letim Sistemi Savalar...

teknobaycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
  Windows? Linux? Mac OS? . Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Peki memnun musunuz? Birgün bunların hepsi sona erecek. Nasıl mı? Gelecekteki teknolojide atrık istediğimiz yazılımı istediğimiz işletim sisteminde istediğimiz zaman istediğimiz mekanda kullana bileceğiz. Değil mi?...

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
xp-vista-linüx kullanıyorum ram sanal pc ye yetiyo :D

nizam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xp-pardus-ubuntu-kubuntu kubuntuyu yeni kurdum deneme aşamasındayım

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
ben işletim sistemi kullanmıyorum onun ötesinde bişey kullanıyorum karanlıkta yolumu aydınlatıyor korktuğumda korkularımı yok ediyor işler karmaşık bir hal aldığında bütün problemleri çözüyor ona bir yazılım kurma ihtiyacı hissetmiyorum sanki bütün yazılımlar kendisinde mevcutmuş gibi davranıyor bir dosyayı açmak için üstüne tıklamam gerekmiyor her koşulda bana onun ne olduğunu söylüyor :)

nizam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bigbigbird dedi ki:
ben işletim sistemi kullanmıyorum onun ötesinde bişey kullanıyorum karanlıkta yolumu aydınlatıyor korktuğumda korkularımı yok ediyor işler karmaşık bir hal aldığında bütün problemleri çözüyor ona bir yazılım kurma ihtiyacı hissetmiyorum sanki bütün yazılımlar kendisinde mevcutmuş gibi davranıyor bir dosyayı açmak için üstüne tıklamam gerekmiyor her koşulda bana onun ne olduğunu söylüyor :)
hıııııııı!!!