Lewis Hamilton: 'Ben pistte konuşurum'

maxxdump

Dekan
Katılım
2 Nisan 2008
Mesajlar
6,377
Reaksiyon puanı
6
Puanları
218
Yaş
39
Lewis Hamilton, bazı pilotların sürüş tarzıyla ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. McLaren pilotu, F1'deki başarılarının sürüş şeklinin doğruluğunun bir kanıtı olduğunu ifade etti.



Hamilton'ın Japonya GP'deki sürüş şeklinin, FIA yarış direktörü Charlie Whiting'in de katıldığı akşamki sürücüler toplantısında gündeme geldiği belirtildi.

Herşeyin "iyi" olduğunu ifade ettikten sonra toplantıyı terk eden Hamilton, Fuji'nin ardından sürüş standartlarıyla ilgili haber ve yorumları önemsemediğini belirtti.

Hamilton, "Bunları okumadım. Ancak insanların yaptıkları yorumları biliyorum. Benim için farketmez, herkesin kendi fikrini söyleme hakkı vardır" dedi.

Hamilton, "Yazık ki hepsi bu şekilde düşünüyorlar, fakat benim sürüş şeklim, burda olma sebebim, şampiyona lideri olma sebebim... Dolayısıyla sürüş şeklimden dolayı bir hayal kırıklığı içinde değilim. Ben pistte konuşurum. Diğerleri enerjilerini bu konuyu (sürüş tarzımı) düşünerek harcamak istiyorlarsa, bu onların bileceği iş" diye konuştu.

23 yaşındaki McLaren pilotu, "Bu şekilde sürdüğüm için burada bulunuyorum. Sizin de görebileceğiniz gibi insanlarla çarpışmıyorum, o yüzden onlar da böyle agresif olmamalı" dedi.

Hamilton, "Force India'da sonlarda olsaydım, kimse benim hakkımda birşey söylemeyecekti.

Fakat önlerde olduğunuzda, başarılı olduğunuzda insanların sizin hakkınızda olumlu veya olumsuz söyleyecek çok şey oluyor. Bu gerçekten beni pek ilgilendirmiyor. Mutlu olduğum sürece, takım mutlu olduğu sürece hiçbir sorun yok demektir" ifadelerini kullandı.


kaynak:http://www.turkiyef1.com/newsfull.asp?id=14307
 

regedit

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2007
Mesajlar
1,452
Reaksiyon puanı
1
Puanları
216
az kaldı GP2 ye gönderefcfeğiz onu o zaman konuşsun :icon_-1:
 
Üst