Lg 55lx9500

Elnino_Torres

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG, geliştirdiği ‘dünyanın tek 400 Hz hızına sahip aaaa LED Slim 3D 55LX9500 modeli ile büyük bir başarı elde etti. LG’ye özel IOP (Integrated Optical Plate) panel teknolojisi ile geliştirilen ve her noktayı kaplayan arka LED aydınlatmaların yer aldığı LG aaaa LED Slim 3D TV, sahip olduğu 400 Hz hızı ile rakipleri arasında en gerçekçi ve en akıcı 3D görüntü deneyimini sunmasıyla öne çıkıyor. 10.000.000:1 gibi inanılmaz bir dinamik kontrast oranına sahip olan LG aaaa LED Slim 3D 55LX9500 TV, izleyicileri sözün tam anlamıyla ‘içine çekecek’ gibi görünüyor.
lg-3d-tv-2.jpg

INFINIA SERİSİ’NİN ÖNCÜSÜ
LG’nin INFINIA Serisi’nin 3D özellikli öncü modeli, taşıdığı üstün teknik özelliklerin yanında yalnızca 22.3 mm’lik ince gövdesi ve mükemmel 3D görüntülere izin veren 8.5 mm süper dar çerçevesi ile de dikkat çekiyor. Çoklu Resim Formatı’nı da destekleyen LG aaaa LED Slim 3D TV, kullanıcıların 3D içerikler yaratmalarına da imkan tanıyor. Böylece kullanıcılar 3D kameralarıyla çektikleri görüntüleri bilgisayarlarında herhangi bir dönüştürme işlemine tabi tutmadan, direkt olarak LG aaaa LED Slim 3D TV üzerinde görüntüleyebiliyorlar. 3D gözlük ile birlikte satışa sunulacak olan LG aaaa LED Slim 3D TV’nin beraberinde getirdiği bu 3D gözlüğü ise, USB üzerinden şarj olabiliyor ve tek şarjla 40 saat kesintisiz performans gösteriyor.

18177d1286630645-55lx9500-55lx9500-jpg

En uygun 55LX950

Kod:
http://www.akillifiyat.com/Product/lcd_tv/lg/en-ucuz-55lx9500-fiyati/2-5-120918

nyavuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10.000.000:1 kontrast ve 400hz.vay be teknolojinin geldiği noktaya bakarmısın.Biz evde 8000 kontrast ve 50hz lik lcd kullanıyoruz.2 senede neler oldu:)

gokay1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
400 Hz hızına sahip 3d 10.000 kontraST degerıne sahip inanılmaz bir urun.. dlna netcast bluetooth ozellıgıde mevcuttur.

Elnino_Torres

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
55LX9500 modeli şu anda teknik özellikleri en yüksek televizyon.LG bu model ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.gerek 3d olması gerek 400hz olması gerekse 10.000.000:1 kontrast değeri ile 55LX9500 muazzam bir led tv

saymyname

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir kaç model arasında kararsız kalmıştım fakat en sonunda tafsiyeler ve okuduğum karşılaştırmalar sonucunda LG LX9500 de karar kıldım. Hem şıklığı hemde performansı mükemmel. Çok çok memnunum. Birçok marka ve modellerde SD HD ve 3D seyrettim ama hiç birisi LX9500 kadar tatmin edemedi beni. Benim gibi kararsız kalanlar için şiddetle tafsiye ediyorum. Gözünüz kapalı alabilirsiniz. Bu arada alacaklar veya almayı düşünenler için yaşadığım bir sorunu yazıyım sonra sizde uğraşmayın benim gibi.. TV yi ilk eve kurduğumda evimde digiturk bağlantısı yoktu. Ertesi gun digiturkPlus bağlattım eve HD ve 3D yayını olduğu için. Hemen gelip bağladılar çalıştırdık herşey mükemmeldi.. digiturkPlus kullananlar bilir, bir kaç gün bekledikten sonra VOD düğmesine basıldığında DVDigi özelliğinde 3D filmler belgeseller veriliyor büyük bir iştahla denemek istedim ama TV yi 3D moduna aldığımda bildiğiniz karıncalanma gibi renkler herşey birbirine giriyordu.. Once televizyonun bozuk oldugunu düşündüm LG service aradım ve bir ertesi gün söz verdikleri saatte gelip baktılar.. Haklarını vereyim çok iyi çalışıyor servisleri Ve problemin Tv de değil digiturk un vermiş oldugu digiturkPlus receiver'ında olduğunu söylediler. Digiturk u aradım telefonda konuştugunuz elemanlar bu konu hakkinda cook bilgisiz olduklarindan onlari sorunu anlatmayin bile direk t.servisle gorusmek isteyin. ben 10 defa derdimi anlatmaya calistim çünkü ayrı ayrı kişilere.. Herneyse olayın sorunu şu; DigiturkPlus kullanıcılarına standart olarak verilen receiver kullandiğim TV nin çözünürlüğünü desteklemediği için daha farklı bir receiver takarak problemimi gidermiş oldular. Yani digiturk baglatacaklar yada LG LX9500 alacaklar standart verilen receiverlarınızi degistirmeniz gerekecek. Herhangi bir ucret talep etmiyorlar. Digiturk'un serviside gayet ilgili ve söz verdikleri saatte evde oluyorlar. Aklınızda olsun..

