gdsasdwe2134
Asistan
LG 25 25UM58-P 5Ms IPS Analog Led Monitör Siyah LED LG
Aranizda bu monitoru kullanan varmi? Performansi nasil?
Almanı tavsiye etmem çünkü ekranı sadece uzun diye adam kandırıyorlar. Özellikleri kötü monitörün fiyatına göre. Hem de her oyunda onun çözünürlüğünü desteklemez köşeler siyah kalır onun yerine şu monitör daha iyi olabilir ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör FiyatıLG 25 25UM58-P 5Ms IPS Analog Led Monitör Siyah LED LG
kandiriyor derken neyi kastettiniz?Almanı tavsiye etmem çünkü ekranı sadece uzun diye adam kandırıyorlar. Özellikleri kötü monitörün fiyatına göre. Hem de her oyunda onun çözünürlüğünü desteklemez köşeler siyah kalır onun yerine şu monitör daha iyi olabilir ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı
Eğer edit işi için alınacaksa fena olmayabilir fakat yinede özellikleri iyi değil sadece uzun diye monitör insanların gözünü boyuyorlar yoksa 850TL edecek bir özelliği yok. 2K desteği var fakat benim işime yaramaz mesela çünkü render yapılırken daha yavaş renderlıyor. Veya fps düşüyor oyunlardakandiriyor derken neyi kastettiniz?
çünkü render yapılırken daha yavaş renderlıyor. Veya fps düşüyor oyunlarda
Evet fakat yüksek çözünürlük ekran karına daha çok iş demektir. O da daha yavaş renderRender'ı yapan ekran kartı değil mi?
Ee hayırlı olsun bakalım benim görüşlerim bunlarMonitör elime ulaştı. Şuan için memnunum. Ultrawide olması sayesinde 2 pencere ile aynı anda çalışabiliyorum. Tek eksiği hoparlörü yok.
Başka kullananlar varsa fikirlerini alalım.