Leyla ile Mecnun ekibi ekranlara dönüyor

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Onur Ünlü'nün yöneteceği 'Beş Kardeş' dizisinde Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan Serkan Keskin, Osman Sonant ve Tansu Biçer gibi isimler yer alıyor

page_leyla-ile-mecnun-ekibi-ekranlara-donuyor_610113816.jpg

Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak olan "Beş Kardeş" dizisinin kadrosuna yine Onur Ünlü'nün yönettiği "Leyla ile Mecnun" kadrosundan dört yeni oyuncu dâhil oldu.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, sosyal medyada büyük ilgi görmeye başlayan dizinin senaristi ve yönetmeni Onur Ünül. Başrollerinde "Leyla ile Mecnun" dizi kadrosundan Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan Serkan Keskin, Osman Sonant ve Tansu Biçer gibi isimler yer alıyor.

Beş kardeş dizisinde sürpriz gelişme

Yeni sezonun şimdiden merakla beklenen dizileri arasına giren Beş Kardeş'te daha önce rol alacağı haberleri gelen Cengiz Bozkurt, yeni dizide olmadığını açıkladı. Ekibin ilk yaptığı "Leyla ile Mecnun" dizisinde Erdal Bakkal'ı oynayan ve ikinci dizi "Ben de Özledim"de rol almayan Cengiz Bozkurt yeni dizi Beş Kardeş'te de olmayacak. Cengiz Bozkurt, Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "Beş Kardeş dizisiyle ilgili sizi biraz hayal kırıklığına uğratıcam galiba..arkadaşlara hayırlı olsun" dedi.

Birbirine zıt beş kardeşin hikâyesi

Birbirine zıt beş kardeşin eğlenceli maceralarını ekrana taşıyacak olan dizi için "Leyla ile Mecnun"un İsmail abisi Serkan Keskin, ilk anlaşılan oyuncu oldu. Keskin, yeni dizide de 4 kardeşin abisi olacak.

t24.com.tr

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
seneler önce 7 numara vardı. dizi bitti. ekip yeniden bir dizi yaptı. tutmadı gitti. işler güçler çok tutan bir iş oldu, arkasından kardeş payı geldi ve bence bu ekibin son işi olacak. leyla ile mecnun da ilk iki sezon iyiydi. sonra malum durumlardan ötürü leyla enflasyonu yaşanmaya başlayınca izlemeyi bırakmıştım. sonra çektikleri dizinin adını bile unuttum. şimdi üstüne bu falan. bence tutmaz. tiyatro ekibi mantığıyla televizyonda iş yapılmaz.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,152
Bence tutar. Çok da güzel olur. Yeter ki makul bir saatte yayınlansın. Ben de Özledim'in tutmamasının tek sebebi gece 23:30'da başlaması ve hafta içi olmasıydı....

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bu ekibin olduğu her yapıma kesinlikle izlemek için şans verilir, hele ki piyasadaki o kadar abidik gubidik dizilerin yanında ilaç gibi de gelir. :)