14,2 Milyar Dolar ayırmışız virüs için öbür ülkeler en az 200 Milyar
Hayal dünyasında değilim. Planlayıp söylüyorum heralde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayal dünyasında değilim. Planlayıp söylüyorum heralde.
Diyorum ki bir ekonomi paketi yok dedin bende kanıt sundum.varmiymis yokmuymus ?başka bir yerden vurmaya çalışan sensin. ben burada mantıklı geçerli bir soru soruyorum
ha kolonya maske dağıtıyorda, 65 değilsen alamıyorsun
nerde demişim ekonomi paketi yok diye ?Diyorum ki bir ekonomi paketi yok dedin bende kanıt sundum.varmiymis yokmuymus ?
Cahillik zor olmalı... Hatta kendi paylaştığın açtığın konuyu bile okumamak dahada cahilce birşey olmalı.... Senin açtığın konu ne attığın Twit ney içeriğini okumuyon mu ?nerde demişim ekonomi paketi yok diye ?
Attığn tweet ve yazdığı mesaj ne alama geliyor ? Hiçbir önlem,tedbir yok anlamına gelmiyor mu ?nerde demişim ekonomi paketi yok diye ?
konudan sapma yukarıdaki tweet ilgilendiriyor konuyuAttığn tweet ve yazdığı mesaj ne alama geliyor ? Hiçbir önlem,tedbir yok anlamına gelmiyor mu ?
Hadi ya.Cevap vrsene sorduğuma ?konudan sapma yukarıdaki tweet ilgilendiriyor konuyu
Konu adamın diğer tweetleri değil, konu ilk sayfadaki tweetHadi ya.Cevap vrsene sorduğuma ?
doğru söylüyorsun, bu yapılan zulümlerin yarısı bile yapılmayacak
benim için iktidarların yerinin önemi yok, chp iktidar olursa bir yanlışlarını görürsem eleştiririm, partizan değilim, bir siyasetçinin kılı, reayası,kulu hiç değilimDervişin fikri neyse, zikri de o olurmuş derler.
Sanki ben zulümden bahsetmişim gibi.
Zaten mi? Peki hangi resmi kaynağa dayanarak?Ülkenin zaten %90'ı Asgari ücret alıyor?
Zaten mi? Peki hangi resmi kaynağa dayanarak?
Asgari ücret düşük, yetersiz desen ya da asgari ücretle çok fazla çalışanımız var desen anlarım da paylaşmış olduğun yüzde istatistiği gerçeği yansıtmıyor, bu yüzdelik dilim (taş çatlasa) %45-50'dir.