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Bir kaç model arasında kararsız kalmıştım fakat en sonunda tafsiyeler ve okuduğum karşılaştırmalar sonucunda LG LX9500 de karar kıldım. Hem şıklığı hemde performansı mükemmel. Çok çok memnunum. Birçok marka ve modellerde SD HD ve 3D seyrettim ama hiç birisi LX9500 kadar tatmin edemedi beni. Benim gibi kararsız kalanlar için şiddetle tafsiye ediyorum. Gözünüz kapalı alabilirsiniz. Bu arada alacaklar veya almayı düşünenler için yaşadığım bir sorunu yazıyım sonra sizde uğraşmayın benim gibi.. TV yi ilk eve kurduğumda evimde digiturk bağlantısı yoktu. Ertesi gun digiturkPlus bağlattım eve HD ve 3D yayını olduğu için. Hemen gelip bağladılar çalıştırdık herşey mükemmeldi.. digiturkPlus kullananlar bilir, bir kaç gün bekledikten sonra VOD düğmesine basıldığında DVDigi özelliğinde 3D filmler belgeseller veriliyor büyük bir iştahla denemek istedim ama TV yi 3D moduna aldığımda bildiğiniz karıncalanma gibi renkler herşey birbirine giriyordu.. Once televizyonun bozuk oldugunu düşündüm LG service aradım ve bir ertesi gün söz verdikleri saatte gelip baktılar.. Haklarını vereyim çok iyi çalışıyor servisleri Ve problemin Tv de değil digiturk un vermiş oldugu digiturkPlus receiver'ında olduğunu söylediler. Digiturk u aradım telefonda konuştugunuz elemanlar bu konu hakkinda cook bilgisiz olduklarindan onlari sorunu anlatmayin bile direk t.servisle gorusmek isteyin. ben 10 defa derdimi anlatmaya calistim çünkü ayrı ayrı kişilere.. Herneyse olayın sorunu şu; DigiturkPlus kullanıcılarına standart olarak verilen receiver kullandiğim TV nin çözünürlüğünü desteklemediği için daha farklı bir receiver takarak problemimi gidermiş oldular. Yani digiturk baglatacaklar yada LG LX9500 alacaklar standart verilen receiverlarınızi degistirmeniz gerekecek. Herhangi bir ucret talep etmiyorlar. Digiturk'un serviside gayet ilgili ve söz verdikleri saatte evde oluyorlar. Aklınızda olsun..

bir televizyona 7000 Tl para verdiysen senin ellerini operim ben

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
operim hic gocunmam. son 8 senede ciktiniz sizler piyasaya.

saymyname

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
operim hic gocunmam. son 8 senede ciktiniz sizler piyasaya.

Bizler kimiz..? Tv ye 7binTL para verenler mi..? 8 yıl önce nerelerdeymişiz.? N demek istediğin hakkında daha açık konuşurmusun.? Yada N söylemeye çalıştığın hakkında kendinizin bir fikri var mı.? insanların aldığı yada almak istediği ürünlerin fiyatları yada ödediği meblağ neden bu kadar önemli sizin için.?