Lg 42LW5500 mü yoksa Samsung 40D6000 mi?

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir bilen yok mu :confused1:

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG boyut olarak hz olarak + 3d gözlük hediyesi olarak önde samsung'da usb'den oynatma konusunda önde çoğu formatı destekliyor.

Hemen hemen tüm özellikleri birbirine yakın.

Ben olsam LG'yi seçerdim hem 600 hz hem daha büyük + 7 Tane 3D gözlük hediyeli.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
öncelikle, lg 42" ayrıca 7 adet gözlükte hediye.. her zaman fpr teknolojisi yüzünden lg dedim sana da lg diyorum...

bunun yanında istanbul bilişimden almak ne kadar doğru onu bilemeyeceğim...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
lg fpr gözlükden dolayı avantajlı.

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Fpr gözlük olayı cidden hoşmuş biraz araştırdım da. Ama kimisi Samsung'un paneli daha iyi, görüntüler daha keskin filan demiş. Çok kararsız durumdayım. Ayrıca Smart Hub da aklımı çelmiyor değil. Lg'de de Smart Hub benzeri birşey var mı acaba?

neofobic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle LG tavsiye ederim. Samsungta iyi tv dir fakat gözlük ve 3d teknolojisi olarak lg daha ön planda, lg de 3D fılmlerde derınlık daha ıyı. 42lw5500 kargo dahil 1799 tl den ayın 23 ünde stoklarına girecekmiş http://www.benimevim.com.tr/?urun-1551-Lg-42LW5500-3D-Led-TV--7-Gozluk-Hediye-.html yada bekyelemem diyorsan buradan bakıp alabilirsin http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-lg-42lw5500-fiyati,448109.html, fakat dikkat et alacağın ürünün TRT bandrolü olsun servis ağı her ilde olsun, ileride sıkıntı yaşamaman için. birde kargoya para verme, normalde 20-30 lira tutan kargo için 60-70 lira para alıyo internetten satış yapan firmalar, ordanda kâr ediyolar.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Fpr gözlük olayı cidden hoşmuş biraz araştırdım da. Ama kimisi Samsung'un paneli daha iyi, görüntüler daha keskin filan demiş. Çok kararsız durumdayım. Ayrıca Smart Hub da aklımı çelmiyor değil. Lg'de de Smart Hub benzeri birşey var mı acaba?

smart hub sadece samsung'a özel arkadaşım...

illa ki smart hub seçeneğine gitmene gerek yok.. istediğin evdeki diğer cihazların ile televizyona kablosuz bağlanıp film falan izlemek ise dlna özelliğini kullanabilirsin.. bu da kablosuz olarak televizyona veri paylaşımını sağlar..

smart hub değil ama lg smart tv'nin içinde 3d world diye bir uygulama var.. sınırsız sayıda 3d ücretsiz içeriği tv'den izlemeni sağlıyor..

ayrıca samsung'un bu modeli 3d'de full hd değil sadece 2d'de full hd izlersin.. bunu da söylüyeyim dedim...

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
LG kullanıyorum, DTS ses ile işlenmiş filmler hariç her türlü filmi oynatıyor. Gözlüklerin ucuz, hafif, ve pilsiz olması çok büyük avantaj.

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Lg alacağım gibi duruyor. Teşekkür ederim hepinize.

dmrcemrh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğri oturup doğruları konuşalım şimdi 3 d görüntüde lg nin üzerine yok ama multi media olarakta kesinlikle samsung derim modellere göre değişir tabiki

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Lgnin bu modelinde lan girişi var. Ayırca lw5500 100hz. 600 hz dediği lgnin yazılımsal olayı bildiğim kadarıyla.

3d olayı ve gözlükleride denedim gayet güzel.
Yalnız şurada görüntü ile ilgili kullanıcılar yorum yapmış. Tereddütte kaldım bende.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Lgnin bu modelinde lan girişi var. Ayırca lw5500 100hz. 600 hz dediği lgnin yazılımsal olayı bildiğim kadarıyla.

3d olayı ve gözlükleride denedim gayet güzel.
Yalnız şurada görüntü ile ilgili kullanıcılar yorum yapmış. Tereddütte kaldım bende.

led tv'ler de bu sorun bence hepsinde var.. görüntünün iyi olmasını istiyorsan led tv'nin yanında kaliteli bir uydu alıcısı alacaksın.. ya da plazma alacaksın..

bunun dışında lw5500 f/p olarak iyi bir tv..

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
lg 3d tv kullanıyorum 3d kalitesi konusunda çok iyi. ayrıca real 3d gözlüklerin uyuyor olması. evde sinemada aldığım bir real 3d gözlükle gayet güzel izliyorum. bunun dışında smart tv olduğundan usb girişlerden veya wi-fi smartshare ile ağdaki makinalardan mkv 3d filmleri rahatlıkla izliyorum. ancak filmin boyutu ve modemin televizyona yakınlığı önemli. eğer az çekerse buffer'a alması uzun sürüyor.

lg'de smart huba benzer şekilde smart share var. windows 7'de ağ ayarlarından media akışını açmanız yeterli. geri kalan ayarları windows media player'dan yapabiliyorsunuz. ayrıca wi-fi direct destekliyor. yani modeme gerek kalmadan optimus black gibi wi-fi direct destekli bir cihazdan bağlantı yapabiliyorsunuz.

yazılım geliştirme açısındanda fena değil. her ne kadar çift çekirdek bir tv kullanıyor olsamda (55LM960V) flash içerikli web sitelerde özellikle tv yayınlarında akıcılık yok. bunun dışında haber siteleri vb. yerlerde gayet akıcı bir web deneyimi sunuyor.

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
arkadaşım ben 4-5 aydır LG LW5500 kullanıyorum gayet de memnunum tavsiye ederim hdd sürekli takılı duruyor okumada film formatlarında sıkıntı yok. 7 tane gözlük gerçekten büyük bir artı. yaklaşık 6 cm fazla ekran boyutu bence LG

hdturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende ki LW450. LG den vazgeçme. Bir defa cinema 3D teknolojisi var ki 7 tane gözlük veriyor. Bu gözlüklerle 3D leri Full HD görüntüyle izliyorsun.

Samsungda görüntüsüne birşey diyemem ama şarjlı gözlükler hem pahalı hemde gözü yoruyor.