Leyla ile Mecnun’un Finali - Ben de Özledim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barisay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

barisay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Leyla ile Mecnun ekibinin Star TV’de yayınlanan yeni dizisi Ben de Özledim’de Leyla ile Mecnun’un finali açıklandı.

Ben_de_Ozledim_Leyla_ile_Mecnun_Finali-470x260.jpg

Leyla ile Mecnun ekibinin yeni dizisi Ben de Özledim Star TV ekranlarında ilk bölümüyle görücüye çıktı.
Dizi ekibinin kurduğu Leyla The Band müzik grubu turnedeyken Leyla ile Mecnun’un yayından kalktığı haberini alırlar ve hep birlikte yeniden bir dizi çekmenin gayreti içine girerler.
SENARİST LEYLA İLE MECNUN’UN FİNALİNİ AÇIKLADI
Dizide seyirci büyük bir sürprizle karşılaştı. Leyla ile Mecnun’un senaristi, dizinin yayınlanmayan finalini açıkladı. Ali Atay, Serkan Keskin ve Osman Sonant’a aslında dizideki karakterlerin kim olduğunu anlatan senarist Burak Aksak ekran başındakileri de duygulandırdı.
Aksak’ın final senaryosuna göre; aslında Mecnun geçirdiği kaza sonucu yatağa mahkum oluyor. Annesi terk ediyor. Mecnun’a babası bakıyor.
Aslında dizi boyunca Kireçburnu’nda yaşanan olaylar Mecnun’un zihninde canlandırdığı olaylardan ibaret.
Final senaryosunda İsmail abi aslında bir japon balığı, Yavuz pencereden sarkan ağaç dalı, Ak Sakallı Dede eve gelen doktor, Erdal Bakkal tuzluk, Leylalar ise Mecnun’un ilkokulda aşık olduğu kız. Leyla’nın sürekli değişmesinin sebebi ise, Mecnun’un TV’de izlediği dizilerdeki kızları gözünde canlandırması.

[video=youtube;zSV04z9ghUg]http://www.youtube.com/watch?v=zSV04z9ghUg[/video]

kaynak: Ben de Özledim de Leyla ile Mecnun’un finalini açıkladılar!

soner67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Leyla ile mecnunun yayınlanamayan finali 25 Ekim 2013 tarihinde Star Tv'de yayınlanan "Ben de Özledim" dizisinde açıklandı.

[video=youtube;qn1b_etihzw]http://www.youtube.com/watch?v=qn1b_etihzw[/video]

Leyla ile mecnunun yayınlanamayan finali 25 Ekim 2013 tarihinde Star Tv'de yayınlanan "Ben de Özledim" dizisinde açıklandı.

-------

Mecnun ilkokuldayken kaza geçiriyor ve yatağa bağlı kalıyor ve konuşma yetisini kaybediyor.İlk zamanlarda annesi ilgileniyor Mecnun'la fakat daha sonra çok bezdiği için bu durumdan taksici İskender(Mecnunun babası) işi bırakıp Mecnun ile ilgilenmeye başlıyor.

ŞİMDİYE KADAR İZLEDİĞİMİZ HERŞEY(Leyla ile Mecnun) MECNUN'UN KAFASINDAN GEÇİYOR.

Kaan : Mecnun'un ilkokul arkadaşı.Mecnun onu hep ilkokuldaki haliyle hatırladığı için bu zamana kadar hep küçük olarak gördük.

Erdal : Sofradaki tuzluku siparişleri getiren bakkala benzetiyor.

Yavuz : Gece pencereden içeri giren ağaç dallarının gölgesi.Bu eve taşındıkları zaman İskender bahçeye bir fidan dikiyor ve adını Yavuz koyuyor.

Ak Sakallı Dede : Mecnun'a iğne yapmaya gelen doktor.Şırıngayı da asa olarak düşünüyor.

İsmail : Japon balığı.

Leylalar : Mecnunun ilkokulda sevdiği kız.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ağlattılar ya neredeyse :) müthiş yazmış gene burak aksak.. beklenen kadar komik olmayan 1.bölümdü ben zaten çok komik beklemiyordum çünkü bir geçiş evresi var 2-3 bölümde müthiş işler bekliyor bizi

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
vallaha ben Leyla ile Mecnuna devam etmeleri taraftarıydım. ama böyle bi dizi yapmışlar inşallah İşler Güçler çakması bi dizi haline dönüşmez. ekip süper bekleyip görecez artık

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Diziyi kaldıranlar utansın.

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
LM nin değilde işler güçlerin devamı olacak gibi gözüküyor.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
LiM'in sonunu anlatmak yerine bir 20 dakikalık bölüm çekselermiş çok daha iyi olurmuş.

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
Benzer bir final sanırım 7 numara'da da vardı. Orada da her şey karşı komşunun hayaliydi. Ama burda benzetmeler çok fena etti. :(

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Nurten hep siyah giyinirdi,düşününce anladım ki tuzun en yakını karabiber olurmuş...