LG DH7520T Karaoke Ev Sinema Sistemi

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
hayırlı olsun arkadasım benim iki sorum olacak cevaplarsan sevinirim usb den film oynatıyormu bide teknosa internet sitesinde mkv oynattıgı yazıyor deneme firsatın oldumu

teşekkür ederim arkadaşım...
usb'den film oynatıyor ama benim film uzantılarım farklı olduğu için henüz uygun olanını denemedim...
mkv oynatmıyor.. oynatılabilen divx dosyaları: avi, mpg, mpeg, divx”

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
:) komşumuzda var dağılımı içinde iyi yerler seçmiş güzel ürün bende bir ara crative in bir ürünü vardi artık yeterlı gelmiyor değişmek gerek

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
3 tane uzun direk :D 2 tane koselerde ayri bir kolon var sanırım bu

carizmauqur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle hayırlı olsun dostum. Ben de böyle birşeyi düşünüyorum aslında düşünüyordum fakat bunun yerini tutmaz ama bizdede 5+1 sisteme sahip bir cihaz vardı fakat hiç bir şekilde bütün kolonlardan ses alamadığım için midemi bulandırdı.Şuan pc'ye bağlı bir kolon taktım duruyor.Gerçi bass açmak doğru gelmiyor çünkü hiç kısılmayan alet mi olurmuş gümbür gümbür.Velhasıl-ı kelam böyle bir ürün alsam tv yeni olduğunu varsayarsak bana sıkıntı yaratır mı onu merak ediyorum ?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Öncelikle hayırlı olsun dostum. Ben de böyle birşeyi düşünüyorum aslında düşünüyordum fakat bunun yerini tutmaz ama bizdede 5+1 sisteme sahip bir cihaz vardı fakat hiç bir şekilde bütün kolonlardan ses alamadığım için midemi bulandırdı.Şuan pc'ye bağlı bir kolon taktım duruyor.Gerçi bass açmak doğru gelmiyor çünkü hiç kısılmayan alet mi olurmuş gümbür gümbür.Velhasıl-ı kelam böyle bir ürün alsam tv yeni olduğunu varsayarsak bana sıkıntı yaratır mı onu merak ediyorum ?

sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.. benim televizyonumda 3 senelik.. bende ilk etapta acaba uyarlar mı falan diye düşündüm.. ama hiçbir problem olmadı..

stormeagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Klima almak için evden çıkan, öylesine Teknosa' ya girip ses sistemlerine bakan, eve döndüğünde karaoke ses sistemi sipariş eden bir insan var karşınızda :)
Tabi ki ses sistemi almamın en büyük nedenlerinden biride; şampiyonlar ligini gümbür gümbür izlemekti. Bu arada çok sık karaoke klüplerine gittiğimizden bu tarz bir sistem almak benim için kaçınılmazdı.

İşte Lg dh7520t karaoke ses sitemini incelediğim kadarı ile sizlere aktarıyorum:

1100 watt ses çıkış gücü
5.1 hoparlör
HDMI çıkış
Full Hd
DivX, DVD, VCD, CD-R/RW, MP3-CD, JPEG, WMA oynatma/çalma

bu76g.jpg

Bu kadar malzemenin o kutu içerisinden çıkması beni şaşırttı açıkcası :)
bu.jpg

Hoparlörleri yerleştirmeden önce.. Karaoke cd'si de Lg'nin hediyesi olarak kutudan çıktı..
10bu77t.jpg

Kısmen yerleştirdikten sonra
bu78j.jpg

Hoparlörlerin yerleşmiş hali.. Düzgün olmuş mu bilemiyorum :)
http://b1208.hizliresim.com/10/f/bu78x.IMG]

ve karaoke ses sistemi aldığıma pişman olduğum an :) Kardeşim mikrofonu hiç elinden bırakmadı

Genel olarak sistemden memnunum şimdilik.. Dün film izledik.. Ses muazzamdı.. Karaoke yaptığımızda inanılmaz eğlendik..
Şarkı bittikten sonra size verilen puanla nasıl söylediğinize dair bilgilendiriliyorsunuz :)[/QUOTE]

Dostum karaoke ozelligini ne sekilde kullanabiliyorsun ? Mesala digiturkun karaoke ozelligi var, digiturkte karaoke acikken hem yayin sesini gemde senib mikrofonunun sesi cikiyor mu??

Yoksa lg receiveri kumanda dan karaoke ozelligi e getirip sadece cd / dvd den acilan sarkilarla mi karaoke yapilabiliniyor ?