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rom atmadan orjinal surume donme imkani yok mu acaba

cevoruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu anlattiklarini nasil yapacagim cahilim biraz anlatsan detayli tesekkur ettim simdiden

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu anlattiklarini nasil yapacagim cahilim biraz anlatsan detayli tesekkur ettim simdiden

Lg pc suite programını indir,cihazını bağlan telefon sekmesinden yükseltme hatalarını geri yükleye bas ve bekle kendk kendine yapacak,hard reset atmak içon telofonj kapa,güç tuşu ve ses kısmaya aynı anda bas lg logosu gelir gelmez aynı kombinasyonu tekrar yap sonra ses kısma ile aşağı inip onayla.

cevoruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam yukseltme hatalari ile hard reset ikisini de denedim ama sorun hal olmadi maalesef.su flashtool olayi nasil oluyor rom falan hic bilmiyorum.telefonun garanti kapsami disina cikmayacagi bir cozum yok mu acaba

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hocam yukseltme hatalari ile hard reset ikisini de denedim ama sorun hal olmadi maalesef.su flashtool olayi nasil oluyor rom falan hic bilmiyorum.telefonun garanti kapsami disina cikmayacagi bir cozum yok mu acaba

Dostum o zaman telefon tr garantiliyse 4.2.2 Tr romu indirip flashlayacan sonra hard reset atcan google amcaya sor bulursun

cevoruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paralel ithalat telefon.dediginiz romu buna da kurabilir miyiz

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Paralel ithalat telefon.dediginiz romu buna da kurabilir miyiz

Telefon paralel ise hangi ülkeden ithal ise o romu kur Ayarlar Genel Telefon hakkında Yazılım bilgilerine gir program versiyonunu buraya yazarsan hangi ülkenin romunu yükleyeceğini söylerim

cevoruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
baseban sürümü:M8974A-AAAANAZM-1.0.190093 kernel sürümü:3.4.0 yapım numarası:kot491.d95820a program versiyonu:d958a-HKG-XX

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
baseban sürümü:M8974A-AAAANAZM-1.0.190093 kernel sürümü:3.4.0 yapım numarası:kot491.d95820a program versiyonu:d958a-HKG-XX
tamam şimdi son bişi yapıp rom linkini vercem sonra flashlicaz http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn= bu adresin sonuna eşittirden sonra imei ni yaz (telefon hakkında > durumda yazar) telefondan gir suffix te ne yazıyo onu söyle diğer bilgilerini imei ni filan paylaşma sakın kimseyle :) AHKGTS veya AHKGBK yazması gerekiyo

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Verdigin link calismiyor

Telefondan gir bosluk bırakma

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Neyse boşver herhangi birini yüklicez artık ilk önce romumuzu indirelim buraya girip Hong kongD95810c ye basıp indirelim
LGMOBİLEAX dosyasını buradan
FlashTool u buradan
Support Tool buradan
Pc Suiteyi buradan indirelim
Sonra buradan dosya indirmeleri geçip kurulumdan devam edin harfiyen yapın.
Herşey yüklenip telefon yeniden başlatınca açılmayacaktır hard reset yapın düzelecektir
NOT:Yedek almayı unutmayın ve sorumluluk size aittir yarından itibaren 1 hafta yokum arkadaşlar yardımcı olur :) Kendinden emin değilsen yapma bence güncelleme gelmesini bekle düzelir :)

cevoruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla korktum dostum acıkcası.güncelleme bekleyeyim en iyisi de ne zaman gelir allah bilir.adamlar guya telefon hızlansın diye güncelleme yapıyorlar telefon perişan halde şuan sogudum yeminle habire hata veriyor tamama basa basa perişan oldum lg aldım bin pişmanım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
valla korktum dostum acıkcası.güncelleme bekleyeyim en iyisi de ne zaman gelir allah bilir.adamlar guya telefon hızlansın diye güncelleme yapıyorlar telefon perişan halde şuan sogudum yeminle habire hata veriyor tamama basa basa perişan oldum lg aldım bin pişmanım

Gelir yakında merak etme 20a olduğu için normal 4.4 e geçince bana 3 tane güncelleme geldi senin ilk güncellenen 20b de düzelir bunlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aldıgın yere götür onlar halleder baba yokmu garantin kendini riske atıyosun !!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba dostum bende flex kullancisiyim ithalat ürün. çok memnundum taki 4.4 yapana kadar şimdi telefonum şehir içinde mahalle değiştirince şebeke çekmiyor ve kapatip açiyorum olmuyor. çok uzun zaman sonra geliyo ama yine gidiyo. Eskiye dönme sekli yok en sağlami firmaya göndermek oda 21 iş günü çok uzun süre oldugu için göndermedim. öle kullaniyorum.

squalltaylan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum kolay gelsin
bende g flex var ama Lg G flex L23 olarak geçiyor telefon japonya için üretilen sürüm peki ben bu telefona rom atmak istesem neye göre rom indirecem D958 olarak gecen modellerle aynı telefon mu yoksa başka özellikleri farklımı yardımcı olabilirsen sevirinirim

dostum kolay gelsin
bende g flex var ama Lg G flex L23 olarak geçiyor telefon japonya için üretilen sürüm peki ben bu telefona rom atmak istesem neye göre rom indirecem D958 olarak gecen modellerle aynı telefon mu yoksa başka özellikleri farklımı yardımcı olabilirsen sevirinirim

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
dostum kolay gelsin

dostum kolay gelsin
L23 olarak geciosa L23 romunu yükliceksin tabiki

squalltaylan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kotu oldu l23 ile ilgili bir tane rom bulamadim cunku l23 diye aratigimda hep karsima g flex yanda d958 olarak geciyor